Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вандали знищили Герб України на вершині Говерли
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Я вважаю тему політичною і пропоную закрити! 

Ford?
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Вандали знищили Герб України на вершині Говерли
я думаю ти мав на увазі москвофіл... або українофоб...Dj kvass писав:жоден москвофоб сюди не сунувся

але ідея зрозуміла: це те, про що тільки зараз починають ЛИШЕ говорити наші грані політики-цінувати і бачити своє. А скільки часу ше пройде, поки дійде до якихось конкретних дій? Думаю, не одне покоління. І варто, шоб за цей час вся Україна утрималась вкупі.
приєднуюсь.Fobos писав:Я вважаю тему політичною
Sad, but true.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Тартак і Нічлава. кліп по темі
Колись за то що повішав український прапор в себе на будинку могли й розстріляти, а в кращому випадку відправити на добрий десяток років на колиму. А зараз різний сброд його може спалити і їм за це нічого нема.
p.s. В мене декілька дідових братів в селі загинули від рук красної армії. А ще декілька сестер було вивезено в Сибір і кудась в Магадан за то що передавали харчі воїнам УПА. І тепер ще їх різні козли називають фашистами

Колись за то що повішав український прапор в себе на будинку могли й розстріляти, а в кращому випадку відправити на добрий десяток років на колиму. А зараз різний сброд його може спалити і їм за це нічого нема.
p.s. В мене декілька дідових братів в селі загинули від рук красної армії. А ще декілька сестер було вивезено в Сибір і кудась в Магадан за то що передавали харчі воїнам УПА. І тепер ще їх різні козли називають фашистами

- Danko
- Ім'я:Danko
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Шкода звичайно, в мене в цьому питанні досвіда мало, але знаю одне точно - Бог завжди карав злих та недобрих людей.
NISMO DRIFT TEAM///
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Ти неповіриш мого прадіда також розстріляли комуністи, діда письменника вивезли також в сибір там і пропав, а моя бабця пережила голод в 30тих роках а другу мою бабцю під час війни вивезли в гермінію а знаєш чого? Тому, що її тато був членом партії а односельчани добрі почали кричати а чого її не забирають.. взяли і забрали... Та і причому тут то, є хороші люди які вирішують справи мирно а є погані, які паплюжать національні символи іншої держави посягаючи цими діями на мир та спокій у обох країїнах і є ще одні ідіоти безмозглі які підвішують опудало бьють палками, тішаться і цим самим підливають масла в вогонь, а може вони заодно? Патріоти бля, такі патріоти як скіни в москві то саме!!!vovka писав:І тепер ще їх різні козли називають фашистами
Я НАПОЛЯГАЮ ЗАКРИТИ ТЕМУ!!!!!!!!
Ford?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
А нема вже воїнів, немає, лишились тільки продажні [цензура] а справжні воїни їх вже нема...вони є в одиницях але ми їх небачимо і не чуємо бо їх давлять псевдо патріоти які намагаються засвітитись показати себе, щоб загребти побільше гроооооошей тільи то у них в голові, а шкода.vovka писав:за то що передавали харчі воїнам УПА
Ford?
- BOXER
шось в тому є... є в нас таке одне обєднання... з псевдоукраїнським лідером... шкода. використовують колишню славу і геройство вояків...Fobos писав:бо їх давлять псевдо патріоти які намагаються засвітитись показати себе, щоб загребти побільше гроооооошей тільи то у них в голові, а шкода.

ну не скажи! в москві скіни мають реальну підтримку від влади. це всім відомо. тим більше, вони реально спрямовані проти всіх "нерусскіх". я не кажу, шо це добре чи правильно. навпаки. Наші патроіоти далеко не такі... повір.Fobos писав:такі патріоти як скіни в москві то саме!!!
Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Ти це знаєш бо дехто це вісвітлив і не раз, прийде час і наших "борців" виведуть на чисту воду.BOXER писав:в москві скіни мають реальну підтримку від влади
Ford?
- BOXER
Fobos, ну в нас це не все так організовано. в нас багато груп, які мають один ідеал, але різні засоби і способи його досягнення. тим більше більшість цих груп в мяко кажучи не в дружніх стосунках одні з одними. Як завжди... і в тому нема згуртованості...
Дай Боже, шоб псевдоборців вивели на чисту воду. Але такі не всі, погодься!

Дай Боже, шоб псевдоборців вивели на чисту воду. Але такі не всі, погодься!

Sad, but true.
- LUBAN
- Ім'я:Любомир
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я думаю що якщо такий злочин був вчинений,то його потрібно карати,і кара повинна бути строгою! Ми побачили як знищені державні символи України,а це понижує гідність держави а цю гідність треба відстоювати.Держава повинна карати злочинців!!!
Не знаю,для простого прикладу уявіть собі шо ви цілий день свою машину чистили,пі..расили усе,помили,а якийсь чучмек ввечері посцяв вам на капот,а? Шо ви зробите? Скажете:"Вибачте,Ви чинете не тактовно? :) "
Але якщо це провокація,то не треба на це "вестись",і робити усякі висновки,щоб не виник конфлік,бо напевно це комусь потрібно.
А,ше,арод,а що означає це: ping russia3.ru -t -l 10000 ??? З мене хакер поки що не сильний,але все ж таки?
Не знаю,для простого прикладу уявіть собі шо ви цілий день свою машину чистили,пі..расили усе,помили,а якийсь чучмек ввечері посцяв вам на капот,а? Шо ви зробите? Скажете:"Вибачте,Ви чинете не тактовно? :) "
Але якщо це провокація,то не треба на це "вестись",і робити усякі висновки,щоб не виник конфлік,бо напевно це комусь потрібно.
А,ше,арод,а що означає це: ping russia3.ru -t -l 10000 ??? З мене хакер поки що не сильний,але все ж таки?
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
vovka, Дякую давно шукав то відео
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей