Koya писав: Хлопаки, закиньте хтось колір та рег номер його опеля мені в лс.
сіросрібна бізнескласова омега на бляхах ) їздить по своїм правилам, видно здалеку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Koya писав: Хлопаки, закиньте хтось колір та рег номер його опеля мені в лс.
І це правильно. Іноді краще жувати...Doktor писав:may, навіть відповісти нічого....
З’їзд з круга у нас прописаний нечітко - не кожному вистачає інтелекту второпати що мали на увазі автори і як передбачає доктрина...Liuskywalker писав:may, тобі респектище ,канєха , але в мене стійке відчуття , що ти 4 сторінки розсипаєш бісер .... ©
Doktor писав: бачив тільки наслідки аварії,ваняло солярою і збитий світлофор...
Та фура у нас на ремонті...П`яний чувак вирішив перед фурою перебігти...Результат на фотках. Витекло 360 літрів соляриSpeedo писав:Doktor писав: бачив тільки наслідки аварії,ваняло солярою і збитий світлофор...
ага, кажуть, ніби підрізали фуру. Підірізавший благополучно, безнаказанно "свалив" на варті1 інформації 0...
В Солонці також бачив, близько 18-год., об"їжджав сьогодні "низом"...
У Сколівській центральній районній лікарні ZAXID.NET повідомили, що в аварії загинуло подружжя з Азербайджану, які їхали разом з трьома дітьми.
http://zaxid.net/news/showNews.do?massh ... Id=1400374Окрім того, у лікарню доставили мінімум 10 людей, яким зараз надають допомогу, серед них четверо дітей. Троє постраждалих у важкому стані, семеро у стані середньої важкості.
![]()
нам просто треба або всюди нормальні дороги, або нідеAndrewK писав:Для інформації. Там сплошної більше ніж преривистої. Але траса та кончена нафіг
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей