Вот зимою помню був випадок, їду з Ашану а дорога вобще не канфєта.Лівий зайняли фінські ралісти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
.sergey писав:Ізначально мені всерівно хто як їде, їду в лівому
sergey писав:І вобще не люблю ставати в лівий
а я за 3serega_l1 писав:Відрізок від Деревача до Солонки за 7 хв.
я би не сказав, троха наїздився по Україні, ІМХО у Львові з його рухом і манерою їзди, ваділи одні із самих нарваних....A1 писав:у Львові ні, але Львів то не вся Україна.
+100500 вони не сидять по форумах, а сидять по барах чи нічних клубах (в основному) і їм абсолютно [цензура] що ми тут пишемо. Ну, але нічо, як то кажуть, свій "меч справедливості" колись знайде і їхні голови, рано чи пізно, без цього ніякVitalik-first писав:Прикольно читати люди бакланять тих кому пофіг на ту бакланку,бо вони як їздили так і будуть їздити,для прикладу от я,їзжу швидко,часто шахматами,нікого не харючи,але є на дорозі такі,кому щось не сподобається,посигналить чи будуть блимати,але нічого не поробиш,що зробиш із крейзі драйвером?
Нє, просто є такі вулиці де в правому просто їхати не можливо - маршрутчики задовбуютьMAECTP0 писав:закіздівся
+1.Коли ми стояли на світлофорі в Ужгороді то ніхто даже не стартонув на жовтий, а наоборот вони включають передачу коли вже загорівся зелений. :) А в Сімферополі(ну там не майже немає світлофорів) так вобще автокультура на найвищому рівні.Водії пропускають незалежно від вартості машини.Моряки, вони багато бачили і багато знають як живуть люди.Speedo писав:ваділи одні із самих нарваних....
Ти по Одесі не їздив, тоді львівські водії здаються самими культурнимиSpeedo писав:я би не сказав, троха наїздився по Україні, ІМХО у Львові з його рухом і манерою їзди, ваділи одні із самих нарваних....
sergey писав:Моряки, вони багато бачили і багато знають як живуть люди
а мені от київський стиль їзди здається більш нервовим - вони там всі на кредитних лансераХ то розганяються різко, то за пару метрів на світлофорі так само різко гальмують - ну [цензура] таку їзду*Lesyk* писав:Ти по Одесі не їздив, тоді львівські водії здаються самими культурними
напевне як у всіх великих містах... в основномуHacK писав:підтримую вищенаписане, в Києві, взагалі їздять як хочуть
А де ти в Сімферополі моряків знайшовsergey писав: А в Сімферополі(ну там не майже немає світлофорів) так вобще автокультура на найвищому рівні.Водії пропускають незалежно від вартості машини.Моряки, вони багато бачили і багато знають як живуть люди.
Mc писав:а мені от київський стиль їзди здається більш нервовим - вони там всі на кредитних лансераХ то розганяються різко, то за пару метрів на світлофорі так само різко гальмують - ну [цензура] таку їзду
Що не ясно???Thorn писав:Робим всы ось так:
Thorn написав:
Короче перестаём писати тупы пости,а ыдем правим рядом
А тих що ыдуть лывим ы не поступаёться,пыдрызаём!!!
те саме "переживав" в п"ятницю пізно ввечері на розстріляній дорозі біля ЖидачеваMc писав:хоча різниці між його дальнім і ближнім ніякою насправді. в ясні ночі і на хорошій дорозі то ще терпимо,
Mc писав:моряки до автомобілістів як відносяться? вони ж хіба з корабля на баб і навпаки :)
ладно-ладно, папутал.Myself писав:А де ти в Сімферополі моряків знайшов? Севастополь, Балаклава, Судак, Щолконо, Євпаторія - розумію... Но не Сімферополь
, там моря немає
![]()
Тебе послухати так в Києві тільки на кридитних машинах і їздять.Mc писав:а мені от київський стиль їзди здається більш нервовим - вони там всі на кредитних лансераХ то розганяються різко, то за пару метрів на світлофорі так само різко гальмують - ну [цензура] таку їзду
згоден, там реально таке твориться...sergey писав:Ти ще в Москві не їздив, вот там і вправду неврівноважених багато.
ну, Москва і її рух, то окрема темаsergey писав:Ти ще в Москві не їздив, вот там і вправду неврівноважених багато
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей