Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
щось мені підказує, що він до скрині має пряме відношення. вони не хочуть, щоб через їх парковку їздили; лежучі копи не допомогли, то вони так замутили.pikach00 писав: якийсь дегенерат попросив закрити проїзд на парковку Скрині
там вроді так вже і є, не після повороту а десь після заправки, ну і блін там 1 - з правої смуги наліво повертають, 2 - суцільна смуга яку перетинати ніззя, 3 знак з напрямками рухуHacK писав: там трохи подибільному знаки стоять, я б їх поставив зразу після переходу навпроти скрині де заїзд на азк, а то вже повернув, а тоді знак, хто не місцевий, або нечасто їздить, не роздупляється зразу
тоді та бидлота виїздить поперед першої машини і стає на перехрестіMAECTP0 писав: Ставати якомога првіше в лівій смузі що вони не мали де примощуватись
а поставити такий шлагбаум як у форумі з талончиками і мінімум 5 хв затримки між в'їздом і виїздом несудьбаserega_l1 писав:
щось мені підказує, що він до скрині має пряме відношення. вони не хочуть, щоб через їх парковку їздили; лежучі копи не допомогли, то вони так замутили.
xxfOxx писав: тоді та бидлота виїздить поперед першої машини і стає на перехресті
я б там і нез"являвся на..єр, але перекрили ту довбану парковку, а в мене сестра на вул.Зерова живе... Через парковку було 5 сєк, а тепер стояти купу часу під 6РВxxfOxx писав: а поставити такий шлагбаум як у форумі з талончиками і мінімум 5 хв затримки між в'їздом і виїздом несудьба
вже ніCr@zy писав: xxfOxx, відео приватне.
Той талончик коштує більше гривні... Саме тому в аеропорту закрили в'їзд зі Щирецької. А оскільки формального права це зробити у них не було, то написали, що шлагбаум поламався. Так три місяці поламаним і стоїть...xxfOxx писав:а поставити такий шлагбаум як у форумі з талончиками і мінімум 5 хв затримки між в'їздом і виїздом несудьбаserega_l1 писав:
щось мені підказує, що він до скрині має пряме відношення. вони не хочуть, щоб через їх парковку їздили; лежучі копи не допомогли, то вони так замутили.
там типу 2 рядаpikach00 писав: а ти чого посередині стоїш?
там типу самі собі придумали тих 2-а рядаmarkijan писав: там типу 2 ряда
ібо не заборонено одною смугою рухатись в два ряди.pikach00 писав: а ти чого посередині стоїш?
інакше машини би стояли десь до Наукової в пробціSluva писав: там типу самі собі придумали тих 2-а ряда
ще скажи що суцільну не перетнувxxfOxx писав: ібо не заборонено одною смугою рухатись в два ряди.
можна їхати щоб не перетнути еслі шоpikach00 писав: ще скажи що суцільну не перетнув
Якщо не розглядати крадіжку - можливе виконання п.4.2 ПДР.xxfOxx писав: як отаке назвати?
та пензелював зверху по назустріч машинам від нового ЦУМу, а потім по кільцю потусував в марсельmay писав: Якщо не розглядати крадіжку - можливе виконання п.4.2 ПДР.
Креативщик!xxfOxx писав: пензелював зверху по назустріч машинам
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей