Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де на Західній Україні можна дешевше взяти авто?
- Andrik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я наприклад чув про Івано-Франківськ та Луцьк, але де краще не знаю.
Яка реальна різниця в ціні?
І чи це дійсно набагато вигідніше, ніж пошукати у Львові?
Яка реальна різниця в ціні?
І чи це дійсно набагато вигідніше, ніж пошукати у Львові?
- Andrik
- Контактна інформація:
Fly
Я думаю що проблема якості мене в даний момент цікавть найменьше, адже при купівлі машини зі мною буде 2-3 хороших спеціаліста, які і мають підібрати мені хорошу машини. Мене цікавить саме різниця в ціні і асортимент вибору, просто щоб я не приперся в Франківськ зі Львова і не побачив там 1-2 моделі що мене цікавлять і не поїхав додому з порожніми руками.
Я думаю що проблема якості мене в даний момент цікавть найменьше, адже при купівлі машини зі мною буде 2-3 хороших спеціаліста, які і мають підібрати мені хорошу машини. Мене цікавить саме різниця в ціні і асортимент вибору, просто щоб я не приперся в Франківськ зі Львова і не побачив там 1-2 моделі що мене цікавлять і не поїхав додому з порожніми руками.
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Fly
Andrik
В Франківську найбільший двіжняк в неділю, з 7-00 до 13-00..
Але купувати там машини не можна, серед 100 машин 75 перекупи, і вафладроми, сам знаю, якщо в нас появляєьтся якась непродаваєма машинка підгуляна слегка, її везеться в Франківськ, там месні в яких спої пилорами, поля з бульбою і т.д. куплять любе, мало того, цікаво те, що нінаодному базарі України стільки тебе не будуть питати як там, питає будь-який прохожий, навіть якщо він прийшов купити собі ніпель до ровера, йому обовязково стане цікаво шо то таке і кіко коштує, шо в нему є і чи ма троха приті...
Andrik
В Франківську найбільший двіжняк в неділю, з 7-00 до 13-00..
Але купувати там машини не можна, серед 100 машин 75 перекупи, і вафладроми, сам знаю, якщо в нас появляєьтся якась непродаваєма машинка підгуляна слегка, її везеться в Франківськ, там месні в яких спої пилорами, поля з бульбою і т.д. куплять любе, мало того, цікаво те, що нінаодному базарі України стільки тебе не будуть питати як там, питає будь-який прохожий, навіть якщо він прийшов купити собі ніпель до ровера, йому обовязково стане цікаво шо то таке і кіко коштує, шо в нему є і чи ма троха приті...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
Дык ето везде... у нас в Киеве аналогичная ситуацыя... Барыги процветают... на рынок не возможно заехать (если на нормальной машине) дык они чутьли не в салон ломятся с вопросами продаешь?? продаешь?? и ответ нет они не понимают...Andre писав:Але купувати там машини не можна, серед 100 машин 75 перекупи, і вафладроми,

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей