п.с.--глянув фотку на попередній сторінці....відать то Петро і вся його зондер команда

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Петро писав: Mastergid жим в НЯ .Як доїхали?Без пригод? Кум сильно вспотів???
santosxxx писав: бачив якийсь "мєсний" ваз-2110 з наклейками в Новояворівську п.с.--глянув фотку на попередній сторінці....відать то Петро і вся його зондер команда
От і добре,головне шо приїхїали без пригодmastergid писав: Кум каже бля труселя пісец
особливо в "окопах"mastergid писав: так ти багато шо пропустив
Петро писав:santosxxx, ти коли встиг сфоткатиЯ її там поставив в 15,00,приїхав в 18,00 і ти за той час встиг
![]()
![]()
Ориентация изображения: 1
Файл изменён: 2013:02:23 15:43:32
Оборудование для съёмки: Sony Ericsson
Модель оборудования: W980
Использованное ПО: R3EG004 prg12041254_GENERIC_MD 00.00
Выдержка: 0,008
Диафрагма: 2,8
Светочувствительность (ISO): 64
Компенсация экспозиции: 0
Тип экспозамера: 2
Установка баланса белого: 0
Вспышка: 32
Фокусное расстояние: 3,6
Обработка изображения: 0
Режим выдержки: 0
Баланс белого: 0
Цифровое увеличение: 1
Сюжетная программа: 0
то вже знайомий був...romanbelyj писав: 3. сьогодні 12:20 на городоцькій біля церкви Анни
а ну нагадай ше раз номер свійsnik писав: то вже знайомий був... а попередні був я(збоку сидів)... фафа віртуальне але всетаки то не мій таз... всі плутають завжди мій не срібний а темніший трошки...
я поняв тільки то, що тобі краще в мій ліфт не заходитиKonsperant писав: ну ти поняв![]()
![]()
1.4 атмо, нас було четверо в машині і багажник забитий. Плюс я перекрутив другу передачу,завтикав з радості ,як побачив шо обганяю )Boyduk писав:RomK0o, да зі мною, а шо та ібіца така доходяга? Чи там мотор якийсь слабенький???
не звіздиhrdrive писав: краш бібіп)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей