Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Україна вступить до СОТ цього року
Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Стать:чоловік
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:
Україна вступить до СОТ цього року

Повідомлення Fobos » Чет, 19 липня 2007, 23:59

Україна вступить до СОТ цього року - експерти ООН
Україна стане членом Світової організації торгівлі цього року - впевнені експерти ООН. Український уряд в прогнозах більш стриманий, хоча в Мінекономіки кажуть, - дев'яносто дев'ять відсотків роботи виконано.
Сьогодні українська делегація вилетіла до Женеви для неофіційного звіту щодо виконання зобов'язань перед робочою групою СОТ. Там планують узгодити останні спірні питання щодо транзиту енергоносіїв через Україну та скасування привілеїв вітчизняним виробникам автомобілів.

Докладніше

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Re: Україна вступить до СОТ цього року

Повідомлення VAVAN » П'ят, 20 липня 2007, 00:07

Fobos писав:скасування привілеїв вітчизняним виробникам автомобілів. [/color]

Докладніше
ot ce 4ekae bil'wist z nas!
Prote ..dymay ce byde nelegko. Cikavo jak zminut'sja cinova polituka na avtotransport v cilomy? Na b/y avtomobili ta na novi?

p.s. Ot 4omy ja svij bymer prodav we do pojzdku v USA.. ne znay4u 4ogo 4ekatu vid derzhavu!

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 20 липня 2007, 07:49

Наша пєсня хараша....

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » П'ят, 20 липня 2007, 08:31

Да ничего это не даст, по крайней мере, в ближайшее время. Я уже когда-то тут писал. Я так понимаю "спорный вопрос" - это за сколько лет пошлина должна сойти на нет (наши хотят как побольше 5 лет, ВТО требует как поменьше 3 года).

Что касается ценовой политики, то есть у меня нехорошее предчувствие, что наши все равно что-то придумают, чтобы эту разницу удержать. Недавний пример, восстановили льготы украинским автопроизводителям, освободили их от НДС. И что? Стал Lanos на 16.67% дешевле? Хер там. Стоят в салонах Lanos'ы по одинаковой цене, на одних написано с НДС, на других - "без НДС". Т.е. НДС автопроизводитель кладет себе в карман. В результате, частному лицу монопенисуально. Предприятию, вроде как, имеет смысл брать с НДС, чтобы его возместить. Но нашей области это не сильно касается, так как, как я слышал, у нас налоговая почему-то заворачивает декларации с ненулевым возвратом НДС (НДС у нас возмещают только в Донецке, Луганске, частично Киеве).

Опять же я не экономист, может где-то чего-то не так понимаю, но особых иллюзий я себе не строю.

hugo
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення hugo » П'ят, 20 липня 2007, 08:33

azakharchuk, согласен. Бесплатный сыр тока в ...

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » П'ят, 20 липня 2007, 08:38

Ха-ха-ха:) Та не буде халяви, нас там ніхто не чекає:)

Тепер дивіться, вони за нефіг делать хоть сьодні роблять податок 10% від вартості машини:) не вірите? АЛЕ! в той же час згадайте про умови постановки машини на облік більше 8-ми років:) і ТО для неї
КОжен рік будете по 2-3 зелених ложити:)

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » П'ят, 20 липня 2007, 10:23

У вересні буде оголошено про результати переговорів з Україною щодо вступу до СОТ
У вересні відбудеться офіційне засідання робочої групи країн-членів СОТ, де буде оголошено про результат переговорів з Україною про вступ до цієї організації.
Утім назвати точний час вступ України до цієї організації експерти поки що не готові, але сподіваються, що це може статися і до кінця року. До засідання робочої групи Україна має викоанти кілька умов.

Докладніше

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » П'ят, 20 липня 2007, 10:28

Росія зі своїми вазами вдуситься, вона не дасть шоб таке сталося, тому всіма можливими і НЕМОЖЛИВИМИ способами буде старатися пхати палки в колеса. а палки це в нас Партія Регіонів таваріщщі!
Путін [цензура].

Mc

Повідомлення Mc » П'ят, 20 липня 2007, 11:43

та нестільки нвіть росія з вазами - читав на оглядачі недавно статтю про наших автозбиральників - то їм не вигідно.. бо вони завозять запчастини на нове авто з податком 5%, а продають по цінах ніби машина приіхала ціла (25% податку відповідно) - так що то наші будуть "дуситися" - хоч і пора вже,а то сх..їли з цінами..
biketravel.wordpress.com

axel

Повідомлення axel » П'ят, 20 липня 2007, 13:22

Я думаю, що ціни на тачки зміняться при вступі в Євросоюз, а недавно по ящику бачив, що туда планується вступити в 2020 році, то ж недоноски, там є такий УРОД в регіонах Святаш чи як його там, Короче в нього дофіга автосалонів по всій Україні і він за ці високі ціни на ввезені з-за кордону авто, найбільше рветься!!!!
bmw-club.lviv.ua

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 20 липня 2007, 13:38

Розслабтесь і поцікавтесь про податки на старі машини "там". Тоді може зрозумієте чому вони так дешево їх позбуваються пошвидше...

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » П'ят, 20 липня 2007, 13:47

Воно то так, але в нас і на нові авто ціни повище.
Головне щоб не ввели величезні податки на старі авто, вот якраз цього можуть наші добиватися.
А за рускі авто не переживайте - все рівно продаватимуться.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 20 липня 2007, 13:54

Двояка ситуація.. З одного боку хочеться щоб машини були дешеві, а з іншого боку навіщо ввозити той старий металолом з-за бугра коли в нас свого метатлолму ще багато - його ж треба теж кудась потім подіти.. У Львові і так задофіга вже машин, проїхати неможливо, а ще як ціни впадуть в 3-4 рази то взагалі жопа буде. Крім того зросте суттєво плата за стоянку, за парковку і т.п. Площі нема, а кількість машин суттєво виросте.

Тому я більше проти чим за. Машини не повинні бути по ціні коробки сірників. Особливо в нашому місті в якому дуже мало місця.

p.s. Доречі http://news.autoua.net/ru/news/2007/07/19/8402.html . Щось нерадує мене така перспектива :)
а в новостройке за МКАД место в гараже можно купить и за 25 000 долл.
У Львові наразі я ще купив місце в гаражі за 25000 грн. І то по блату.

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » П'ят, 20 липня 2007, 14:39

vovka писав:У Львові наразі я ще купив місце в гаражі за 25000 грн. І то по блату.
Угу, я в "Вашем Магазине" объявление о продаже гаража в центре Львова за 30 килобаксов уже встречал, еще парочку по 10-15К.

ИМХО это нормальная ситуация, когда новые авто недорогие, а на старые большие налоги. И для безопасности на дорогах и для экологии. Но Европа к этому шла долго. А у нас вместо того, чтобы подумать как к этому побыстрее прийти, пользуются ситуацией и выкачивают как можно больше денег, из тех, кто может себе позволить машину, пока есть возможность.

И еще, не знаю как в других городах Украины, но во Львове, разговор о подземных паркингах или гаражах при домах по-моему вообще не идет. Рядом со мной построили можно сказать небольшой микрорайон - 5 домов, этажей 9 в каждом, по 2-4 поъезда. Гаражей там насчитал - аж 4 штуки. Хотя цены на квартиры такие, что не удивлюсь что покупать их будут люди у которых в семье машин больше чем 1. Стоянки в районе переполнены. У меня во дворе на 120 квартир - 6 гаражей (из которых активно используется 1, в остальных стоят убитые Волга 2410, Москвич 412, два ВАЗ 2103 и что-то еще). Во дворе "ночует" около 20 машин жестко подпирая одна другую. Т.е. если кому-то нужно выехать, то он звонит 2-4 соседям, которые выходят и отгоняют свои машины. Вот так вот.

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » П'ят, 20 липня 2007, 20:49

Напомнило то ли Хазанова, то ли Жванецкого: "выйти на мировой рынок и что-нибудь там купить..."
До тех пор, пока страной правят бизнесмены, они будут думать сугубо о своей выгоде. Больше НИ О ЧЕМ!

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 20 липня 2007, 21:23

azakharchuk писав:Рядом со мной построили можно сказать небольшой микрорайон - 5 домов, этажей 9 в каждом, по 2-4 поъезда. Гаражей там насчитал - аж 4 штуки. Хотя цены на квартиры такие, что не удивлюсь что покупать их будут люди у которых в семье машин больше чем 1. Стоянки в районе переполнены.
Ну я собственно про такий гараж в новостройках і говорив. В моєму домі 5 поверхів, 3 підїзди, 30 квартир. Гаражів я нарахував аж 12, ну хай 15 бо міг помилитися. При цьому площадка перед будинком реально невелика... машин на 10.. Може ще розширять коли добудують сусідній будинок, місце вроді як трошки є.. Мені то пофіг, я свою машину буду ставити перед своїм гаражем вдень но але як будуть робити інші я хйз.. імхо будуть з тим проблеми.

Нерозумію чого неможна збудувати нормальний паркінг на тих 5-6 новостройок, попит буде ж верняк. Всі місця би розкупили заздалегідь.
Т.е. если кому-то нужно выехать, то он звонит 2-4 соседям, которые выходят и отгоняют свои машины. Вот так вот.
Жесть.. В мене там де зараз живу наразі такого немає, но за останній рік в дворі кількість машин теж замітно зросла, деколи приїду після 20-00 а вже і місце найти проблематично.

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Вів, 24 липня 2007, 01:40

Україну не впустили до СОТ
Робоча група Світової організації торгівлі сьогодні відмовилася затверджувати шосту версію доповіді, яка мала стати фінальним кроком для вступу України до СОТ.
Докладніше

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Вів, 24 липня 2007, 01:41

Ну я думаю і не пустять :mad: :smile:

Відповісти

Хто зараз онлайн