Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

А як часто ви уступаєте дорогу пішоходам?
virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: А як часто ви уступаєте дорогу пішоходам?

Повідомлення virtual » Суб, 13 жовтня 2007, 20:09

21043 SW писав:Иногда не пропускаю :oops
Исчерпывающе, подписываюсь.
На переходах... тут как когда, иногда люди путают переход с тротуаром и валят по нему не оглядываясь. Иногда до идиотизма доходит: один раз мужик прошел пол-дороги по переходу и остановился, чтобы прикурить. :angry

BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 13 жовтня 2007, 21:34

А може Breaker недавно попав в подібну ситуацію (ту, яку він описав) в ролі пішохода??? :sing
Sad, but true.

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 13 жовтня 2007, 23:02

BOXER писав:А може Breaker недавно попав в подібну ситуацію (ту, яку він описав) в ролі пішохода??? :sing
да, внатуры, я хотыв в центры встигнути на маршрутку, а [цензура] не дали перебыгти дорогу!!! :D

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 13 жовтня 2007, 23:07

azakharchuk писав:Есть такая штука - ПДД. Тут нужно решать, либо их придерживаться, либо нет.
ну нельзя все время думать что вот я по правилам еду и не гребёт. Вот к примеру если ты едеш по главной дороге, в пробке, а с поворота уже около 5-ти минут человек не может выехать, а то у него знак "уступи дорогу", неужели ты не даш ему вьехать в вашу колону?

И еще, я не говорю резко тормозить, я когда еду быстро, то даже на переходах могу не остановится(иногда), но когда скорость 30км\час, по городу, к примеру в центре, то можно и пропустить пешехода слегка притормозив...

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Суб, 13 жовтня 2007, 23:13

Breaker писав:я просто нерозумію водіїв, які не пропскають пішохода, який хоче перебігти дорогу в недозволеному місці, з метою встигнути на від'їжаючий автобус... Таких водіїв більшість! :angry Ну якщо в вас є машина, а хтось бідний замерз і має останню гривню на той нещасний автобус, то невже так впадло нажати на педаль і зачекати пару секунд?! Потрібно розуміти всіх пішоходів, а можливо в пішохода день невдався, можливо людина пригнічена і голодна, бідна і немає навіть за що купити їсти, а всяке ***** не дає їй перебігти до того нещасного тролейбуса... нє, ну я того не розумію... :boxed
а цей твій бідний пішохід недумаєшо він дал..[цензура] створює аварійну ситуації і має тебе в жопі :angry
зазвичай в мене такі ситуаціїї супроводжуються силними матами і посиланням на багато букв і останім часом коли сам пішохід намагаюся переходити тільки в призначених для переходу місцях
томушо дуже добре розумію людей які за рульом

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 13 жовтня 2007, 23:19

RED_Spider писав:
Breaker писав:я просто нерозумію водіїв, які не пропскають пішохода, який хоче перебігти дорогу в недозволеному місці, з метою встигнути на від'їжаючий автобус... Таких водіїв більшість! :angry Ну якщо в вас є машина, а хтось бідний замерз і має останню гривню на той нещасний автобус, то невже так впадло нажати на педаль і зачекати пару секунд?! Потрібно розуміти всіх пішоходів, а можливо в пішохода день невдався, можливо людина пригнічена і голодна, бідна і немає навіть за що купити їсти, а всяке ***** не дає їй перебігти до того нещасного тролейбуса... нє, ну я того не розумію... :boxed
а цей твій бідний пішохід недумаєшо він дал..[цензура] створює аварійну ситуації і має тебе в жопі :angry
зазвичай в мене такі ситуаціїї супроводжуються силними матами і посиланням на багато букв і останім часом коли сам пішохід намагаюся переходити тільки в призначених для переходу місцях
яка [цензура] аварыйна ситуацыя, коли ти преш по центру з швидкыстю 20-30км\год, а злыва пышохыд який хоче перебыгти дорогу, бо зправа спинилась його маршрутка, яка от-от выдъде...

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 13 жовтня 2007, 23:21

Чесно кажучи я на стороні Breaker, можливо тому, що я частіше пішоход ніж водій, але...
Ford?

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Суб, 13 жовтня 2007, 23:40

Breaker писав:
RED_Spider писав:
яка [цензура] аварыйна ситуацыя, коли ти преш по центру з швидкыстю 20-30км\год, а злыва пышохыд який хоче перебыгти дорогу, бо зправа спинилась його маршрутка, яка от-от выдъде...
ти можливо не повіриш але 30 кілометрів на годину не вже так і мало
а нех стояти не на тій стороні :angry
пояснюавти і розказувати мої особисті причини не буду ато прийдеться сторінок пять надрукати
але я так думаю шо скоро я собі ше куплю біту і буду прати то всьо бидлоі пирчому бидло я їх називаю не просто так, а томушо тільки бидло ходить по дороргам як хоче якшо ти їздиш за місто то замічаєш шо деколи корови переходять дорогу і їм посрати на то шо ти їдеш бо їм треба перейти точно так само ходить і то бидло

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 13 жовтня 2007, 23:48

RED_Spider писав:їм посрати на то шо ти їдеш бо їм треба перейти точно так само ходить і то бидло
:D :D То точно. Особливо в нас в центрі. Саме головне що потім ти ще й винуватим будеш якщо такого унікума зачепиш.

Yar4ik
Ім'я:Ярік

Повідомлення Yar4ik » Нед, 14 жовтня 2007, 00:31

А тут 50 на 50. Як в ролі пішохода, так і в ролі водія. От деколи переходиш, і воділа пропустить, все класно :) ; а буває попадеш на такого, шо нагло ше й на своє червоне їде, навіть жене, і його не іпе (на днях вот переходив на зелене, @#$% один такий чуть не цепнув, прямо переді мною проїхав коли я вже пів дороги перейшов, і йому [цензура] :shock ); так само і коли за рульом, вони і чекають поки ти проїдеш (може бояться :sing :D ), а деякі пруть тупо через дорогу, де нема навіть переходу, і ше й думають шо праві. :|

Breaker

Повідомлення Breaker » Нед, 14 жовтня 2007, 12:24

я вам навыв конкретний приклад, чому ви вважаэте що людина яка хоче попасти на автобус - бидло? З выдки такы порывняння? :bad

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Нед, 14 жовтня 2007, 15:00

Breaker писав:людина яка хоче попасти на автобус - бидло?
нє, бидло-людина, яка переходить дорогу, де пожвавлений рух автомобілів, не у визначеному місці чи при забороні світлофора; часто прямо перед автомобілем, або взагалі не дивлячись вліво-вправо від себе, при цьому попиваючи пиво і зажовуючи сємками!!!
От так потрохи і словник складемо! :happy
Sad, but true.

Breaker

Повідомлення Breaker » Нед, 14 жовтня 2007, 22:58

BOXER писав:бидло-людина, яка переходить дорогу, де пожвавлений рух автомобілів, не у визначеному місці чи при забороні світлофора; часто прямо перед автомобілем, або взагалі не дивлячись вліво-вправо від себе, при цьому попиваючи пиво і зажовуючи сємками!!!

згоден, але в цій темі і в своїх наведених прикладах я мав на увазі зовсім інших людей :)

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Пон, 15 жовтня 2007, 08:42

Breaker писав:ну нельзя все время думать что вот я по правилам еду и не гребёт. Вот к примеру если ты едеш по главной дороге, в пробке, а с поворота уже около 5-ти минут человек не может выехать, а то у него знак "уступи дорогу", неужели ты не даш ему вьехать в вашу колону?
Пропущу конечно. Но, я бы сказал это принципиально разные случаи. В этом случае, водитель ничего не нарушает, просто стоит и ждет когда он сможет проехать (кстати, если он не стоит, а выкатывается и перекрывает пол-полосы - не пропускаю из принципа).

В случае с перебегающим пешеходом ситуация другая. Там человек мало того, что нарушает правила, так еще и подвергает опасности себя и других.

Я тебе больше скажу, минимум раз-два в неделю попадаю в следующую ситуацию на Зеленой, сразу за поворотом на Крымскую: пешеход смотрит налево - никого. Начинает переходить. Смотрит направо - там поток машин. Останавливается в метре от осевой и там стоит. В этот момент я выхожу на обгон маршрутки, троллейбуса, другого автомобиля и упираюсь в этого балбеса.

Сам понимаешь, обгон - это, как правило, не 20-30 км/ч. Плюс я планирую свои действия исходя из каких-то известных вне условий:
- я знаю где находится пешеходный переход,
- обгоняемое транспортное средство не будет повышать скорость;
- и в том числе что мне никто не бросится под колеса.
С одной стороны это не значит, что я не готов к таким изменениям обстановки, но тем не менее лучше бы чтобы таких ситуаций не возникало.

and1
Ім'я:Андрей
Контактна інформація:

Повідомлення and1 » Пон, 15 жовтня 2007, 09:29

Yar4ik писав:А тут 50 на 50. Як в ролі пішохода, так і в ролі водія. От деколи переходиш, і воділа пропустить, все класно :) ; а буває попадеш на такого, шо нагло ше й на своє червоне їде, навіть жене, і його не іпе (на днях вот переходив на зелене, @#$% один такий чуть не цепнув, прямо переді мною проїхав коли я вже пів дороги перейшов, і йому [цензура] :shock ); так само і коли за рульом, вони і чекають поки ти проїдеш (може бояться :sing :D ), а деякі пруть тупо через дорогу, де нема навіть переходу, і ше й думають шо праві. :|
сегодня вернулся из киева так там такая ситуация:
зеленый свет пешеходам, если нет пешеходов, то едут машины.

а вообще понимать надо особенно в центре что светофоры есть ;)

з.ы. 1 раз остановился что бы пропустить придурка в центре, больше не пропускал. если есть правила то пешеходы тоже должны их соблюдать.

з.ы.ы. Брекер, ты ПДД вообще знаешь?

Topol
Ім'я:Комісар Катані

Повідомлення Topol » Пон, 15 жовтня 2007, 09:52

Я завжди пропускаю.
Сигналю і давлю тапку тільки тоді коли пізно побачив і важко зупинитись. (вискочив зненацька, чи з-за машини не побачив)

Але ненавиджу, як людиська ідуть на червоне - фафакаю і навіть не збираюся гальмувати. :angry

Одного разу біля ЦУМу на Володимира Великого дядько собі пішов на червоне, а за ним цілий табун народу. Я ще здаля бачив шо в мене зелене тому собі газував. Одне слово зупинився за пару метрів від нього зі скрипами. Дядьку було весело, бо почав шось там мені руками махати, на шо я багатозначно показав йому світлофор. :ninja

slavikvip

Повідомлення slavikvip » Пон, 15 жовтня 2007, 11:16

Я ПРОПУСКАЮ ЯКШО ЗАДІ МЕНЕ НІХТО НЕ ЛЕТИТЬ І НЕ ПРОБУЄ ОБГАНЯТИ..

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 15 жовтня 2007, 11:20

and1 писав:.ы.ы. Брекер, ты ПДД вообще знаешь?
да, вообще-то я ходил на курсы вождения, но так и не насобирал 3грн на книжку с правилами))) :D :D :D Шучю... да, знаю конечно, я пропускаю только тех людей, которые не перебегают нагло дорогу, а ждут пока я их пропущю... :angel

Mu$daY
Ім'я:Вова
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Пон, 15 жовтня 2007, 12:51

Breaker,
Умнік ти наш, шо ти тут про центр втираєш ти візьми вечірком біля приміського вокзалу прокатайся. В тебе зразу ставлення до пішоходів поміняється. Там вони навіть і не думають дивитися чи хтось їде чи нє - "а хулі? я ЙДУ!!!"
Drifthooift

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Пон, 15 жовтня 2007, 13:11

Must Drive,
То правда) Часто я там їду(по Городоцькій навпроти базару), а немісцеві грудьми на капот лягають :shock , бо маршрутка їде. То для мене самий веселий і одночасно один з небезпечних кусків дороги у Львові).
А пішоходів на переходах пропускаю. І взагалі краще пропустити пішохода....бо ну його [цензура] .....ше вискочить ;)
Блекджек і все таке!)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей