А я особливо тІшуся як джипи виконують знак STOP на переїздах!Topol писав:Сьогодні проїхав 300 км між різними областями - КРАСА!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А я особливо тІшуся як джипи виконують знак STOP на переїздах!Topol писав:Сьогодні проїхав 300 км між різними областями - КРАСА!!!
Лидер фракции Коммунистической партии Украины Петр Симоненко и депутат этой фракции Николай Кравченко предлагают вернуться к прежним размерам штрафов за некоторые дорожно-транспортные нарушения, которые не приводят к аварийным ситуациям.
Законопроект о внесении изменений в Кодекс Украины об административных правонарушениях зарегистрирован в Верховной Раде в понедельник, 17 ноября.
Как указывается в пояснительной записке, целью законопроекта является "недопущение ухудшения жизнедеятельности основной части населения".
Целью законопроекта является недопущение ухудшения жизнедеятельности основной части населения - пояснительная записка
Временно, до 2011 года, депутаты предлагают вернуться к прежним размерам штрафов за: нарушение водителями правил эксплуатации транспортных средств, правил пользования ремнями безопасности или мотошлемами.
Ніфіга - за таке треба штормити!!!!vovka писав:правил пользования ремнями безопасности или мотошлемами.
[цензура] гади, знають чим народ під себе підтягнути;)vovka писав: [цензура], голосую за комуняк
+1 перше шо прийшло в голову коли читав твою цитату!vovka писав:[цензура], голосую за комуняк
+1UncleSam писав:А я особливо тІшуся як джипи виконують знак STOP на переїздах!
Оце правильно , як на мене то хоч пристьлгуйся хоч нє твої проблеми, я наприклад пристьогнутим себе відчуваю хреновенько бо на випадок(різне буває) резко випригнути з машини або не дайбог дтп а ремінь клине а так як правило стається приходить реальна дупаvovka писав:Временно, до 2011 года, депутаты предлагают вернуться к прежним размерам штрафов за: нарушение водителями правил эксплуатации транспортных средств, правил пользования ремнями безопасности или мотошлемами.
Согласен,вот рою ни как найти не могу ,раньше мулька была что если машина снята с серийного производства офицально то можно модефицировать только пока не нарылROTOR писав: до тюнених машин будуть дойо..тись по повній програмі, хоча технічно вони перевищують показник безпеки та надійності від заводу
а ти сам впевнений що не порушуєш ?Demyan писав:не порушй і буде тобі щастя.
і показує перевищення швидкості, а цікаво, швидкість машини ДАЇ враховує ???Topol писав:- їде в машині з камерою, знімає зустрічку.
можна. В інструкції навіть вон читаю мол якщо використали або термін дії закінчився -докупити.Buts писав:А хіба не можна просто докупити ліки і т.п. згідно необхідного переліку?
Стаття 32. Основні вимоги щодо переобладнання транспортних засобівBlack писав:если машина снята с серийного производства офицально то можно модефицировать только пока не нарыл
vovka писав: на днях одного з двома вихлопними вже розвели.. типу за переобладнання.
головне щоб людина була а підстава найдетьсяUncleSam писав:Тоді на яких підставах вони розводять, [цензура]?!:
Мені вже не один раз розказували про нібито переобладнання, та я хіба зніму штани і дам два раза відсосатиvovka писав:на днях одного з двома вихлопними вже розвели.. типу за переобладнання.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей