Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Во Львовской области сошел с рельсов поезд......
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
До речі, пройшла інфа(на рівні чуток!!!), що дана катастрофа була спланованою акцією(!) і мала відбутись у Львові, але поїзд спізнився. Для чого? Як відомо наше керівництво "вламували", щоб ми відмовились від Євро-2012 на користь Одесси(якщо не помиляюсь), але наші не дали добро. Тому організували таку от катастрофу, щоб поставити перед фактом і перенести Євро-2012 в інше східно-південне місто України. Нагадаю інфа на рівні чуток.
Як на мене, достатньо правдоподібна версія враховуючи, що в країні робиться... Ще й наш "шановний" міністр МНС, так "спішив" на місце події...
Як на мене, достатньо правдоподібна версія враховуючи, що в країні робиться... Ще й наш "шановний" міністр МНС, так "спішив" на місце події...
volleyball.lviv.ua/blog/
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
!
:megalol: :megalol: :megalol:C#@O$ писав:- Президент Польши Лех Качиньский звонит Бушу.
- Джордж, ваша долбанная ПРО ракету от паровоза отличить может?
- Да.
- Тогда, какого хрена она уничтожила состав с фосфором на Западной Украине?
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
вони може і не грязні але жадні точно а євро 2012 велика куча халявних бабок які вони хочуть сп...... і кожен зних мав весь остальний народ в жо....... і я нездивуюсь якщо виявиться що якесь падло приклало до цієї аварії свої грабліTerry писав:та тепер буде стільки чуток що піпец. Але мені щось не хочеться вірити, що аж настільки грязні люди у нас.
хоча проце ми напевно ніколи не дізнаємся

- GORGAN
Захід тиснуть зі всієї сили. То гроші , які в бюджеті на ремонт водопроводу у Львові заберуть в Донецьк, то цистерни з фосфором, то унітарний бюджет , з якого можуть профінансувати будь, що тільки що б жодної копієчки на ремонт Львова не попало.Yelik писав:До речі, пройшла інфа(на рівні чуток!!!), що дана катастрофа була спланованою акцією(!) і мала відбутись у Львові, але поїзд спізнився....
Може то все і не правда, але диму без ...
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей