Від якого знаку? Початок населеного пункту незаконно стоїть? :)Saba писав:там від знаку до місця де вони стоять є 1000 м, але мені здається що знак встановлений там незаконно, тут теж можна спорити.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Re: Перевищення швидкості у Львові
weber, та, знак початку населеного пункту там стояти немає, бо там немає по суті будівель і воно не може рахуватись як наслений пункт, я то десь читав, зараз неможу знайти. О
- svp78
- Ім'я:Василь
- Контактна інформація:
з ПДР:
5.45 "Початок населеного пункту". Найменування і початок забудови населеного пункту, в якому діють вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.
5.46 "Кінець населеного пункту". Місце, з якого на даній дорозі втрачають чинність вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.
Знаки 5.45 і 5.46 установлюються на фактичній межі забудови, яка прилягає до дороги.
5.45 "Початок населеного пункту". Найменування і початок забудови населеного пункту, в якому діють вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.
5.46 "Кінець населеного пункту". Місце, з якого на даній дорозі втрачають чинність вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.
Знаки 5.45 і 5.46 установлюються на фактичній межі забудови, яка прилягає до дороги.
- weber
Ви справді вважаєте, що доведете незаконність встановлення знаку початку населеного пункту? У нас всі населені пункти починаються не від місця фактичної забудови, та й то було б неправильно. Правило ПДР просто по-[цензура] сформульовано. Згідно правила - це типу перша хата - і знак? Тоді житилям першої хати не заканало - їх завжди виноситимуть на дорозі на швидкості ~100 км/год.svp78 писав:Знаки 5.45 і 5.46 установлюються на фактичній межі забудови, яка прилягає до дороги.
- hrdrive
- Контактна інформація:
svp78, та, там є забудова якщо їхати до епіцентру, перед мостом стоїть деревяна халабудка, розміром 90х90 см, 1960 року будівництва...
не перестаю дивуватися змістовності наших дорожніх знаків...

не перестаю дивуватися змістовності наших дорожніх знаків...

INTE®©ULLE®™
Дякую за поради, чекаю коли прийде лист до суду... буду там доводити, що знак стоїть не по правилам... так як закінчується Конопниця і як з правої так і злівої сторони немає жодного будинку а зразу починаються дерева... і подвійна суцільна лінія... Чим закінчиться вся історія напишу тут на форумі...
Хто має ще якісь пропозиції - пишіть, візьму до уваги, наперід всім дякую
Хто має ще якісь пропозиції - пишіть, візьму до уваги, наперід всім дякую

я думаю що навіть якщо суд встановить, що знак встановлено не законно, в чому я сумніваюсь, все одно при їзді ти маєш орієнтуватись на знаки які є, а то вже інша справа як він там встановлений. Це то саме якщо ти їдеш по головній дорозі, в тебе врізається не пропустивши тебе авто з другорядної, і потім власник другорядної в суді доводить, що там незаконно було визначено другорядну дорогу і треба все поміняти - суд приймає рішення на його користь :) .
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
а що скажите про відсутність знака в Давидові (як їхати зі Львова)???
хоч знака і нема, але всі стараються їхати не більше 80 бо внизу ДАІ любить стояти, хтось там за перевищення попадався? :)
хоч знака і нема, але всі стараються їхати не більше 80 бо внизу ДАІ любить стояти, хтось там за перевищення попадався? :)
Maniak716, я та за "суцільну" попадався, навіть запис є у талоні :)
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Скоро не буде суцільної трохи далі - за поворотом на Шоломинь. Там є довгий спуск і підйом. Частенько ДАІ і там пасеться.A1 писав:Maniak716, я та за "суцільну" попадався, навіть запис є у талоні :)
Деталі: http://avtorada.org/forum/index.php?sho ... t&p=192598
Знаку про населений пункт я незауважи - що є то є, але я навіть не міг уявити собі що там може починатись населений пункт... було темно і слідкував за дорогою ... крім знаку на те що там населений пункт більше нічого не вказує... Я перевищив... але викручуватись з даної ситуації якось треба.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
+ мульйон: є знак - слідуй його вказівкам; в суді ніхто тебе в принципі не буде слухати, шо його там не мало бути - ніхто і ніколи.A1 писав:я думаю що навіть якщо суд встановить, що знак встановлено не законно, в чому я сумніваюсь, все одно при їзді ти маєш орієнтуватись на знаки які є, а то вже інша справа як він там встановлений.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
тобто ти бачив знак, не збавив швидкість і прекрасно усвідомлюєш, що ти формально неправий, так?Mishanja писав:Знаку про населений пункт я незауважи - що є то є, але я навіть не міг уявити собі що там може починатись населений пункт... було темно і слідкував за дорогою ... крім знаку на те що там населений пункт більше нічого не вказує... Я перевищив... але викручуватись з даної ситуації якось треба.
але тепер хочеш не платити штраф, я правильно розумію?
- Buts
Mishanja, після кількох оплачених штрафів зір має покращитись.
- Maniak716
Там знака реально нема (як їхати зі Львова)! А якщо їхати в Львів то є.Buts писав:зір має покращитись
- Buts
Maniak716, а знак, що Львів закінчився є ?
Навіть якщо знаку немає, то дозволена швидкість 90.
Оправдань немає.
Навіть якщо знаку немає, то дозволена швидкість 90.
Оправдань немає.
- Maniak716
Buts, знак про закінчення Львова є, зліва ліс/поле, зправа далеченько через поле світяться будинки... як він міг дати дупля, що він в населеному пункті? 90+20=110 

Там вроді зрозуміло було написано.... Що я не зауважив знака - "тобто його не бачив"(для тих хто не зрозумів)...Felix писав:тобто ти бачив знак, не збавив швидкість і прекрасно усвідомлюєш, що ти формально неправий, так?
але тепер хочеш не платити штраф, я правильно розумію?
Кожен хоче не платити штраф... а ще якщо є якісь недоліки...
В мене з зором все гараздButs писав:після кількох оплачених штрафів зір має покращитись.

Було просто друга година ночі!!!
Maniak716, Дякую за підтримку 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей