Я б хотів подивитись на жалюгідні стокові гальма жигуля після кількох циклів гальмування 120-0 км/год. Якщо воно на стенді щось і нагальмувало, то в реальному житті це ні про що не говорить.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бо це тупо можна побачити з роздруківки на стенді )))YuraDOC писав: Я от спостерігаю і дивуюсь, ачого всі вперлись тільки в ці показники?
А так то повністю згоден :)YuraDOC писав: Я б хотів подивитись на жалюгідні стокові гальма жигуля після кількох циклів гальмування 120-0 км/год. Якщо воно на стенді щось і нагальмувало, то в реальному житті це ні про що не говорить.
Не смій! Зараз тобі розкажуть, що ВАЗ купують не від відсутності фінансів на нормальну машину, а через те що ВАЗ то кращий вибір! А особливо класика!YuraDOC писав: Я б хотів подивитись на жалюгідні стокові гальма жигуля після кількох циклів гальмування 120-0 км/год.
Ну для того треба для початку розігнатись до 120YuraDOC писав: Я б хотів подивитись на жалюгідні стокові гальма жигуля після кількох циклів гальмування 120-0 км/год.
Хочеш щоб в нього мотор на 7 мій парі згоріаBohdan писав: Ну для того треба для початку розігнатись до 120
і москвіч 412CAT писав: ВАЗ купують не від відсутності фінансів на нормальну машину, а через те що ВАЗ то кращий вибір!
ше не бачив дуже багатих які купили ВАЗ для тюнінгу))t309 писав: або дуже багаті для тюнінгу
Саме тому його навіть не взяли для тестів у EuroNCAP, бо у них бракує зірочок щоб оцінити повноцінно всі досягнення ВАЗ у царині безпекиCAT писав: у 2107 з цим все ОК як видно на відео:
Та "не керована" рама з мотором від Зіла на Нюріку порвала все що рухалося, а шо не рухалося - доганялося, порухалося і все одно порвалосяAndrewK писав: А то взагалі не машина. Рама від чого попало з мотором від зіл130 . Сильно модно по прямій і некероване в поворотах
не то неочікувано хороші тормоза Жиги раптом затормозили з 60 до 0 і проігнорувалося попередження шо воно тормозить жостко і дуже скороDoktor писав: ого то алюмінєві гальма так гальмують? чи то морда так клює?
оу, ти визнаєш шо показники не погані ?YuraDOC писав: Якщо воно на стенді щось і нагальмувало
WOW !!! Ти вже і їх жалюгідність зацінив. ? Заціни кращє свою тормознутість в тому планіYuraDOC писав: Я б хотів подивитись на жалюгідні стокові гальма жигуля після кількох циклів гальмування 120-0 км/год.
ше один тормоз, бл...ттьvovka писав: А так то повністю згоден :)
пукать в общественних местах....Bohdan писав: Ну для того треба для початку розігнатись до 120
в кого то - в нього?Doktor писав: Хочеш щоб в нього мотор на 7 мій парі згоріа
толку? відчуття того розгону все рівно як секс в 3 презервативах . Їздив я в таких сараях, не впечатлило ні граммаt309 писав: Інфернал, так у мене розвесовка 60/40 але в мене 7.3 до сотні
системи еякуляции рулятьt309 писав: занос навіть з ручніком це дууууууууже важко виходить навіть на мокрому асфальті )))
не краще, бо підвіску можна зробити нормальною, а розвісовку ХРЕНА ЛИСОГО!!!t309 писав: розвесовка це добре але нормальна підвіска куди краще!!!
тоді подивимося зразу і не на ВАЗ, може шось в безмозглу голову дійде , якшо нє, то я безсилий.CAT писав: раз ВАЗ їздить швидше блискавки то є сенс подумати про безпеку
а якшо не дуже то рахуэться?CAT писав: ше не бачив дуже багатих які купили ВАЗ для тюнінгу))
однозначно.YuraDOC писав: на чому ти зустрінешся з стовпом.. на танку чи на триколісному ровері
Внатурі. Що цікаво вживу кажуть нормальна людина, а в інтернетиках мудак мудаком. Може його аарто ще раз забанити?Bohdan писав:Ну воно і тупе
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей