Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
Я бачив знак біля Скрині і в Бартатові (село по дорозі до Городка).
ІМХО від них більший ефект, ніж від простого обмежувального знаку.
ІМХО від них більший ефект, ніж від простого обмежувального знаку.
Востаннє редагувалось Сер, 05 серпня 2009, 22:02 користувачем Saba, всього редагувалось 1 раз.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Подякували: 0
Re: Перевищення швидкості у Львові
На перший час. Поки народ не звикне і буде ігнорувати, як і більшість знаків.Saba писав:ІМХО від них більший ефект, ніж від простого обмежувального знаку.
- ospicx
- Ім'я:Остап
є 2 способи не попасти на фото і відео сесію в гаї,або їхати по обмеженню,або газ в пол і лєві номера.... :)
Skirynets team
-
- Ім'я:Taras
Замічений ще цей знак в с.Сопошино перед Жовквою (якщо їхати зі Львова)
- Breaker
пробував? А якщо доженуть?ospicx писав:або газ в пол і лєві номера....
- weber
Ти читав зверху? Хто дожене, камера чи знак?Breaker писав:пробував? А якщо доженуть?
- peGas
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
Той знак на тургенєва поставили так шо я його то і не зразу замітив.... гади...надіюся камер там ше нема....
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
А чого всі так знаків і камер бояться??? Ви що, по Правилах через принцип не їздите?
Напр., Героїв УПА. Що там можна порушити? Не пропустити пішоходів на переході біля базару? Так і правильно, що там камера буде висіти!
Скриня? То саме. Пішоходи скачуть під колеса постійно? Лист у відділ з організації дорожнього руху: "Там-то і там просимо встановити світлофор".
Бартатів? Не знаю на скільки там пожвавлений рух пішоходів. Може варто добитись, якщо дозволяє ситуація на дорозі синій знак встановити. Якщо ж не дозволяє ситуація, то таки варто уважним бути і 79 їхати.
У Пасіках точно, на мою думку, синій треба ставити. В Зубрі - також.
Тобто, якщо вважаєте, що їхати там можна більше - пишіть звернення в ДАІ про заміну знаку.
Ні, не подумайте, що я такий "правильний"! У самого чотири суди з ДАІ і ще кілька штрафів якраз за перевищення (коли справді не правий був). Але, порядок на дорогах потрібен! Я б на кожному світлофорі камеру поставив і за жовте та червоне штрафи писав. Адже, заважаєте і іншим машинам ("джигіти"), і пішоходам.
Напр., Героїв УПА. Що там можна порушити? Не пропустити пішоходів на переході біля базару? Так і правильно, що там камера буде висіти!
Скриня? То саме. Пішоходи скачуть під колеса постійно? Лист у відділ з організації дорожнього руху: "Там-то і там просимо встановити світлофор".
Бартатів? Не знаю на скільки там пожвавлений рух пішоходів. Може варто добитись, якщо дозволяє ситуація на дорозі синій знак встановити. Якщо ж не дозволяє ситуація, то таки варто уважним бути і 79 їхати.
У Пасіках точно, на мою думку, синій треба ставити. В Зубрі - також.
Тобто, якщо вважаєте, що їхати там можна більше - пишіть звернення в ДАІ про заміну знаку.
Ні, не подумайте, що я такий "правильний"! У самого чотири суди з ДАІ і ще кілька штрафів якраз за перевищення (коли справді не правий був). Але, порядок на дорогах потрібен! Я б на кожному світлофорі камеру поставив і за жовте та червоне штрафи писав. Адже, заважаєте і іншим машинам ("джигіти"), і пішоходам.
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
Слушна думка!
- ОсТаПоВиЧ
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, + 1000
Знак також є біля оперного, зі сторони 700 річчя
Знак також є біля оперного, зі сторони 700 річчя
- ospicx
пробував на німецьких номерах в селищі міського типу РУДНО втікав,разок адреналін мене переповнював,правда ГАЇ були на ваз 2106 а я на ауді а4 sport line 1.8турбо )))
ДОРЕЧІ про знаки я бачив такий знак з фотіком по об*їздній трсасі.Біля заправки УКР НАФТА з Підвішаним запорожцем горбатим (біля шроту)
ДОРЕЧІ про знаки я бачив такий знак з фотіком по об*їздній трсасі.Біля заправки УКР НАФТА з Підвішаним запорожцем горбатим (біля шроту)

Skirynets team
- Newman
- Ім'я:Віталік
- Номер:0717
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
http://www.avtolan.ua/?type=news&action ... s=382&id=2
У місцях роботи «Візирів» на дорогах Львова виставили попереджувальні знаки з табличкою – «Фотофіксація порушень ПДР». Про це сьогодні, 3 серпня, повідомила старший інспектор групи профроботи ВДАІ м. Львова Людмила Ліб. З її слів, такі заходи ДАІ Львова запровадило відповідно до розпорядження МВС України, а також з метою попередження водіїв про здійснення контролю за дотримання Правил дорожнього руху з використанням працюючих в автономному режимі спеціальних технічних засобів фото-, кінозйомки, відеозапису. У м. Львові знаки розставили у конкретно визначених місцях з урахуванням місць концентрації ДТП, злочинів та правопорушень на дорогах. Зокрема, знаки поставили у таких місцях: вул. Героїв УПА (за перехрестям з вул. Бандери); пл.Галицька–Князя Романа; пр. Свободи–вул. Фурманська; пл. Митна–вул. Личаківська; вул. Городоцька–Смаль-Стоцького; Городоцька–Чернівецька; вул. Зелена (в районі авторинку); вул. Хуторівка–Бондарська; вул. Мазепи–Миколайчука; вул. Мазепи–Інструментальна.
- S_V_B
- Номер:0990
Я в Зимній Воді від них колись на бобіку втік)))))))))))ospicx писав:пробував на німецьких номерах в селищі міського типу РУДНО втікав

-
Дивіться! Щоб на другий раз Вас пуля калаша не наздогнала! Умніки блін... Тіпа вони на жигулю - йух догонять, а якщо з повними рожками?!S_V_B писав:Я в Зимній Воді від них колись на бобіку втік)))))))))))ospicx писав:пробував на німецьких номерах в селищі міського типу РУДНО втікав
- weber
От на перехресті Кульпарківська-Антоновича треба камеру і щоб ДАІшники там не через день стояли!
Така ситуація:
їду по Кульпарківській в сторону центру, з'їжджаю з моста, світлофор. Дві полоси: ліва - прямо і направо на Антоновича, права - направо на Антоновича.
Майже постійно машини з правого ряду при повороті автоматично стають у лівий ряд підрізаючи відповідні машини лівого ряду, а машини правого ряду змушені або давати ше тапку і по третій смузі, яка ще правіше вже за поворотом, обганяти і ставати в свій ряд або гальмувати і сигналити придуркам. Причому, поворот звичайно ті шо перестроюються з правого ряду не включають
Я розумію, що їм впадло в правому ряду потім стояти за тролейбусом наприклад чи за таксі які далі, але не гребе, на то він правий ряд
Сьогодні їхавши в лівому ряду по Кульпарківській і повернувши на Антоновича мене з права підрізав запор, а зліва капєйка, яка повертала з Кульпарківської/Тургєнєва на розворот. Причому ідіоти поставали посередині своїх полос і наполовину моєї, тіпа мене невпускали
Шкода там не було дайців сьогодні
І доречі, така фігня там постійно, тому я завжди дивлюсь куда умнікі правого ряду стають при повороті на Антоновича
Така ситуація:
їду по Кульпарківській в сторону центру, з'їжджаю з моста, світлофор. Дві полоси: ліва - прямо і направо на Антоновича, права - направо на Антоновича.
Майже постійно машини з правого ряду при повороті автоматично стають у лівий ряд підрізаючи відповідні машини лівого ряду, а машини правого ряду змушені або давати ше тапку і по третій смузі, яка ще правіше вже за поворотом, обганяти і ставати в свій ряд або гальмувати і сигналити придуркам. Причому, поворот звичайно ті шо перестроюються з правого ряду не включають

Я розумію, що їм впадло в правому ряду потім стояти за тролейбусом наприклад чи за таксі які далі, але не гребе, на то він правий ряд

Сьогодні їхавши в лівому ряду по Кульпарківській і повернувши на Антоновича мене з права підрізав запор, а зліва капєйка, яка повертала з Кульпарківської/Тургєнєва на розворот. Причому ідіоти поставали посередині своїх полос і наполовину моєї, тіпа мене невпускали

І доречі, така фігня там постійно, тому я завжди дивлюсь куда умнікі правого ряду стають при повороті на Антоновича

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
weber, та шо ти сциш, головне сигнал сильніше зажми і вони розбігаються як таракани. Перевірено не один раз

- weber
Фіг там, постійно зажимаю ), їм [цензура].pikach00 писав:weber, та шо ти сциш, головне сигнал сильніше зажми і вони розбігаються як таракани. Перевірено не один раз![]()
От ше сьогодні умнік повертав з В.Великого наліво на Симоненка, що заборонено! Так і шо я маю тратити свій час на таке-от... поки він поверне, бо справа всі несуться.... Я там один стояв в лівому ряді і сигналив :) Надіюсь хто знає правила, зрозумів, а хто ні - подумав шо я псіх і мені впадло об'їхати ))) Але мені тож [цензура], я попереджував аварійну ситуації з порушенням правил :)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
weber, та є такі унікали, що зробиш. Мене ше більше бісять ті хто повороти включають за 5м до поворота.
Фіг вгадаєш в який ряд пристроюватись. Або перешкоду коли об*їзжають. Вчора прийшлось одному такому сигналити.

- Buts
weber, по ідеї після поворотів має бути суцільна і тебе не має ніхто підрізати, ДАЇ там може постійно стояти - порушення постійні.
Маршрутка також там за тролейбусом любить висаджувати людей стоячи на 2 полосах.
Маршрутка також там за тролейбусом любить висаджувати людей стоячи на 2 полосах.
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
УВАГА!!!! ДЛЯ ТИХ ХТО ЧАСТО БУВАЄ В ГОРАХ!!!!
На обїздній м.Сколе, Стрийський р-н, (зразу за супермаркетом) стоїть камера! Будьте уважні, на днях запрацює, а знаку про камеру не помставили!!!!!!
На обїздній м.Сколе, Стрийський р-н, (зразу за супермаркетом) стоїть камера! Будьте уважні, на днях запрацює, а знаку про камеру не помставили!!!!!!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей