то бачив ШОIgor4ik писав: є один основний свідок який все бачив!
може той свідок бачив іншого учасника ДР чи т.п. я за то подумав.Igor4ik писав: б встиг
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то бачив ШОIgor4ik писав: є один основний свідок який все бачив!
може той свідок бачив іншого учасника ДР чи т.п. я за то подумав.Igor4ik писав: б встиг
во во.. То шо все таки їхав зашвидко це зрозуміло.... але щось таки йому помішало поїхати по напрямку....BOXER писав: може той свідок бачив іншого учасника ДР чи т.п. я за то подумав.
Працюю поруч, якщо це допоможе то без проблем скажу цю річ на камеру ! (кожен день тудою проїжджаю)Mia писав: та мені ще потрібні люди,які б про це могли сказати на камеру. можливо,хто живе поруч...
Коп з Залізничного райвідділу?Igor4ik писав:ти знаєш як наші структури працюють! нажаль при таких обставинах, вже нічого не зміниться, підводного каменя як такого там нема! так, швидкість і нерозчищений острівок стали фатальними факторами!
чомусь теж думаю, що раптова перешкода якась булаAndrewK писав: таки пішоход
євро закінчилосьLiuskywalker писав: чомусь мені здається, що на понеділок там вже буде і освітлення , і ніякого натяку на пісок\гравій
при чому якесь п"яне мурло з Лапаївки/Зимної ВодиLiuskywalker писав: чомусь теж думаю, що раптова перешкода якась була
читаеш мої думкиBOXER писав: при чому якесь п"яне мурло з Лапаївки/Зимної Води
100% месні,сам якось чуть не закатав урода залитого,приходилось вийти з машини............. пізніше підїхав на КПП(як на Городок) говорю ментам,послухали кевнули гривами і всеBOXER писав: при чому якесь п"яне мурло з Лапаївки/Зимної Води
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей