Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Футбольна тема. Карпати..
- DNK
- Ім'я:Діма
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
вчора думаю можна було б вигравати як би не наші захисники якіц просто стояли і дивились один на одного поки нам забивали гол,я в шоці з такого відношення до гри.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
- Подякували: 0
Re: Футбольна тема. Карпати..
Логічна реакція.Для чого лузерів дивитись?В тому ж Донецьку на сбірну України теж чомусь не дуже ходять :)Ska_Vit писав: от такі в нас вболівальники... Поки команда виграє, люди ходять, а як тільки в команді спад - то і вболівальників вже нема)))
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Нічого логічного!!це звичайна реакція глоріківluav писав:Логічна реакція.Для чого лузерів дивитись?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
+100Sluva писав:Нічого логічного!!це звичайна реакція глоріків
просто обідно, що коли команда заграє, ті всі псевдовболівальники, будуть першими на стадіон бігти і розказувати, що вони підтримують нашу команду хх років.....
і ніколи не признаються про таке
Demyan писав:і якщо щось не поміняють то перша ліга буде.
luav писав:Для чого лузерів дивитись?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Sluva писав:Нічого логічного!!це звичайна реакція глоріків
Дивився вчора "Сошо" - "Метал" 0:4. Команда Маркевича дала доброго прочухана французькому середнячку, між іншим, досить не слабкій команді. Але я не про те. Що кидалося в очі, при рахунку вже 0:4 не на користь господарів, вболівальники в переважній своїй більшості не покидали місць! І то при тому, що вони явно були невдоволені ("якийсь-там "Металіст" з України, та ми їх мали "одною лівою", а тут, громлять нас

- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Sluva писав: Нічого логічного!!це звичайна реакція глоріків
А підтримувати лузерів-логічно?По вашій логіці варто їздити на ланосі або на таврії,бо це українські машини.Ви чомусь так не робите

До того ж я готовий підтримувати команду,коли вона б"ється і є гра,хоча й не буде результату.В цьому випадку результат-справа часу.Так було минулого року в Лізі Європи,коли були програші,але яскраві програші,з гарною грою та віддачею.А зараз гра команди-УГ.І нехай вони через глядацьку активність бачать ставлення людей до їх гри
- Ska_Vit
+1000, команда виграє - значить вболіваєм, а нє - то можна завжди повболівати за іншу команду)))Sluva писав:це звичайна реакція глоріків
-
- Контактна інформація:
Для чого путати дві речі???Ska_Vit писав:+1000, команда виграє - значить вболіваєм, а нє - то можна завжди повболівати за іншу команду)))Sluva писав:це звичайна реакція глоріків
Є вболівальник а є Фанат. Фанату всеодно як грає команда, вона може все програвати і бути в другій лізі, на це він і фанат, і буде ходити на всі ігриале таких не багато. Більшість людей вболівальників - які хочіть бачити щось і кількість вболівальниківа залежить від того як грає команда а не від фанатизму до команди.
- Sluva
Ну я ж говорю глорікluav писав:До того ж я готовий підтримувати команду,коли вона б"ється і є гра,

Так,для мене підтримувати мою команду в скрутний час логічно і правильно...Навіть прислівя таке є "Друг пізнається в біді".luav писав:А підтримувати лузерів-логічно?
Хм...цікаво..ото дивлюсь наприклад Англійську Премєр-лігу і на кожному матчі хто б не грав остання команда чи якийсь середнячок завжди аншлаг,то виходить що у них нема вболівальників? одні фанати?Demyan писав:Більшість людей вболівальників - які хочіть бачити щось і кількість вболівальниківа залежить від того як грає команда
між іншим в Англії знайти кассу щоб купити квиток в роздріб дуже важко,там 99% людей має абонементи.Така сама ситуація Іспанія,Італія та ж сама Греція на кожному матчі 90% стадіону заповнені...на матчі з ПАОКом в Салоніках ВСІ!!! трибуни крім ВІП стояли і співали цілий матч,а у нас сядуть і сємки жруть.
Моє ІМХО краще менше народу,але який буде з командою завжди ніж повний стадіон "невідомо кого" в яких прокидаєть любов коли команда перемагає,або приходять подивитись на Дінама і Шахтьор
-
- Контактна інформація:
саме так! так само в португалії...італії...там люди дуже люблять футбол і фанатіють....разом часто протестують підтримують команди. В нас футбол це більше політика, заробляння грошей, всім керівникам якось до одного...за розвиток нашого українського футболу. Нема нормальних ані шкіл ані умови щоб вирощувати гравців, а можливості є.Sluva писав:то виходить що у них нема вболівальників? одні фанати?
Бажаю Карпатам сьогодні вирвати перемогу - це дуже важливо. Сьогоднішня гра дуже відповідальна і покаже багато чого.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
+1! удачі хлопцям!Demyan писав:Бажаю Карпатам сьогодні вирвати перемогу - це дуже важливо. Сьогоднішня гра дуже відповідальна і покаже багато чого.

Sad, but true.
- Sluva
Що мішає нашим людям?ніяк не можу зрозуміти чому в нас ходять на футбол тільки тоді коли команда на висотіDemyan писав:там люди дуже люблять футбол і фанатіють....разом часто протестують підтримують команди

100% у нас таке враження що Президенти клубів бавляться футбольний менеджер,але не в компі,а в реальному житті...Димінськай взагалі ... ... ... ... навіть не хочу грішити і писати такі словаDemyan писав: В нас футбол це більше політика, заробляння грошей, всім керівникам якось до одного...за розвиток нашого українського футболу

-
- Ім'я:Назар
треба хлопцям тренуватись і грати більш зібрано а інакше дорога в першу лігу.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей