сніг принесе інший плюс - ти весь такий гоноровий їдеш, а невдахи в черзі вночі на шиномонтажах стоять. Прийде ще наш час!killawatt писав: єдиний с*ка мінус зара... і де той сніг![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сніг принесе інший плюс - ти весь такий гоноровий їдеш, а невдахи в черзі вночі на шиномонтажах стоять. Прийде ще наш час!killawatt писав: єдиний с*ка мінус зара... і де той сніг![]()
в мене теперка абс спрацьовує :))) як його відключити :)))killawatt писав: зе сейм...єдиний с*ка мінус зара... і де той сніг
Обгін
14.1
Здійснювати обгін нерейкових транспортних засобів дозволяється лише ліворуч.
* (Примітка: пункт 14.1 видалено з Правил дорожнього руху постановою КМ №111 від 11.02.2013, що вступає в дію 15.04.2013)
в тих місцях, куда я мерзну, я можу бути і не гарячаThug писав: Якась ти не гаряча діфчонка Зимові шини взагалі не люблять температуру вище +5- +7 (за моїми спостереженнями). Я взагалі як на льоду зараз почуваюся
зніми датчики, будь мужиком блеацьtopper писав:в мене теперка абс спрацьовує :))) як його відключити :)))killawatt писав: зе сейм...єдиний с*ка мінус зара... і де той сніг
Га? Ти кого оце послав?Rosko писав:Thug, а чого в [цензура] не можна?
Sally писав:topper, нащо відключати?він зменшує тобі гальмівний шлях
topper писав: в мене теперка абс спрацьовує :))) як його відключити :)))
в мну на 9-ці не було абс, я собі сам регулював шальмівний шлях, а тут я починаю губитисьSally писав: нащо відключати? він зменшує тобі гальмівний шлях
та так і треба будеkillawatt писав: зніми датчики, будь мужиком блеаць
він спрацьовує в мене не при гальмуванні, а на мокрій дорозі при старті на зеленеThug писав: От село Вчися гальмувати ніжно. У тебе ж тепер машина, а не ТАЗ
Тисни іншу педаль при стартіtopper писав: він спрацьовує в мене не при гальмуванні, а на мокрій дорозі при старті на зелене![]()
а то хіба абс? я не знаю взагалі то, в мене нема йогоtopper писав: він спрацьовує в мене не при гальмуванні, а на мокрій дорозі при старті на зелене
зараз такі мають реєстратори так шо можеш і ти проблеми хапнути на рівному місці... а нашо їх вчити? важко об"їхати справа?Rosko писав: доречі я наприклад тих хто так в одиночку по трасі плитеться "вчу" блиманням а як не помагає то підрізаю і різко гальмую
а воно в мене хіба є?killawatt писав: чуєш, а ти не про ASR говориш???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей