Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
hrdrive
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення hrdrive » Вів, 22 березня 2011, 14:13

Thug писав:Оце вкурвлює шо ппц. Ладно, чмо, яке всіх об'їхало і поїхало собі далі. А тут сикуха малалєтня - кавалєр і машину падаріл, і права, і ще й мигалки. ССсссссссссссцуко, і воно реально думмає, що воно має пріоритет, бо воно пуп землі
+1... :angry мене так трафляє коли є корок і самі "спішачі" вічно по зустрічній валять...і тим самим створюють ше більший корок...вже роздумував над вмонтуванням в машину двох висувних шлагбаумів - стати посеред дороги, натиснути кнопку і з обох боків вилазять труби по 3 метри довжиною....щоб ніхто не проїхав...
Вчора сів в 85 маршрутку...7 вечора, сутінки, майже вже ніч. той улопок рушив з місця його не пропустила якась машина...збоку сиділа якась його знайома кубіта, питає - ти фари включив? той відповідає, та!, я на підфарниках! ближнього ше не треба включати, то ше виднося :shout :shout :shout
йолопи.... :angry
INTE®©ULLE®™

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Вів, 22 березня 2011, 14:26

hrdrive писав:та!, я на підфарниках! ближнього ше не треба включати, то ше виднося :shout :shout :shout

от censored censored censored censored censored censored censored таких censored censored яйцями censored об асфальт censored censored censored censored шоб знав, шо так не можна!

hrdrive, як же ж я теж такого не люблю, то ппц...

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 15:16

Thug писав:шмарката дєваха років 25
ну нічо собі шмарката діваха :) а ти далеко від неї втік? :) то шо вона собі думає то інше, но то шо вона вже всьо чотко знає то факт :D
zubylo.lviv.ua

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Вів, 22 березня 2011, 15:18

hrdrive писав: то ше виднося :shout :shout :shout
З таким підходом, по місту взагалі можна не включати світло, в більшості випадкув і так "виднося ".

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 15:23

в мене коли лампочки на панелі перегорали то я так і забула включати світло :) благо машина біла :)
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 22 березня 2011, 15:25

Sally писав:
Thug писав:шмарката дєваха років 25
ну нічо собі шмарката діваха :) а ти далеко від неї втік? :) то шо вона собі думає то інше, но то шо вона вже всьо чотко знає то факт :D
Дєвушка, ніначінайтє апять :D Шмарката - не в сенсі молода, а як характеристика її вигляду. Трохи втік єслі шо

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 15:49

Thug писав: Шмарката - не в сенсі молода, а як характеристика її вигляду. Трохи втік єслі шо
я в замєшатєльствє :D
деякі дами за кермом канєшно своїм логічним мисленням вражають... но і кавалєри тоже далеко не втікають ні у вигляді, ні у манері водіння :happy
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 22 березня 2011, 15:54

Sally писав:
Thug писав: Шмарката - не в сенсі молода, а як характеристика її вигляду. Трохи втік єслі шо
я в замєшатєльствє :D
деякі дами за кермом канєшно своїм логічним мисленням вражають... но і кавалєри тоже далеко не втікають ні у вигляді, ні у манері водіння :happy
но-но, папрашу! :happy

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Вів, 22 березня 2011, 16:44

ну нічо собі шмарката діваха а ти далеко від неї втік? то шо вона собі думає то інше, но то шо вона вже всьо чотко знає то факт
Та нє, для такої машини вона шмарката, бо сама на неї не заробила. А якщо і заробила, то в не природній спосіб. Дуже сумніваюсь, що там сильно розвинуті звивини, зате напевно інші органи як на підбір.

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 16:50

Bober 2114 писав:а нє, для такої машини вона шмарката, бо сама на неї не заробила.
то справа така, кожен заробляє чим може і як може. ти ж не хочеш заробляти тим, чим вона (можливо) заробила :D і хз чи то їй так легко далось :D анекдот є на тему, якось розкажу на зустрічі, бо він трохи нецензурний для тут :D
zubylo.lviv.ua

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 22 березня 2011, 17:03

Sally писав:анекдот є на тему, якось розкажу на зустрічі, бо він трохи нецензурний для тут
давай в ПП знов :happy
Sad, but true.

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 22 березня 2011, 17:06

Sally писав:
Bober 2114 писав:а нє, для такої машини вона шмарката, бо сама на неї не заробила.
то справа така, кожен заробляє чим може і як може. ти ж не хочеш заробляти тим, чим вона (можливо) заробила :D і хз чи то їй так легко далось :D анекдот є на тему, якось розкажу на зустрічі, бо він трохи нецензурний для тут :D
та пофік де вона взяла той бмв. Справа не в тому, що у дєвахи машина дорога, а в тому, що вона через свій матеріальний стан вважає свою персону важливішою за інших, не соромиться це показувати і вимагає до себе відповідного ставлення

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 19:23

Thug писав:Справа не в тому, що у дєвахи машина дорога, а в тому, що вона через свій матеріальний стан вважає свою персону важливішою за інших
ааа стоп стоп стоп! чи вона так справді вважає то ще питання, вона може просто бути надто тупа, щоб усвідомлювати свою роль на дорозі і таких тупих є повно на різних машинах! просто говорилось про те що вона шмаркачка (в моєму розуміння дуже молода) і що всіх нервує те що вона або дочка багатого така (ким більшість з нас не є), або коханка багатого тата (ким тим більше більшість з нас не є і бути не хоче!). виявилось що шмаркачка вона таки через свій спосіб заробітку, що взагалі є гендерною дескримінацією !!! :D при інших рівних умовах сказали би "муд@к", а тут шмаркачка... хай буде і вона муд@чка! хай всі будуть на дорозі рівні :D Зображення
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 22 березня 2011, 19:49

Sally писав:
Thug писав:Справа не в тому, що у дєвахи машина дорога, а в тому, що вона через свій матеріальний стан вважає свою персону важливішою за інших
ааа стоп стоп стоп! чи вона так справді вважає то ще питання, вона може просто бути надто тупа, щоб усвідомлювати свою роль на дорозі і таких тупих є повно на різних машинах! просто говорилось про те що вона шмаркачка (в моєму розуміння дуже молода) і що всіх нервує те що вона або дочка багатого така (ким більшість з нас не є), або коханка багатого тата (ким тим більше більшість з нас не є і бути не хоче!). виявилось що шмаркачка вона таки через свій спосіб заробітку, що взагалі є гендерною дескримінацією !!! :D при інших рівних умовах сказали би "муд@к", а тут шмаркачка... хай буде і вона муд@чка! хай всі будуть на дорозі рівні :D Зображення
нда... дійсно, жіночу логіку нєпанять.
ми взагалі-то про мигалки, а не про бабу

А ти почула "дєваха" і ломанулась захищати світове жіноцтво... шо за манєри...

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 19:58

Thug,
Thug писав:А ти почула "дєваха" і ломанулась захищати світове жіноцтво.
не передьоргувати! я все добре почула і ваші висновки теж зрозумілі. ;) так що не треба про жіночу логіку тут залівати, всьо ясно без викрутасів :D
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 22 березня 2011, 20:10

Sally писав:Thug,
Thug писав:А ти почула "дєваха" і ломанулась захищати світове жіноцтво.
не передьоргувати! я все добре почула і ваші висновки теж зрозумілі. ;) так що не треба про жіночу логіку тут залівати, всьо ясно без викрутасів :D
то чого ти кинулася її захищати? ти за неї не переживай, вона не пропаде :D

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 20:14

Thug, бо тому шо це сплош і рядом Зображенняя не за неї, на увазі я її мала :) я взагалі за жіночий рід і за його важку долю Зображення
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 22 березня 2011, 20:17

Sally писав:Thug, бо тому шо це сплош і рядом Зображенняя не за неї, на увазі я її мала :) я взагалі за жіночий рід і за його важку долю Зображення
Госпаді, та давай створимо окрему тему, де ми тобі поспівчуваємо, без прив'язки до тої дєвахи :D
Бо вона дискредитує і жінок загалом, і тебе окремо взяту :shout

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 22 березня 2011, 20:20

Thug, ЗображенняЗображенняЗображеннянічо нічо прийде ше свято на нашій вулиціЗображення а наразі тема вичерпанаЗображення
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 22 березня 2011, 20:26

Sally писав:Thug, ЗображенняЗображенняЗображеннянічо нічо прийде ше свято на нашій вулиціЗображення а наразі тема вичерпанаЗображення
яке свято? Природнім шляхом нічого не зміниться, хіба що хірургічним :shout
Взагалі, для чого створювати собі проблему? Жінки прекрасні тим, що є жінками. Всі відмінності від чоловіків, включаючи так звану дискримінацію (хоча вважаю, що зараз це уже скоріше міф, ніж реальність) - це особливість. Якщо придивитися - у вас і так суцільне свято - квіти дарують, піклуються. Крім того, волосся на грудях не росте і шкарпетки не смердять, а влітку напевно у спідниці приємніше ходити ніж у штанах. Сприймай позитивніше :beer

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей