Doktor писав:haker-ok,50 грн на раві і їдеш аж вітер гудеSt-ART писав: На тимчасовому в Україну не пускають

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Doktor писав:haker-ok,50 грн на раві і їдеш аж вітер гудеSt-ART писав: На тимчасовому в Україну не пускають
то кандюкT5-R писав: Повари омегу, щоб такого не було
мене перший раз пустили на тимчасовому без грошей,на другий раз коли їхав в Польшу ше впустили, а назад сказали алівідерчі ),а грошей сам митник нехотів брати, мусів лишити на паркінгу 1 доба -10 злотихandreyclk писав: На тимчасовому в Україну не пускають
тобто якшо мені через 2 тижні тре буде забрати постійні номера то прийдеться 3-4рази перетнути кордон на тимчасових і влетіти в лишні 4-50=200грн на нашій митниці, так?Doktor писав: haker-ok,
St-ART написав:
На тимчасовому в Україну не пускають
50 грн на раві і їдеш аж вітер гуде
а чого 2 тижні?, тиждень часу вся прооцедура якшо паро рублів дати,ти не мусиш їхати машиною сюда,лишив в поляка на подвірї і все,через тиждень приїхав за все готовим!haker-ok писав: тобто якшо мені через 2 тижні тре буде забрати постійні номера
то тіпа вертався в польщу а не дешевше було через іншу миницю спробувати? чи то вже гарантовано більше можуть не впустити?_Ramp_ писав: мене перший раз пустили на тимчасовому,на другий раз коли їхав в Польшу ше впустили, а назад сказали алівідерчі ), мусів лишити на паркінгу 1 доба -10 злотих![]()
як варіант тільки тре мати нормального поляка, мій знайомий їхав на море відпочивати лишив віто в поляка приїхав забирати а з буса познімали якісь плистмаси з дзеркал і кенгурятнік.... поляк як звичайно ніц не вкурсі його не було да і взагалі не придивлявся..._Ramp_ писав: ишив в поляка на подвірї і все,через тиждень приїхав за все готовим!
Всмислі, не пускають_Ramp_ писав:мене перший раз пустили на тимчасовому без грошей,на другий раз коли їхав в Польшу ше впустили, а назад сказали алівідерчі ),а грошей сам митник нехотів брати, мусів лишити на паркінгу 1 доба -10 злотихandreyclk писав: На тимчасовому в Україну не пускають
не впускають на ТИМЧАСОВИХ номерах....Інженер писав: Всмислі, не пускаютьЛюди їдуть з Іспанії на іспанських номерах... І що їх не впустять?
Ясно, я думав на тимчасове перебуванняhaker-ok писав:не впускають на ТИМЧАСОВИХ номерах....Інженер писав: Всмислі, не пускаютьЛюди їдуть з Іспанії на іспанських номерах... І що їх не впустять?
haker-ok писав: не впускають на ТИМЧАСОВИХ номерах....
_Ramp_ писав:
техпаспорт, а не номера!!!
просто виїхати з Україниhaker-ok писав: обовязково перетинати україно-польський кордон чи можна будь який, наприклад україно-білоруський?
то навіть можна чужого кодону не перетинати?Dexter писав: просто виїхати з України
Dexter писав: або якшо ти дуже переконлило поясниш шо в тебе праска не виключена або дружина народжує![]()
зрозумів дякую за розяснення_Ramp_ писав:все рахуэться,[цензура] хоть новий рік,ти вже сам собі корегуєш як тобі вигідніше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей