Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
аналогічно, але буває що хто хоче виїхати з правим поворотом, але я його не бачу, і якщо побачу потім, шо чел був з поворотом, а я не пустив, стає соромноcat-yellow писав:Б...ь так влючи поворот - то ше й пропущу, завжди пропускаю,
cat-yellow писав:Те чудо з правої полоси Шевченка біля Янівського пішло на Левандівку, підрізавши мене
а я от в цьому місці не пропускаю ніколиcat-yellow писав:влючи поворот - то ше й пропущу, завжди пропускаю, якшо можу
asteroid писав:згадав, що мені треба до ваму на науковій,
слабО було поїхати прямо і через рубчака тролейбусну виїхати знов на наукову ?asteroid писав: я не роздумуючи пішов за ним з крайнього правого
там таких чуд багато.cat-yellow писав:Те чудо з правої полоси Шевченка біля Янівського пішло на Левандівку,
ну шо ви за народ такий! може то дочка багатого тата, необов"язково кожна жінка на дорогій іномарці дістала її за тойвовоSpeedo писав:Невже всі наші олігархи, чи просто місцеві "божки" такі щедрі, що дарують кожній своїй б**ді по тачці
темно синий вродеVexler писав:якого кольору гольф був?
А як хтось виїжджає з "Все для меблів", а черга чортикуди? Сам не раз був в такій неприємній ситуації. І що тоді, їхати прямо аж до "тридцятки" розвертатися?Myself писав:Стоїш в колєйці від Єрошенка, нормально, по-порядку вирулюючи на Левандівську. Вбиваєш на це 10-15 хвилин щодня. А якесь хитрозроблене чудо справа всіх об"їде і внаглу втиснеться перед тобою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей