Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
клізму нею потрібно ставити таким недоумкам..borodatos писав: берем в оренду пожежну машину і брандзбойтом заспокоюєм всіх охочих.
в мене таке враження що то все кодло хтось кришує.Жульєн писав: фанати карпат на фото в головні ролі
ти ліпше тим ублюдкам передай,шо я їм торба буде,через таких пітарасів люди нормально жити не можуть,кончіні люди,лібше б кинулу підтримувати того пса олігарха шо карпати має.Карочі нормальних слів нема,передав фанам керівнитство над карпатами,[цензура] придумати не міг.Бодя писав: knaif, мій хороший товариш добре знає гладіка, треба попитатися, що то за хрінь вони влаштували та й з ним я пару раз говорив, норм.чувак, та й рух їхній, зовсім не таку поведінку пропагує, якась [цензура] получається
ой я там роки 2 назад набісився, всі мокрі, всі радісні, дійсно відчувається свято, а не те що на фотоБогдан писав: Знаю що кожного року в шевченківському гаю культурно проводять такі міроприємства і переважно хто туди іде знає, що може їх очікувати.
в того клоуна є реальні шанси сістиБодя писав:знає гладіка, треба попитатися, що то за хрінь вони влаштувалита й з ним я пару раз говорив, норм.чувак, та й рух їхній, зовсім не таку поведінку пропагує, якась [цензура] получається
так і треба з ними. але то треба йти бандою. один з тим натовпом -нічого не зробишknaif писав:як наслідок в одного точно вибиті два зуби і в одного зовнішній перелом руки
наступного року так і треба робити. збирати банду -і йти провчати то бидло. якшо міліція ніяка- то рано чипізно появляться люди,які будуть самі робити самосуд над тими імбіциламиDBF писав:Та то треба з форуму збиратись і провчити тих бидлот!!
пневматом ти мух в туалеті хіба порозганяш,чи має на увазі ним бити?asteroid писав: дістаєш пневмат
таке було з травмою рівно два роки тому, почитай в неті чим закінчилось.... роздули так шо промосковитьські провокатори розстріляли патріотів у львовіasteroid писав: а ти в цілях самозахисту дістаєш пневмат
Apokalipsis писав: ним бити?
то все раскази децкі,і тих людей які в руках не тримали нічого реально стріляючого ,я такий самий був,до пори до часуbossjara писав: хочеш перевірим на тобі... пневматом з двох постірілів людина відправляється на лікарняний мінімум на 30 днів при правильному підході
і не забувай куда може потім відправитись стрілокbossjara писав: хочеш перевірим на тобі... пневматом з двох постірілів людина відправляється на лікарняний мінімум на 30 днів при правильному підході
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей