Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ставлю на назаріка 10 баксівBreaker писав:організуйте драг-заїзд 1на1
улибнув:)pikach00 писав:Я взагалі не конфіліктна людина
По моєму просто суперечка то не конфлік, і вказування на чиїсь помилки також не конфлікт. От коли вже доходить до мордобою...CAT писав:улибнув:)pikach00 писав:Я взагалі не конфіліктна людина
цілком згіднийв в нас би потім такі сусіди не виходили з хати довго і пиркожному шумі оглядалисяб назад чи часом йому хтось нехоче відячитисьTerry писав:Dj kvass,
ага, то як німці роблять - "Ало, міліція, тут мій товариш на машині поїхав пяний - зупиніть його, буль-ласка", а наступного ранку "Ганц, данке шон, що позвонив поліцаям, а то б я певно розбився".
Зато у нас тут "Вася (Петя, Коля і т.д.), ти що слабак? Ану давай по буху поганяєм по місту і поперевертаєм троха маршрутки", а наранок "Прикол, які ми бухі ганяли і бабок збивали, вот круто було, давай ще".
Так би мовити - різниця менталітету.
так як на форумі до мордобою дойдеш?pikach00 писав:От коли вже доходить до мордобою...
Там де на форумі переходять на ВИ, в реалі вже переходять на мордобой.CAT писав:так як на форумі до мордобою дойдеш?pikach00 писав:От коли вже доходить до мордобою...
ОКpikach00 писав:Nazarik, добре, мир-дружба-жвачка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей