Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Супер-ожеледиця або місця, де тяжко проїхати.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
-Чому в вас сніг не прибирають?
-А нашо, скоро весна
-А нашо, скоро весна
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
LEgEnDA,

- ОсТаПоВиЧ
- Ім'я:Остап
- Контактна інформація:
Denzzzil, я бачив, але не сфоткав....в ланцера бік покоцаний, вікна розбиті.....
походу ланцер хотів зправа обігнати, а грузовий перестраювався в правий ряд...
походу ланцер хотів зправа обігнати, а грузовий перестраювався в правий ряд...
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
ОсТаПоВиЧ, може й так...але грузовик якось трошки не в ту сторону розвернутий...а ше там мала дитина спереді сиділа 

Денис Автозапчастини
- Vova_P
- Ім'я:Володимир
Re: Супер-ожеледиця або місця, де тяжко проїхати.
Це не враження а факт!Liuskywalker писав:таке враження що в нас взагалі газди нема

- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
t309 писав:ну чо ти розкричався? кого в *опу? це зима, не вмієш їздити сиди вдома, якщо ураган почнется тож комунальники винні будуть? дороги почищені!!! 2 доби майже постійно падав сніг, ти хочеш сказати ти по колійї їздиш? ні дороги рівні та чисті, а з льодом якого місцями по 10-20см намерзло ак би ти не хотів ніхто нічо не зробить!!!
Повністю підтримую
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Комунальники прибирали зажди в ночі десь біля години 4 ранку. Плюс коли падає сніг смислу прибирати взагалі не має. Нам ще далеко до Європи тому немає чого злитись. Дороги не є жахливі спокійно можна проїхати де хоч так є льод в деяких місцях але це не смертельно.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
в нас є СамопомагайLiuskywalker писав:аке враження що в нас взагалі газди нема

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
Та якби то комунальники були в тому винні... В нас за стан доріг відповідає 4 структури. І звісно всі спихають одна на другу що там має прибирати. Як то кажуть в 7 няньок і дитина без ока. Це раз. По-друге в кінці минулого року було виділено на придбання піско-суміші 1.2 млн.грн. Теоретично мало б вистачити на цілу зиму. Де вона??? Питайте в тих самих відомствах. По-третє, комунальники такіж люди як і ми. Якщо їм не платять зарплату працювати дуже не хочеться бо більше їсти хочеться, і накінець по-четверте, той самий трактор який має той сніг прибирати (навіть в снігопад) мусить на чомусь працювати. Поцікавтеся в Держказначейства яке фактично нікому не підпорядковується, скільки вони виділили коштів (із запланованих і затверджених) на комунальні потреби. А Ви про Європу згадуєте...borodatos писав:А нарахунок комунальщиків,всі вони мудаки.І якщо б вони вчасно все прибирали такого б на дорогах не було.А вони чекають коли сонечко пригріє і все саме розтане.
- Buts
думаю, що зупинки, пішохідні переходи і перед перехрестям (найбільш аварійні ділянки) можуть посипати двірники кожен у своєму кварталі, причому як сіллю так і піском.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
Можуть але не будуть. Причина як завжди банальна. Все що від будинку до бордюру територія ЖЕКу, а все що бід бардюрю до іншого бардюрю територія автодору. І повір, іграма пісочку з відерка двірнички не впаде на проїзжу частинуButs писав:думаю, що зупинки, пішохідні переходи і перед перехрестям (найбільш аварійні ділянки) можуть посипати двірники кожен у своєму кварталі, причому як сіллю так і піском.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Vusiko писав:іграма пісочку з відерка двірнички не впаде на проїзжу частину
з відерка ні, а от сніг з лопат ой як файно падає на дороги.
Підтримую, що автодор реально ніфіга не робить. якщо на деяких дорогах сухо і можна без всяких проблем проїхати, то на деяких такі гори снігу, шо можна тупо повиснути.
Сніговідгортальників бачив і не одного, але що саме цікаве, що вони як мінімум 10 см від асфальту не згрібають, а деякіт просто катаються з піднятими гребками.
Вчора ввечері був взагалі в шоці, кожна 3-тя машина з побитим передком...
Сорі за офф

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Я сьогодні утримався від їзди і зранку проїхався в трамваї за 1 грн, а вечером 7 км пройшов пішки додому 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Сьогодні весело було на вул. Переяславській))) Дайци пітони закрили проїзд по Студентській, бо ТимошОнка приїхала до Львова і всі валили через вверх. Пару фоток:
Загалом, було багато мудрих водії, які акуратно на 1-ій передачі і чуток приторможуючи з"їжали... а ідіоти кинули на нейтралку і натиснули гальма
Загалом, було багато мудрих водії, які акуратно на 1-ій передачі і чуток приторможуючи з"їжали... а ідіоти кинули на нейтралку і натиснули гальма

- Вкладення
Sad, but true.
- BOXER
t309, та ніхто не кричить, а ти фільтруй свої слова.
де дороги розчищені? прочитай тему, або проїдься по Львову.
і від вміння їзди стан доріг не залежить, стан - об"єктивно до жопи. їздити можна, не заперечую і сам без проблем переїжджаю при потребі.
я останнім часом не їжджу, багато ходжу - тому бачу, наскільки все печально. якшо розчищено - то до льоду. лід краще? де посипається піском-сіллю той лід, а? цікаво, чи ти багато прибирально-посипальних машин бачиш протягом дня? я бачив тільки один раз за 5 днів і то вони просто кудись їхали, а не прибирали.
на рах. комунальщиків - то так, я узагальнив. не тільки вони в цьому винні. але вони в тому числі.
де дороги розчищені? прочитай тему, або проїдься по Львову.
і від вміння їзди стан доріг не залежить, стан - об"єктивно до жопи. їздити можна, не заперечую і сам без проблем переїжджаю при потребі.
я останнім часом не їжджу, багато ходжу - тому бачу, наскільки все печально. якшо розчищено - то до льоду. лід краще? де посипається піском-сіллю той лід, а? цікаво, чи ти багато прибирально-посипальних машин бачиш протягом дня? я бачив тільки один раз за 5 днів і то вони просто кудись їхали, а не прибирали.
на рах. комунальщиків - то так, я узагальнив. не тільки вони в цьому винні. але вони в тому числі.
Sad, but true.
- BOXER
про шо я і кажу.Jarevych писав:вони як мінімум 10 см від асфальту не згрібають, а деякіт просто катаються з піднятими гребками.
Sad, but true.
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Контактна інформація:
Якщо ж вони такі самі люди як ми,то мали б совість і робили б те що їм належить.Адже в кожного є близькі люди,діти накінець,які ті ж самі дороги переходять і легко можуть попасти під колеса.А нарахунок коштів - хай виходять до міськради і вимагають те що їм треба,а не сидять по домах.Vusiko писав:По-третє, комунальники такіж люди як і ми.
- Corleone
Виявляється, все дуже просто. Грошей нема на бензин. Причому, гроші має виділити місто, якому вони мають надійти з держказначейства (підпорядковується уряду). А в казні - голяк. За свої ж гроші комунальники заправляти не будуть.
Інша справа, що у міста є купа резервів, звідки можна ще знайти гроші, але [цензура] їм то треба?
Інша справа, що у міста є купа резервів, звідки можна ще знайти гроші, але [цензура] їм то треба?

Corleone писав:Інша справа, що у міста є купа резервів, звідки можна ще знайти гроші, але [цензура] їм то треба?
і дійсно, а [цензура] їм треба тратити резерви?
якшо в дяді васі кулібіна [цензура] балон газовий в гаражі і буде горіти гаражний кооператив і пожарка не зможе приїхати, швидка не працюватиме, в лікарні буде вопіющий мегазвіздєц, вікна в школі, які повибивало не буде за шо вставити - ви ж перші будете кричати п..%@си!
а чому? тому що бабельце пішло на то, шоб посолити дорогу, шоб смачніше їздити було, бо не хотілося ходити пішки
PS: я не працюю в держ органах чи щось на кшталт цього...
я просто реально дивлюсь на речі
бюджет не резиновий.
ви ж не летите, не взуваєте свою машину в самий суперовий бріджстоун, вірно? бо вам ше на бензин треба, на хліб-масло треба, тещі на квітку, щоб не кричала зять козел, ніхолєри не робить, тільки в машину всі гроші вкладує...
я просто реально дивлюсь на речі
бюджет не резиновий.
ви ж не летите, не взуваєте свою машину в самий суперовий бріджстоун, вірно? бо вам ше на бензин треба, на хліб-масло треба, тещі на квітку, щоб не кричала зять козел, ніхолєри не робить, тільки в машину всі гроші вкладує...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей