Зміна висоти резини, зміна діаметру дисків можуть дати похибку на спідометрі і на більшу цифруluav писав: Спідометр на 80 км/год не буде брехати на 5 км/год.Не розказуйте казки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зміна висоти резини, зміна діаметру дисків можуть дати похибку на спідометрі і на більшу цифруluav писав: Спідометр на 80 км/год не буде брехати на 5 км/год.Не розказуйте казки
Так арешт це і є покарання, а за перевищення +20 такого нема тому на це ніхто реагував . Ні даїшники ні поліція.may писав: Якщо за адмінпорушення саджають під арешт, а не штрафують
+1Doktor писав:Все мущини го їсти пасху і кобасу
61 км/год - це "інше порушення ПДР", яке теж карається, але не штрафом.Стаття 24. Види адміністративних стягнень
За вчинення адміністративних правопорушень можуть застосовуватись такі адміністративні стягнення:
1) попередження;
2) штраф;
2-1) штрафні бали;
3) оплатне вилучення предмета, який став знаряддям вчинення або безпосереднім об'єктом адміністративного правопорушення;
4) конфіскація: предмета, який став знаряддям вчинення або безпосереднім об'єктом адміністративного правопорушення; грошей, одержаних внаслідок вчинення адміністративного правопорушення;
5) позбавлення спеціального права, наданого даному громадянинові (права керування транспортними засобами, права полювання);
позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю;
5-1) громадські роботи;
6) виправні роботи;
7) адміністративний арешт;
8 ) арешт з утриманням на гауптвахті.
Стаття 125. Інші порушення правил дорожнього руху
Інші порушення правил дорожнього руху, крім передбачених статтями 121-128, частинами першою і другою статті 129, статтями 139 і 140 цього Кодексу, -
тягнуть за собою попередження.
Doktor писав: цей зазор зроблений спеціально через недосокналість вимірювальних приладів
тому за 80 тобі в житті не випишуть штраф
Займаю лівий ряд і їду 60 бо в правому їде колейка 40км.ч.але є такі що возмущаются і фарами моргають бо їм ще щвидше надо.luav писав:
Якщо ви займаєте лівий ряд при вільному правому,то порушуєте.
ти сам відповів на своє питання . якщо за вбивство не садять а попереджають то всі будуть вбивати. це логічно.may писав: Ясно що не випишуть, бо за це ПОРУШЕННЯ штраф не передбачений.
Doktor писав: звідки той зазор появився,ще з совка де точність приладів коливалась в межах 15 км/год.
Це має бути ну вже дуже сильна зміна в розмірах.так,зазвичай,це 1-2км/год різницяg0nzales писав:Зміна висоти резини, зміна діаметру дисків можуть дати похибку на спідометрі і на більшу цифруluav писав: Спідометр на 80 км/год не буде брехати на 5 км/год.Не розказуйте казки
Я не вважаю це правильним.я в таких випадках пропускаю.лівий ряд ви маєте виключно для обгону використовуватиСАХАР писав:Займаю лівий ряд і їду 60 бо в правому їде колейка 40км.ч.але є такі що возмущаются і фарами моргають бо їм ще щвидше надо.luav писав:
Якщо ви займаєте лівий ряд при вільному правому,то порушуєте.
Doktor писав:luav,
Ну то якщо це порушення то чому за це не має штрафу? Для чого розводити срач?
Я вже десятки разів обганяв поліцію зі швидкістю 75 по місту, то хто з нас двох дурний?
Мене ні разу не зупинила поліція за порушення пдр. Їжджу я що дня багато, питання ще будуть?
Помиляєтеся. Другий ряд використовується, якщо зайнятий перший. І не для обгону, бо обгон - це з виїздом на полосу зустрічного руху. По другому ряду - це випередження. Крім того, максимальна швидкість в місті 60км/год. і перевищувати забороняється. Просто за перевищення до 20км/год. покаранням може бути попередження.luav писав: Я не вважаю це правильним.я в таких випадках пропускаю.лівий ряд ви маєте виключно для обгону використовувати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей