Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В мене капот не тримається, головою тримаю капот, а руками ставлю аккумGlibko писав:і тепер кришка б'є по голові а нетримається
Дакр Вінд сказав що, потепліє і буде працювати.jon писав:Поміняй амортизатор і буде тобі щастя і буде легше твоїм рукам ги)))))
до єдного місця то потепління, якщо він вже на морозі не тримає то він поганий!!! той аморт коштує шось до 40 грн. міняєш один і він витягує повністю...в мене шо на багажнику шо на капоті стоїьб по одному новому, то шо багажник шо кришка піднімаються самі і вдало тримаються...sergey писав:потепліє і буде працювати.
Dark Wind писав:дозволяю поміняти
Ну я ж казав, давай Сірьога купуй нові газові упори капоту.Denzzzil писав:до єдного місця то потепління, якщо він вже на морозі не тримає то він поганий!!! той аморт коштує шось до 40 грн. міняєш один і він витягує повністю...в мене шо на багажнику шо на капоті стоїьб по одному новому, то шо багажник шо кришка піднімаються самі і вдало тримаються...
В теплий гараж, може ту штуку яка замки розморожує пшикнути.Megane писав:согодні на заправці виявилось шо замерзла в мене кришка бензобаку
пізля чого я ше проїхав 30км,на пустому баку і запхав машину в гараж,пробував гріти бабським феном недопомогло!любі друзі якмені заправитись? :)
пару тижнів тому коли були тоже сильні морози в мене аналогічно замерзло, взяв бабським феном грів і рухав ним..... на годину помагало а потім знову замерзнув, але я встиг заправитисьMegane писав:согодні на заправці виявилось шо замерзла в мене кришка бензобаку
пізля чого я ше проїхав 30км,на пустому баку і запхав машину в гараж,пробував гріти бабським феном недопомогло!любі друзі якмені заправитись? :)
нагрій кришку відкрути її а потім змасти різьбу гальмівною рідиною (торшки небагато так шоб вона непопала на фарбу)Megane писав:всьо завтра беру газету каву сигару,бо воно так і недумає попускатись і сиджу як ідіот машину бабським феном грію а людішкі шо подумають
сіла єсть ума нінадаLEgEnDA писав:Megane, а акуратно силою? я так відкрив
здується фарбаMegane писав:е всетаки тормозної залити,а шо буде якшо на фарбу попаде?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 27 гостей