Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Користуєтесь ви пасками безпеки?
b88
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Користуєтесь ви пасками безпеки?

Повідомлення b88 » Вів, 21 жовтня 2008, 21:40

Ремні це особиста справа кожного дорослого чоловіка. небачу логіки в штрафах за ремні. якщо хтось легковажить своєю безпекою - то це його проблеми.
роль держави - дбати про безпек своїх громадян... а
справа кожного дорослого чоловіка
можна сказти і про наркоманів, і про самогубців...

uranium

Повідомлення uranium » Сер, 22 жовтня 2008, 07:45

vovka писав:Ремні це особиста справа кожного дорослого чоловіка. небачу логіки в штрафах за ремні. якщо хтось легковажить своєю безпекою - то це його проблеми.

Але з цього все починається. Неприв"язаний водій, бо "з ним нічого не станеться". Далі в нього на передньому сидінні мамаша з малолітньою дитиною на руках, звісно, не прив"язана, бо вона її втримає, якщо щось. Або дитина стоїть в проході між кріслами, дивиться, як все цікаво, бо з нею нічого не буде. Або ще краще, стоїть спереду і спирається на панель, під якою подушка безпеки. Так же ж цікаво все довкола...
Продовжувати можна довго...
З.І.: Діти ще фізику не вчили, а от дорослі дяді і тьоті могли б почитати пару елементарних законів з динаміки. Тоді б не казали, що швидкість 20 км це фігня.
З.З.І.: Власне на такій швидкості загинула дитина знайомих мого друга.... Просто вона була на руках, просто сталося невелике зіткнення, в дорослих дядів і тьотів ніц, а от дитини нема....

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 22 жовтня 2008, 10:25

uranium писав:Але з цього все починається. Неприв"язаний водій, бо "з ним нічого не станеться". Далі в нього на передньому сидінні мамаша з малолітньою дитиною на руках, звісно, не прив"язана, бо вона її втримає, якщо щось. Або дитина стоїть в проході між кріслами, дивиться, як все цікаво, бо з нею нічого не буде. Або ще краще, стоїть спереду і спирається на панель, під якою подушка безпеки. Так же ж цікаво все довкола...
Продовжувати можна довго...
Щось невдала аналогія.
Причому тут непривязана дитина, тим більше з мамашою яка сперлася на аербег ? Зрозуміло що тут потрібен штраф притому великий. Діти то зовсім інша справа.

Але якщо водії їде САМ - я думаю він має право сам і вирішувати СВОЮ безпеку (в нас ж чомусь немає обовязкового страхування життя наприклад - йдеш по вулиці, цегла може впасти і т.п., або в люк можна провалитися). Правила треба чіткі, тоді і зловживань не буде, а то дійсно за хлібом 20 метрів проїхати без ремня, або на стоянку і вже є шанси попасти на серйозний штраф.
uranium писав:Тоді б не казали, що швидкість 20 км це фігня.
Я колись давно на швидкості 20 км/год заїхав прямо перпендикулярно в бордюр, перед стоянкою. удар був досить сильним, але ніодного синяка.
b88 писав:роль держави - дбати про безпек своїх громадян... а
гарно звучить )) але нажаль має мало спільного з реальністю. В СРСР, тоже держава про всіх посилено "дбала" - прикладів такого "дбання" можна навести мільйон. Краще б держава подбала про дороги (хотя можна сказати що от Садовий тоже дбає про мешканців деяких вулиць які потерпають від шуму транспорту - тому перерив пів Львова і нічого далі не робить :D ), про викорінення корупції з ДАІ, розмістила б соціальну рекламу про користь ремнів і т.п. Ну але зрозуміло що тупо впаяти штраф на рівному місці простіше і прибутковіше ))
b88 писав:можна сказти і про наркоманів, і про самогубців...
А яка відповідальність передбченя для тих хто вживає наркотики (я просто не в курсі)? Їх помоєму максимум можуть примусово лікувати. Це розпосюджувачів і виробників треба садити всерйоз і надовго. А про самогубців теж незрозумів - яким чином держава може про них подбати ? Безплатно похоронить ? :ninja Чи ще штраф на родину накладе чи як ? :ninja Тут повинна бути відповідна соціальна реклама.

a_vova
Ім'я:a_vova
Номер:21

Повідомлення a_vova » Сер, 22 жовтня 2008, 14:20

думаю не дурак придумав пасок безпеки... Чомусь їх ставлять на всі!!! машини, отже напевне є якась користь від них. Я завжди користуюся паском. А після першого листопада не користуватися ними буде ще й недешево :)

a_vova
Ім'я:a_vova
Номер:21

Повідомлення a_vova » Сер, 22 жовтня 2008, 14:24

Ремні це особиста справа кожного дорослого чоловіка. небачу логіки в штрафах за ремні. якщо хтось легковажить своєю безпекою - то це його проблеми.
в цивілізованих державах паски є обовязковими, так як в випадку аварії кошти на ваше лікування йдуть з фондів страховика, отже чим більше людей пристебнуті - тим менші видатки страховиків.

OKKO

Повідомлення OKKO » Сер, 22 жовтня 2008, 14:28

a_vova писав:думаю не дурак придумав пасок безпеки...
Реально весь мир пристёгивается. Почему мы не должны? Времени много не занимает.(пишу сам в шоке от своих слов :D ) Просто дело привычки и наш "мятежный дух".

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Сер, 22 жовтня 2008, 16:29

a_vova писав:після першого листопада
Ну наскільки мені відомо, то з 15 листопада.
За 40 км які сьоня наїздив по Львову, крім себе ще 3 водіїв бачив "в ремнях", решта без, цікаво буде глянути після 15. Хоча до недавна ніколи не прищіпався (форуму +1, бо тепер завжди), думаю про необхідність ременів ніхто спорити не буде, питання за свідомістю і культурою водіїв.

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Сер, 22 жовтня 2008, 16:51

Якшо бути точним, то з 17-го листопада 8)

taras_lak
Ім'я:Taras

Повідомлення taras_lak » Сер, 22 жовтня 2008, 18:23

Раніше не пристебався, але тре привикати, оскільки заї...ся робити на штрафи (про нові штрафи)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 22 жовтня 2008, 18:31

igorok писав:думаю про необхідність ременів ніхто спорити не буде, питання за свідомістю і культурою водіїв.
про необхідність ніхто і не спорить, я теж повністю згоден що ремні потрібні, незгоден тільки з тим щоби це навязували примусово, бо не бачу в тому логіки.
a_vova писав:в цивілізованих державах паски є обовязковими, так як в випадку аварії кошти на ваше лікування йдуть з фондів страховика, отже чим більше людей пристебнуті - тим менші видатки страховиків.
А чому я грубо кажучи повинен переживати за прибутки страховиків ? їм же кожен водій платить страховий платіж, от нехай в страховому платежі враховують всі свої ризики.
Хоча в принципі нічого дивного нема, як завжди бізнес лобіює свої інтереси а платить за то все народ ))

p.s. Треба вчитися пристібатися :ninja

Glibko
Ім'я:Рома
Номер:АТ8хх8CH
Дякував (ла): 46 рази
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Glibko » Чет, 23 жовтня 2008, 12:03

http://bezdtp.ru/
Нам всем есть что терять.

Родных, близких, плоды своего труда, здоровье и жизнь, наконец.

Мы знаем тех, кому терять нечего. Один за другим они оказываются по другую сторону двойной сплошной — с противоположной от нас стороны этой жестокой реальности.

Горечь потерь невозможно забыть. Поэтому мы открываем свое Движение без опасности и призываем вас присоединяться.

Соблюдать простые правила безопасности на дороге не потому, что выросли штрафы, а потому, что с нас берут пример дети. Быть вежливым не из страха, а потому что жить с позитивными эмоциями легче.
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua

Patrik
Ім'я:Patrik
Контактна інформація:

Повідомлення Patrik » Чет, 23 жовтня 2008, 12:19

vovka писав:про необхідність ніхто і не спорить, я теж повністю згоден що ремні потрібні, незгоден тільки з тим щоби це навязували примусово, бо не бачу в тому логіки.
Нажаль ти тут правий, але тут не тільки примусово, а щей фінансово...
Я вважаю що це вибір кожного... Ось і все... Хочу пристебаюсь, а хочу ні..
Історія з житя, в мене сусід ставить машину на дорозі (вуличка біля особняка) Повечеряв, випив (ФАКТ) завів машину і заганяв в гараж... (на власне подвіря заїзджав (раптом 20 м їзди) ДАЇ натягнуло на 100 баків, а тепер ще й за ремінь таке стане можливим?? Ні просто даїшники ЖИРНІШІ стануть...
А сам їзджу з пасками...
Не ту країну Гондурасом назвали

Patrik
Ім'я:Patrik
Контактна інформація:

Повідомлення Patrik » Чет, 23 жовтня 2008, 12:21

Я вважаю соціальна реклама...Розяснення про швидкість... І тд... Ось вихід а не штраф...
Не ту країну Гондурасом назвали

uranium

Повідомлення uranium » Чет, 23 жовтня 2008, 12:24

vovka писав:Щось невдала аналогія.
Це не аналогія, це логічне продовження. Якщо водій не має дисципліни до себе, якщо він не думає про себе, він буде легковажити і життям інших, в тому числі дітей, які значно менше захищені.
Чи не так?

uranium

Повідомлення uranium » Чет, 23 жовтня 2008, 12:25

Patrikos писав:Я вважаю соціальна реклама...Розяснення про швидкість... І тд... Ось вихід а не штраф...
Нє, наш народ тільки "ґумою" і страхом можна щось заставити робити.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 23 жовтня 2008, 12:37

vovka писав:А чому я грубо кажучи повинен переживати за прибутки страховиків ? їм же кожен водій платить страховий платіж, от нехай в страховому платежі враховують всі свої ризики.
Крім страховиків є ще наша держава у якій наразі офіційно безкоштовна медицина і пенсії по інвалідності. Чому держава має на когось тратитись на лікування і пенсію якщо аварія призведе до каліцтва?

Black
Ім'я:Дмитро

Повідомлення Black » Чет, 23 жовтня 2008, 14:19

От теперь мы потанцуем!!!!!! :bebe
Неділя 16 листопада стане чорним днем для водіїв усієї України. Адже саме з цієї дати з усіх, чиї руки тримають кермо, будуть брати нові, у десять разів збільшені штрафи.

Відтепер мінімальний штраф буде від 51 до 85 гривень. І його доведеться платити, якщо ви не пристібнулися ременем безпеки або забули одягнути мотошолом. Такий же штраф платитимуть і пішоходи, які порушили правила дорожнього руху.

Источник
http://kiev.pravda.com.ua/publications/48ff2d5e57863/
З повагою Black.

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » П'ят, 24 жовтня 2008, 14:29

Black писав: Такий же штраф платитимуть і пішоходи, які порушили правила дорожнього руху
+1

Black
Ім'я:Дмитро

Повідомлення Black » П'ят, 24 жовтня 2008, 14:51

S_V_B, прикол,как они возьмут с бабушки или дедушки штраф которые на молочко еле с хлебушком наскребли,от это ппц ,они пенсию заепуться копит или вообще из дома не будут выходить.Сами не поняли откуда штрафы нарисовали :angry
З повагою Black.

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » П'ят, 24 жовтня 2008, 15:07

Black, нічого страшного.......... думаю з них бабосики брати не будуть але хоч пострашать..... а то переходять дорогу в неположеному місці........ і ще возмущаться мол я всьо життя на заводі пропрацював на вас малих аблюдів...... а ви мені перейти не даєте там де я хочу.........
одного разу бачив ситуацію.... переходять дві бабці дорогу ....йдуть дуже помаленько..... всі стоять чекають і коли вони перейшли майже....одна говорить другій "Ой то я сі забула нам не тут треба переходити" і помаленько назад почали переходити..... всі там аж офігіли.......

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей