Два слова вставлю. АІ - у різних готелях по різному. У Хургаді я був так там АІ цілодобово(бухав на дискотеці до ранку). У Турції АІ - то максимум до 23.00 і то пойло таке що жах.
По сервісах - якщо є малі діти то у Турції (не всі готелі) є анімації, у Египті ще не зустрічав. Обслуговування в Турції 2, 2,5 бали з 5. Египет 3,5-4,0 .
Про готелі класу 5, 5+ не суджу , адже у таких не відпочивав.
А саме краще перед тим як їхати, записати назви готелів у туроператорів, і перед відїздом прочитати відгуки саме про готель.
Переконався на власному досвіді. Які фото, картинки показував туроператор, таке саме було на місці, зате про харчування ніхто нерозказує, що для туристів з пост СССР у турції сама нормальна їда - то картопля і курипечені. Овочів море, а салати робити не вміють.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де поїхати відпочивати?
- moomnad
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Re: Де поїхати відпочивати?
так, виліт з Києва, або з Франківська але на 100у.е дорощеBOXER писав:b_andriy, з літаком? яке харчування?

3 рази в деньBOXER писав:яке харчування?
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
Re: Де поїхати відпочивати?
Піднімлю дану тему, сьогодні був в одному гарному закладі, і його власник попросив шоб я розказав більше про цю базу + додам фото.
Непоганий варіант для відпочинку, пограти на полі в футбол/волейбол, попаритись в сауні, поплавати в басейні, смачно поїсти і просто чудово провести вихідні.
Місцезнаходження: 60км від Львова (в сторону Самбора) в с. Луки
Прайс: Стадіон: 100грн./год. Сауна: 130грн./год. (+ басейн 9 метрів). Номера від 150грн. (7шт. в готелі+3 над сауною). тел.06777937ІІ (дзвоните,резервуєте) Можливо хтось вже був, дайте хороший відгук.
Непоганий варіант для відпочинку, пограти на полі в футбол/волейбол, попаритись в сауні, поплавати в басейні, смачно поїсти і просто чудово провести вихідні.
Місцезнаходження: 60км від Львова (в сторону Самбора) в с. Луки
Прайс: Стадіон: 100грн./год. Сауна: 130грн./год. (+ басейн 9 метрів). Номера від 150грн. (7шт. в готелі+3 над сауною). тел.06777937ІІ (дзвоните,резервуєте) Можливо хтось вже був, дайте хороший відгук.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей