Щось не можу побачити які номера

Беріг чувак авто чи ні ?!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А розкажи ка мені як там справа зайцевої? А її брата? А Демінського?!Speedo писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 10:13andreyclk ось відлуння трагедії в Зп. Так звана "АЄС" вже відхрестилась від тих покидьків (хто би сумнівався)
http://akzent.zp.ua/v-zaporozhskoj-avto ... berezhnoj/
А яка різниця скасував чи ні? Може я чогось нерозумію поясни будь добрийAndrewK писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 10:45Та не в дтп справа. Вони є і будуть. Справа в послідовності і відповідальності. І одна справа якщо бляха є тут з дійсною єврореєстрацією (опускаю з обговорення законність подбного використання), а зовсім інша якщо той автомобіль є фактично бездоком, бо реєстрація в Європі відсутня, оскільки власник її скасував.
Тому що авто має бути зареєстроване. На крайню біду завжди можна взяти за яйли закордонного власника і вияснити кому і чому він передав автомобіль в Україні. Двійники це злочин і по хорошому їх оголосити в розшук не так складно. Доручення це проблема доручителя. Ну десь от так.andreyclk писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 12:36А яка різниця скасував чи ні? Може я чогось нерозумію поясни будь добрийAndrewK писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 10:45Та не в дтп справа. Вони є і будуть. Справа в послідовності і відповідальності. І одна справа якщо бляха є тут з дійсною єврореєстрацією (опускаю з обговорення законність подбного використання), а зовсім інша якщо той автомобіль є фактично бездоком, бо реєстрація в Європі відсутня, оскільки власник її скасував.
В авто мусить бути страхівка на українця.Купа авто їздить двійників,з номерами від іншого авто,по дорученню .Як їх шукати? А якщо трапилась дтп а ти номера незапамятав?!
1.Має бути бо хтось так вирішив ?! Кожна людина скоро чіп з ГПС буде носитиAndrewK писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 13:20Тому що авто має бути зареєстроване. На крайню біду завжди можна взяти за яйли закордонного власника і вияснити кому і чому він передав автомобіль в Україні. Двійники це злочин і по хорошому їх оголосити в розшук не так складно. Доручення це проблема доручителя. Ну десь от так.andreyclk писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 12:36А яка різниця скасував чи ні? Може я чогось нерозумію поясни будь добрийAndrewK писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 10:45Та не в дтп справа. Вони є і будуть. Справа в послідовності і відповідальності. І одна справа якщо бляха є тут з дійсною єврореєстрацією (опускаю з обговорення законність подбного використання), а зовсім інша якщо той автомобіль є фактично бездоком, бо реєстрація в Європі відсутня, оскільки власник її скасував.
В авто мусить бути страхівка на українця.Купа авто їздить двійників,з номерами від іншого авто,по дорученню .Як їх шукати? А якщо трапилась дтп а ти номера незапамятав?!
Щоб не бути багатослівним ще раз спитаю куди їхати ? Якщо ти не експерт тоді не стерджуй того в чому не впевнений!Speedo писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 14:22andreyclk Я після революції гідності і початку війни на Сході принципово стараюсь не давати хабарів! Принаймі стараюсь! Я розумію, що то може дуже пафосно звучить, ти зараз скажеш, що це все брехня і пішло-поїхало! Але це правда і не я один такий!
От прикинь, люди життя віддавали (і зараз віддають) і на Інститутській і на Донбасі! Для чого? За що?
Так, згідний були випадки, що на операції в дитини лікар мені сказав "з вас я не візьму нічого, але з медсестрою і анестезіологом мусите розрахуватися". Ну - прийшлося. Було ще пару схожих ситуацій...
Ми ж самі привчаємо наших чиновників можновладців, тих самих лікарів, вчителів і викладачів, бо самі ПРОПОНУЄМО їм "на лапу", щоби швидше (якісніше) "порішали" наші справи. АЛЕ ТО Ж Є ЇХНЯ РОБОТА! А потім нарікаємо чого так живемо? Та ж самі винні!
Ну так Зайцеву ж додому ніхто не відпустив, а вся ця "відсидка", повір їй не "медом намазана"! І братуха також буде покараний.
Визнати, що був не правий, для мене не є проблемою (всі ми живі люди всі можемо помилятися). Тільки от на рахунок Димінського, побачиш, що він отримає по заслугах! Занадто багатьом він людям тут "дорогу перейшов" (і тут і в Києві).
Розмитнити зараз можна все (то раніше був закон "до 5 років")! Інше питання ціна? І чи буде тобі це вигідно? До мене їхати не треба, бо я не експерт з питань пригону і розмитнення авто (але тут на форумі такі є). Можна взяти ту саму "фабію" 2011 року за 3500 євро ще докинути 1000 (добре, нехай 1500!) і вуаля, маєш білу машину на наших номерах! Що дорого? Що, погана машина? Що ненадійна? Та ще й ЄВРО-5!
Так, німець трохи менше заплатить, але додай туди їхню страхівку і інші ЇХНІ витрати, думаю не сильно в мінусі залишишся! Хто заставляє купувати "ланос"? То де є "зрада"?
нашо писати бздури?)))
хто скасував ? коли?Liuskywalker писав: ↑Вів, 05 червня 2018, 14:55стоп-стоп : заборонено постановка на облік автомобіля старше 2010 року чи стандарту менше євро 5 - вже ж скасовано цей пункт . Просто там ставки мита - кінські !
Нє ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей