САХАР писав: Вiдео сильне,"ти людину переiхав б--дь",та погазував.
на деяких рашко ресурсах написали б "запісь сц*ка не оттдал"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
САХАР писав: Вiдео сильне,"ти людину переiхав б--дь",та погазував.
САХАР писав:Вiдео сильне,"ти людину переiхав б--дь",та погазував.
sapphir писав: А чого погазував - мені здалось в остані моменти відео видно що він в "карман" справа націлився щоб зупинитись і не створювати корок позаду себе
він відїхав шоб запаркуватись. тіп потім відео віддав водію фуриСАХАР писав: ти людину переiхав б--дь",та погазував.
100% потрібно цьому більше приділяти уваги.serega_l1 писав: Добре, що в школі вчать всякі християнські моралі, а вкласти в голову елементарні правила безпеки не на темі
Водію мотоцикла зробили операцію. Слідчому називав три рази інше прізвище (ніби це його). Мотоцикл ніде не зареєстрований, документів на нього нема. Завтра водій ланцера попробує якось зустрітися з його батьками (якщо застане в лікарні). Ланцер забрали на Суботівську (арештмайданчик) бо як не як, а відкрита крим/справа.
виглядає шо він спровокував дтп,мені впринципі пофіг,але їзда шось не коректна,але то хай судді рішать,але водій міцика всетаки рагульDexter писав: виглядає ніби готувався робити поворот наліво
ахах може і спецомDexter писав: п.с. а може спецом його підбив, в мене деколи теж таке бажання виникає з їхньою їздою
+1, такої ж думкиDexter писав: DNK, виглядає ніби готувався робити поворот наліво, а в останній момент побачив того хруста і вельнув рульом назад
ах..тьDNK писав: виглядає шо він спровокував дтп,мені впринципі пофіг,але їзда шось не коректна,але то хай судді рішать,але водій міцика всетаки рагуль
ок порушення правил,штраф за швидкість і тд,але нашо міцик їдучи до того рівно,і бачучи шо він не влізе перед машинами робить такі маньоври.Bumer писав: мотоцикліст, дартаньян, який їхав по зустрічній через дві суцільні
якщо по правилах то водій на машині мав рухатись максивально вправо а рухався як [цензура] то прямо то різко в лівоBumer писав: але з відео в мене враження інші...
Які ще незрозумілі рухи? Міцик хотів повертати наліво, а коли побачив летящого ідіота, дьорнувся праворуч.DNK писав:в лансера незрозумілі рухи,пяний чи просто олень?
я так розумію, він приготувався до маневру поворот на ліво, перед тим пропустивши зустрічний рух, перед машинами він НЕ збирався влазити, і явно не сподівався такого сюрпрайзу(, він зреагував і кермом крутнув вправо, але ж там долі секунди(, +рух інших авто праворуч, таке моє бачення ситуації...DNK писав: але нашо міцик їдучи до того рівно,і бачучи шо він не влізе перед машинами робить такі маньоври.
Що за х. ти пишеш?DNK писав:якщо по правилах то водій на машині мав рухатись максивально вправо а рухався як [цензура] то прямо то різко в лівоBumer писав: але з відео в мене враження інші...
а як мотоцикліст мав рухатись по правилах?DNK писав: якщо по правилах то водій на машині мав рухатись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей