Если кто обратил внимание на зад.плане как всегда совковые козлики (УАЗ)!!!!Они ни где не застревают!!!slim_painter писав: нє*уй ви*обуватись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Если кто обратил внимание на зад.плане как всегда совковые козлики (УАЗ)!!!!Они ни где не застревают!!!slim_painter писав: нє*уй ви*обуватись
100 % !!!slim_painter писав:нє*уй ви*обуватись
Не в машині справа....Speedo писав:Ще один доказ, що паркетник - не джип!
Немного погодя подснежники появяться и дачники в виде бабушки в платочке и деда в кепке на пол салона!!!!!Denja писав:вулиці повиїжали особливо опасні особи жіночої статі
Я думаю по вертикали всё таки лучше будет !!!Denja писав:Рекомендована дистанція 10м
Denja писав:аж матюкатися передумав.
Спас примем ко вниманию ,а оптику дополнительную надо иметь!!!ОсТаПоВиЧ писав:Народ, будьте обережні,
да оптика оптикою ціж піда...... коли роблять лежачих з асвальну вони їх не маюють тому їх в ночі і невидно тай ше такі роблять горби шо можна нетільки колеса лишити а й рульв груди влізе коли влетишBlack писав:Denja писав:вулиці повиїжали особливо опасні особи жіночоїСпас примем ко вниманию ,а оптику дополнительную надо иметь!!!ОсТаПоВиЧ писав:Народ, будьте обережні,
Да я вчора тож їхав там, на першому тормознув, а на другому мене якийсь пасат рванув обганяти - так я думав шо він розвалетьсяОсТаПоВиЧ писав:Народ, будьте обережні, на дорозі на винники, в районі спуску до винниківського озера поклали лежачих поліцейских, 2 штуки.....вчора вночі вертався з Тернополя......1ий побачив.....а потім почав розганятись і виявидлось шо там ше 2ий є.....
якщо добре розігнатись, то можна колеса там залишити.....вони з асфальту(
Nijo писав:тіпа той трюк шо форсажі 2 чувак на мустангу замутив )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей