Дозволю собі тебе поправити:vazik писав:На обїздній м.Сколе, Стрийський р-н,
м.Сколе - це Сколівський район
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дозволю собі тебе поправити:vazik писав:На обїздній м.Сколе, Стрийський р-н,
Ось знак на Галицькій-Кн. Романа, а де камера хз...prophecy писав:Риючись по просторах інтернету надибав таке
http://obk.lviv.ua/news/4436.htm
Так що будьмо уважні на дорогах, їх тепер часто можна буде зустріти!!!
да нету никаких камер... если есть знак, значит за углом стоит машина, а в ней мусар с Визиремweber писав:а де камера хз...
antik, тоді по фотці буде видно, що фоткали не з неба ) і відповідно Візиром, а чим ше, а Візир визнаний незаконним. Тому яка користь з того знаку інакше?antik писав:да нету никаких камер... если есть знак, значит за углом стоит машина, а в ней мусар с Визирем
хз... стараются любыми способами легализовать Визирьweber писав:Тому яка користь з того знаку інакше?
Можна лінк на закон, наказ чи розпорядження про це. Тобто, будь який нормативний документ в студію.weber писав:а Візир визнаний незаконним.
Я те саме можу сказати, лінк в студію, що фотофіксація Візиром чи суб'єктом інспектором законна...Igor_Lviv писав:Можна лінк на закон, наказ чи розпорядження про це. Тобто, будь який нормативний документ в студію.
Сам хоч зрозумів, що написав? Я, на жаль, ні.weber писав:фотофіксація Візиром чи суб'єктом інспектором законна...
Так. Коли інспектор фоткає, а не автоматична камера, то тут присутній певний суб'єктивізм, наприклад він може сфоткати машину їдучи на своїй тачці в протилежний бік чи шось таке...Igor_Lviv писав:Сам хоч зрозумів, що написав? Я, на жаль, ні.
:)Igor_Lviv писав:Не збивай глупствами нефахових кореспондентів ЗМІ автомобілістів.
Я так пишу. На фсіх форумах... Не подобається - не читай...pikach00 писав:Haggard, питання не по темі - ти так виділитись хочеш юзаючи шрифт не такий як всі?
Правильно! Повністю з тобою згідний. Але, це зовсім не означає, того, що ти написав: "Візир визнаний незаконним". Ти і я так вважаємо. На жаль, нашу думку не поділяють ДАІшники, виконавчі служби та суди!weber писав:Коли інспектор фоткає, а не автоматична камера, то тут присутній певний суб'єктивізм, наприклад він може сфоткати машину їдучи на своїй тачці в протилежний бік чи шось таке...
Після тих всіх розборів по судах дайці і почали ставити Візир на штатив... Типу нерухома камера і ніяких питань, і "він біжав мені назустріч і фоткав", чи "їхав в іншій машині" зара майже не виникає...Igor_Lviv писав:Правильно! Повністю з тобою згідний. Але, це зовсім не означає, того, що ти написав: "Візир визнаний незаконним". Ти і я так вважаємо. На жаль, нашу думку не поділяють ДАІшники, виконавчі служби та суди!weber писав:Коли інспектор фоткає, а не автоматична камера, то тут присутній певний суб'єктивізм, наприклад він може сфоткати машину їдучи на своїй тачці в протилежний бік чи шось таке...
Тому, не треба тих "крилатих" фраз, які дезінформують людей.
На фотографії яка прийшла додому, ДОВЕДИ що це штатив, а не автомобіль...Haggard писав:чи "їхав в іншій машині" зара майже не виникає...
Вони зара і зупиняють одразу ж.Patrik писав:На фотографії яка прийшла додому, ДОВЕДИ що це штатив, а не автомобіль...Haggard писав:чи "їхав в іншій машині" зара майже не виникає...
Якщо штатив, значить зупинив і оформив правопорушення, якщо авітоматична камера, то в неї ракурс інакший...
ПрАВилЬно!pikach00 писав:Haggard, умом треба виділятись а не шрифтом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей