Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

ДТП ХОНДА(стоит задуматся)!!!:(((
RS
Ім'я:Сєрий
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Сер, 16 листопада 2005, 23:59

Вовка , я за 3 роки шо їжджу ше ніразу нікого не царапнув і не збив , а ти... ;) . Я ж на червоний вдень на перекрестку не вилітаю. Добре шо свідомо , а не навпаки. І ніфіга я не хвалюся - то ти для себе так інтерпрертуєш. Відповів на пост , а тут мене як почали... - неприємно. Навіть свою думку не можна висловити без коментарів зайвих. :evil:
Всім щиро дякую.

vovka
Стать:чоловік
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 17 листопада 2005, 00:10

RS писав:Вовка , я за 3 роки шо їжджу ше ніразу нікого не царапнув і не збив , а ти..
unrespect :evil: [цензура] підколка. Ще раз повторяю що від цього ніхто не застрахований. І правила тут не допомагають. Навіть швидкість 40 по місту в лівому ряді деколи не допомагає..
RS писав:І ніфіга я не хвалюся - то ти для себе так інтерпрертуєш.
Цікаво як я то маю інтерпретувати по іншому. Ти говориш що СВІДОМО постійно порушуєш. Тут захований якийсь скритий смисл, якого я не помітив ?
RS писав:Навіть свою думку не можна висловити без коментарів зайвих.
:D Раз вже висловив думку, то будь готовий до коментарів. Дивна позиція на форумі... Не хочеш щоб були коментарі - так будь тихенько..

p.s. Ага, тему варто розділити, щось модери сплять :)

RS
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Чет, 17 листопада 2005, 00:44

Во-во ніхто не застрахований , я і на ровері можу когось збити. Так і інтерперетувати - шо я навожу приклад з власного досвіду , що манера водіння не впливає на результат аварій , чи не так. Можливо що якщо б я їздив більш правильніше то імовірність якогось ДТП була б менша , але то вже інша наука Теорія Імовірності , яку я не переварюю і не вірю в неї. Я за коментарі , але не в стилі "Ага , він не такий як я то я його побакланю".
Взагалі закрити краще , бо то марні розмови.

KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Чет, 17 листопада 2005, 08:29

vovka писав:Категорично проти цієї позиції Kavarnuy:
KAVArnuy написав:
если же кто то попал то можна его сразу Взйо!!!

Від цього ніхто не застрахований.
Ты меня неправельно понял... я имел ввиду ситуацыю когда например член клуб оказался виновником ДТП (Пяный, или еще что то), или как то не так себе повел на дороге... и тд и тп... :00057:

vovka
RS
[цензура] перестанте бо мне смешно ... думаю каждый для себя решает как ему ездит... А вы тут развели флейм я Шумахер нахер, а ты не ... У каждого же своя голова на плечах... хочет ехать на красный вперед, хочет нарушать вперед... Просто пока человек сам не не изменит и не пересмотрит свою манеру езды никто ему не поможет... :bubu:

Так что ребята ехайте себе спокойно ... и не спорте... :driving:

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 17 листопада 2005, 19:25

На рахунок наклейок.

Ці наклейки, як і задумували тільки для реклами. Напис то "www.tuning.lviv.ua"(а не "www.tuning-club.lviv.ua") який не асоціюється із назвою: "Львівський тюнінг клуб" :00043: Тим більше я дуже сумніваюсь, що якийсь ДАІшнік гляне на сайт :000109:
А от коли зробимо клубні наклейки з назвою клубу та написом сайту(так щоб його було видно тільки коли стоїш за машиною), от і їх треба видавати не всім попало :00043:

ЗІ Модератори розділіть тему :00043:

T@R@S
Контактна інформація:

Повідомлення T@R@S » Суб, 19 листопада 2005, 00:33

vovka писав:З написом сайту чи інша ? Вроді серед нас таких нема
з написом сайту, ще є син копійка, а може то тасама, сьогодні бачив синю, трошки така вже пенсійна копійка:)
взагалі то про наклейки. було б добре якби їх мали справді тюнінговані авто або принаймі тюніговані мали якісь потіжніші наклейки. я за останні дні бачив наклейки тюнінг.львів.уа на трьох авто стокового вазовського виробництва:) а може на двох але це були двіабо одна і таж копійка+7 чи 5 брудно зеленого кольору

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей