Погугли chance zaz

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andreyclk писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 19:26Саме так ,а якби стан-ціна ,були б такі як в нас (я про бу) то ніхто б ті авто сюди не заганяв.rocker писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 19:17andreyclk, я за 3 роки мав 3 нові авто в кредиті. Всі з кредитом 0.01%. Але з кредитними авто як і в нас так і в них є один момент — страхівка не 3.8% КАСКО. Відносно Бу авто, то хтось хоче вижати максимум з продажу, а хтось просто хоче нове))). Дехто може продати нове авто, бо стались певні моменти, що не може всі платежі тягнути... а в них майже всі авто в кредиті чи лізингу нові. Там нема такого, що ти прийшов з кешем і взяв авто )).
ТАк само зараз знайомі завозять італійські-іспанські продукти ФУРАМИ
ЗАвезти,розмитнити,продати і виходить дешевше і якісніше аніж зроблене в нас ,хоча робоча сила там в рази дорожча аніж у нас а землі ні чим не кращі
ТА ну?! Хочеш сказати шо в нас немає виробників:макаронів,ковбас,сирів,винн і т д ???rocker писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 21:08andreyclk писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 19:26Саме так ,а якби стан-ціна ,були б такі як в нас (я про бу) то ніхто б ті авто сюди не заганяв.rocker писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 19:17andreyclk, я за 3 роки мав 3 нові авто в кредиті. Всі з кредитом 0.01%. Але з кредитними авто як і в нас так і в них є один момент — страхівка не 3.8% КАСКО. Відносно Бу авто, то хтось хоче вижати максимум з продажу, а хтось просто хоче нове))). Дехто може продати нове авто, бо стались певні моменти, що не може всі платежі тягнути... а в них майже всі авто в кредиті чи лізингу нові. Там нема такого, що ти прийшов з кешем і взяв авто )).
ТАк само зараз знайомі завозять італійські-іспанські продукти ФУРАМИ
ЗАвезти,розмитнити,продати і виходить дешевше і якісніше аніж зроблене в нас ,хоча робоча сила там в рази дорожча аніж у нас а землі ні чим не кращі
А це не проблема в якіснішій продукції, а в тому, що в нас нема свого виробництва!
а чим тобі український макарон не вгодив?
Нашо мені гуглити як я бачив відео як купляли їх.Шевролет з 16 точно був,з 1.5 також не тут зібраний.Хіба Сенси можливо
ЗАЗ Ченс — легковий передньопривідний автомобіль В-класу з кузовами типу седан і п'ятидверний хетчбек. Виробляється на Запорізькому автомобілебудівному заводі з
.2009 року виключно для російського ринку
andreyclk писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 19:09в дечиїх макітрах може і таRULES писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 17:54ціни не бувають дорожчими чи дешевшимиandreyclk писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 15:32А ціни на продукти в нас явно дорожчі,ціни на авто дорожчі,кредити в нас дорожчі,асфальт також дорожчий .
Що ж ти хотів цим сказати неможу зрозуміти ?
ПС. БАчив в нас такі дороги як в Польщі ? Дорога Львів -Київ -міжнародного значення,2полоси в одну дві в іншу сторону,розділені широким газоном і відбійниками.Яка бл ... обмеження? Правильно 50 !!!![]()
![]()
![]()
Ти собі на приколі? Село з трасою якимось чином та з'єднане. Що підходить для автомобілів, то і для автобуса підійде.
Ок, поясни мені де в тій самій солонці перенести зупинки? Або в липниках ?
Ну то нащо мішати коні і жилізо?
Автор теми вроді не проти такого срачуgooliver писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 23:24Ну то нащо мішати коні і жилізо?
Спочатку обмеження в населеному пункті не таке, потім наземні переходи в місті, а потім Остапа понесло на кредити/контрабанду/законослухняних терпіл/борців-за-незалежність-бляхарів.
Як звести розмові нінащо за 2 сторінки теми.
Різницю між Солонкою і наприклад Красовом бачиш? В межах і поза межами населеного пункту то велика різниця.rocker писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 22:00Ок, поясни мені де в тій самій солонці перенести зупинки? Або в липниках ?
Біда в тому, що розводять той бардак на державному рівні одні і ті ж довбодятлиgooliver писав: ↑Чет, 05 листопада 2020, 23:24Ну то нащо мішати коні і жилізо?
Спочатку обмеження в населеному пункті не таке, потім наземні переходи в місті, а потім Остапа понесло на кредити/контрабанду/законослухняних терпіл/борців-за-незалежність-бляхарів.
Як звести розмові нінащо за 2 сторінки теми.
Ну якщо будувати як показували біля Жовкви де асфальт висипали в дощ в болото то точно не вистачитьgooliver писав: ↑П'ят, 06 листопада 2020, 21:20AndrewK, все-таки ця траса - це не автобан, а просто непогана міжміська траса. І по таких в Європі автобуси точно так само їздять.
Ну так, ще мають бути паралельні автобани, де би не було ні пішоходів, ні нічого повільного.
Але Європа тут бабками не засіває щоб будувати як в Польщі. А своїх при всьому бажанні не вистачить, це ж очевидно. Навіть попри те, що будівництво дороги у нас значно дешевше, ніж в тій же Європі (хто би тут що не розказував про вартість асфальту).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей