хреновый способ учения вы выбралиSpeedo писав:Думаю - навчили, більше так робити не буде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хреновый способ учения вы выбралиSpeedo писав:Думаю - навчили, більше так робити не буде
дядько, так тебе харять водії бусів, бо ти на легковушці, і ти здатен їх обігнати і поїхати собі далі... а вони, уроди, (да?) їдуть 40 в лівому [цензура].... а коли ти, як урод, їдеш на свому тарантасі 70 в лівому - то ти пля, шумахєр чи шо, поступитись моту западло?AndrewK писав: та самафігня, і то переважно дауни на всяких бусах і корчах. Як обганяєш його і робиш зауваження - робить вигляд що тебе нема .
так хулє ж ти тобі писав там про рядність, шо вот правила для всіх а байкери її порушують....AndrewK писав:Можна порушувати правила, не створюючи незручностей іншим. Але байхери до таких не відносяться
а вкоинитись між машинами зправа на 2 секі, пропустити мерса і поїхати далі 130 в лівому ряду не можна було?Speedo писав:Ото 100%!!! Їхали якось увечері по миколаївській двохполосці в районі Деревача з колєгою на його "Кіа сіді" лівою смугою, швидкість приблизно 130 - права зайнята. Ніч (точніше - вечір, але темно, "час-пік"). І тут якийсь умнік на "мерсі-очкаріку" (вроді) пристроївся ззаду і моргає дальнім. При тому, що бачить - права зайнята! Ну куда я тобі з"їду????І так продовжувалося, хвилин 5-7. (машин і надалі справа повно, всякі фури-маршрутки). Аж поки не ввірвався колєзі терпець і він не дав по тормозах. Що там почалося... як той довбень на мерсі тормозив!!! Як вертівся черв"яком зліва направо. Коротче - повеселив. Далі їхав чемно не моргав навіть. Навіть і не обігнав, потім. Думаю - навчили, більше так робити не буде
+100500!LEgEnDA писав:вкоинитись між машинами зправа на 2 секі, пропустити мерса і поїхати далі 130 в лівому ряду
40 в лівому при вільному правому - порушення згідно ПДР. Гоцати по міжряддю на двоколісному мапеді з швидкостями "скільки влізе", а не 70-90 як основиний потік - порушення згідно ПДР. Що не так?LEgEnDA писав:дядько, так тебе харять водії бусів, бо ти на легковушці, і ти здатен їх обігнати і поїхати собі далі... а вони, уроди, (да?) їдуть 40 в лівому [цензура].... а коли ти, як урод, їдеш на свому тарантасі 70 в лівому - то ти пля, шумахєр чи шо, поступитись моту западло?
на це мені плювати, якщо він при цьому не ризикує обдерти мені борт чи обломати дзеркалоLEgEnDA писав:коли мот в пробці пролазить
Скарги на те, що при такому підході не дають дорогу приймаються в письмовій формі в лізі сексуальних меньшин. Але рецидиви в цьому напрямку лікуються виключно "апстєну"LEgEnDA писав:чи коли їде ззаду і чекає поки олень-шумахер посунеться і дасть дорогу ...
але таку швидкість тримати просто нереально, такшо в середньому, більше 100 не получається
Байхери гоцаючи по міжряддю створюють незручності іншим. І прицьому настільку окуївші, що вимагають спецвідношеня і спецумов для себе. Прямо як сексменьшини, що вічно жаліються по мас-медіа, що їх ущемляютьLEgEnDA писав:так хулє ж ти тобі писав там про рядність, шо вот правила для всіх а байкери її порушують
а от тут згоден на 200%LEgEnDA писав:а вкоинитись між машинами зправа на 2 секі, пропустити мерса і поїхати далі 130 в лівому ряду не можна було?
це знову ж таки бича радість і тупий галицький рагулізм...
треба людині їхати - та дай дорогу, а 5-7 хвилин їхати як даун в лівому ряду і не поступитись -брєд
так кажу, не було як???? Як би було як то пропустили би...не питання "дурний - то "лети"LEgEnDA писав:а вкоинитись між машинами зправа на 2 секі, пропустити мерса і поїхати далі 130 в лівому ряду не можна було?
ага треба їхати? В нас з якою швидкістю по таких дорогах можна пересуватися? 110 км/год., я не кажу що ми порушували (ну їхали в межах дозволених + - 20) а як гнав би він? Куда можна так спішити, щоб летіти під 200 і тим самим наражати на небезпеку себе і навколишніх ???LEgEnDA писав:треба людині їхати - та дай дорогу
LEgEnDA писав:а 5-7 хвилин їхати як даун в лівому ряду і не поступитись -брєд
та ніхто нікуда не спішить, то ж весь кайф в швидкості, адреналін. мот для того і береться, шоб тобі не доводилиSpeedo писав:ага треба їхати? В нас з якою швидкістю по таких дорогах можна пересуватися? 110 км/год., я не кажу що ми порушували (ну їхали в межах дозволених + - 20) а як гнав би він? Куда можна так спішити, щоб летіти під 200 і тим самим наражати на небезпеку себе і навколишніх ???
а ви швидше не могли їхати? я в таких випдках (якшо нереально вправо посунутись) даю газу.Speedo писав:я би хотів подивитися, як би ти поступився, коли в прявому ряді щільно йдуть самосвли ремонтників, машини-автоцистерни з "моршинською водою" і маршрутки, із середньою швидкістю 60-70 км/год., і той на мерсі прекрасно все бачив і розумів, просто вирішив пови*обуватися і "потиснути на нерви".
Та куда там швидше, то ж дизель.... нє, ну додав він там трохи, але ще раз кажу, не хотіли порушувати дуже сильно. Навіть місцями як до 150 доходило, він і далі моргав дальнімBOXER писав:а ви швидше не могли їхати? я в таких випдках (якшо нереально вправо посунутись) даю газу.
ну вот, говорили балакали..... тупий галицькаий рагулізм.. так і живемо...Speedo писав:ага треба їхати? В нас з якою швидкістю по таких дорогах можна пересуватися? 110 км/год., я не кажу що ми порушували (ну їхали в межах дозволених + - 20) а як гнав би він? Куда можна так спішити, щоб летіти під 200 і тим самим наражати на небезпеку себе і навколишніх ???
Питань нема, але не в місті. Хоча й на трасі "нежданчиків" сусідам по потоку ліпше не робитиBOXER писав:та ніхто нікуда не спішить, то ж весь кайф в швидкості, адреналін. мот для того і береться, шоб тобі не доводили
вот - вот, я саме про таку категорію людей писав... ну нема пля куда вклинитись спереду машини повзуть, правий ряд повний під завязку, а воно [цензура] блимає "бо він їде, то всі мають втікати"Speedo писав:просто вирішив пови*обуватися і "потиснути на нерви".
було б бажання, шпаринка вклинитись завжди знайдеться, тим більше на протязі 5-7 хвилин...Romko писав:вот - вот, я саме про таку категорію людей писав... ну нема пля куда вклинитись спереду машини повзуть, правий ряд повний під завязку, а воно [цензура] блимає "бо він їде, то всі мають втікати" ...
а водій мерса або баба, або х3, но, після такого -Speedo писав:ага треба їхати? В нас з якою швидкістю по таких дорогах можна пересуватися? 110 км/год.
в багатьох випадках розвиток подій міг бути інакшим.... і не обовязково то має бути мерсSpeedo писав:ввірвався колєзі терпець і він не дав по тормозах. Що там почалося... як той довбень на мерсі тормозив!!! Як вертівся черв"яком зліва направо. Коротче - повеселив.
AndrewK писав:І прицьому настільку окуївші, що вимагають спецвідношеня і спецумов для себе. Прямо як сексменьшини, що вічно жаліються по мас-медіа, що їх ущемляють .
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 16 гостей