Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тому я не ризикую ставити центральний замок! З одного боку зимою не буде мінінгіту, а з іншого боку харить кожен раз ключиком повертати...vazik писав:замерз ЦЗ передній пасажирський, хотів відкрити з середини - відкрив, але тяга попустилась, тепер ЦЗ не закриваються двері, треба обшивку знімати, тягу підкручувати.... мороз не хочеться
![]()
почекаю поки хоть трошки потепліє![]()
![]()
А в мене і ЦЗ і з ключа.topper писав:Тому я не ризикую ставити центральний замок! З одного боку зимою не буде мінінгіту, а з іншого боку харить кожен раз ключиком повертати...
опа, в мене також окко в баку, і на прогріві або холостих інколи можуть чуть підгуляти обороти...cat-yellow писав:Капєц, я зрозумів, в чому була справа, що бімер зранку "майже глох" на прогріві... Дякую ОККО!
Виїздив той ..... бензин, залив Шел, звичайний 95-ий, сьогодні зранку вийшов, майже 20 морозу, а Бімер з півоберта і працює рівно-рівно...
Знайомий жалівся що окківська бенза підмерзла в патрубках.LEgEnDA писав:опа, в мене також окко в баку, і на прогріві або холостих інколи можуть чуть підгуляти обороти...cat-yellow писав:Капєц, я зрозумів, в чому була справа, що бімер зранку "майже глох" на прогріві... Дякую ОККО!
Виїздив той ..... бензин, залив Шел, звичайний 95-ий, сьогодні зранку вийшов, майже 20 морозу, а Бімер з півоберта і працює рівно-рівно...
topper писав:Тому я не ризикую ставити центральний замок!
а якщо цз тримає і не пускає???Morozov писав: Якщо цз здох, то ти можеш відкрити вручну, ключем.
антифриз хреновий и підігрівblondynka писав:хіба трохи водій підмерзає
mastergid писав:антифриз хреновий и підігрів
це напевне не детонація, а троїння?Жульєн писав:близько, 5 секунд детонує двигун
В знайомого на Каддiку так само порвався пильник ШРУСа,але в той самий день коли вiн помив машину! Може то спiвпадiння?veresen писав:Знайомий жалівся що окківська бенза підмерзла в патрубках.LEgEnDA писав:опа, в мене також окко в баку, і на прогріві або холостих інколи можуть чуть підгуляти обороти...cat-yellow писав:Капєц, я зрозумів, в чому була справа, що бімер зранку "майже глох" на прогріві... Дякую ОККО!
І ше одне
Перевірте свої пильник на кулаках. Від трьох людей вже почув що порвались
можливо.mastergid писав:це напевне не детонація, а троїння?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей