от [цензура] мені постійно не доливали на одну копійкуBOXER писав:Я звісно не доплачував тої 1 коп.

А шо якшо на зиму мені заправитись 98-м?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от [цензура] мені постійно не доливали на одну копійкуBOXER писав:Я звісно не доплачував тої 1 коп.
Відпишись через місяць скільки бензи йде на прогрів.OKurylyshyn писав:А я на газ перейшов, буду економити.
А я на зиму відключав газ, багато бензи йшло на прогрів, ніякої економіїOKurylyshyn писав:А я на газ перейшов, буду економити.
+1 теж не розумію проблемиcat-yellow писав:jetros, шо вас власне не влаштовує?Бенза на прогрів, газ - для їзди, всьо чотко! Шо не так?
ну не може та літра тосолу в патрубках і редукторі суттєво впливати на витрату бензину для прогріву щоб ажBOXER писав:jetros, Buts, тобто "на прогрів"? більше, ніж якби не було ГБО?
jetros писав:я на зиму відключав газ
все правильно, але тут говорять про те що "відключають газ" - от тут я і не розумію нафіга його відключати, прогрілось то переключив ні то пхну далі на бензині, в тому що холод на дворі ГБО не винне і говорити про те воно невигідне якось недоречно :)Buts писав: по правильному, газ має працювати на теплому двигуні.Тобто для прогріву бензус треба. І чим менші відстані пересуання, частіші стоянки, тим його більше треба.
Залий наступного разу Пульс 95, хай його присадка тобі мотор помиє.Yust писав:Боюся щоб та бодяга не знищила мені бензопили...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 35 гостей