На Крушельницької є такий знак,але це не заваджає запаркувати ту полосуpikach00 писав: І мав би таки бути знак що це полоса для маршруток

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На Крушельницької є такий знак,але це не заваджає запаркувати ту полосуpikach00 писав: І мав би таки бути знак що це полоса для маршруток
А сам полосность движения нарушилNIK писав: думал дам ей в дверь
Ні, це мабуть ще один. Кілька раз переглянув оригінал відео, у того був номер щось типу ВС7200ЕВ чи ВС2200ЕВ, останні цифри два нулі, а от перші добре не видно.t309 писав:valera millenium,
можливо той самий вилупок, выдео знято в той самий день
Будьте обережні.Сьогодні вночі хотів перейти вул. Чупринки (перехрестя Чупринки-Моршинська-Мельника), але не зміг. На самій зебрі стояло припарковане біле таксі (ВС4139,,,), хоча далі було досить вільного місця. Постукав у віконце, попросив проїхати 2-3 метра вперед. Як завжди почув "тобі мішає, обійди". Пішов робити фото номерних знаків, та самого авто - не встиг! Поки розблокував телефон, включав камеру - отримав "торпеду" у лице! Впав! Таксис сів на мене, затиснувши колінами мої руки, та ще раза два вдарив! Відтягнув його хлопчина (пасажир) за що йому вдячний! Поки я вставав, вони сіли у авто, задом здали на перехрестя, та поїхали у напрямку Антоновича. Оскільки поруч Франківський РВ, сходив туди та написав заяву!
Ось так наші таксисти відносяться до зауважень, не кажучи про дотримання ПДР, а також "пояснюють" своє ставлення до пішоходів.
Таксис - рагуль років 28-35, в окулярах
Авто - ВС 4139... (останні букви не запам'ятав), білого кольору або пежо партнер, або сітроен берлінго.
"роза" тож рішаєDexter писав: якшо хтось хоче купити балаклаву напишіть мені, продам таку-
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей