Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dewoo Lanos покупка
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Народ планую взяти Lanos в кредит що порадите і який??? :?
Машины делятся на валящие и стиральные.
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
та нафіг мені потрібен той кондюк вікно відкрив рило висунув і всеDancer писав:Якщо гроші позволяють, бери кращу комплектацію! Кондюк в жару рулить неподєццкі! Правда і бензи жере зараза на 2-3л більше. І ще - я би обов'язково брав з подушками безпеки. Життя все одно дорожче.
А взагалі - польські Ланоси кращі. Якщо знайдеш
Машины делятся на валящие и стиральные.
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Скажу тобі одне - все виходить набагато дорожче ніж тобі здається, а особливо - в кредит
Згадаєш мої слова, коли купиш і порахуєш всі витрати
Потім будеш сміятися з нещасних 300грн за колір :lol:
Моя порада - піди в магазин і попроси хай тобі порахують усі платежі, комісії, і страховку
Я так поняв що грошей в напряг, і ти хочеш брати найдешевший. А чого тоді питаєш, який брати?
Згадаєш мої слова, коли купиш і порахуєш всі витрати

Моя порада - піди в магазин і попроси хай тобі порахують усі платежі, комісії, і страховку

Я так поняв що грошей в напряг, і ти хочеш брати найдешевший. А чого тоді питаєш, який брати?

Востаннє редагувалось П'ят, 11 травня 2007, 13:27 користувачем Dancer, всього редагувалось 2 разів.
-
- Контактна інформація:
та ні якщо є можливісь бери з конюком. Вікно відкрите - якщо в пропці тобі не поможе, а на трасі- легко і простудитися, кондюк це класна штука.
Про кредит тут вже говорилося. Береш рахунок там де хочеш брати машину, далі в банк, оплачуєш всі послуги, страховки, додаткові витрати по доробці машини і все.
Я недавно 99 взнавали. коштувало це чудо 37 000, оплата в місяць - 1000 грн. Разовий платіж становив десь біля 5000 грн. + 20% вартість машини.
Про кредит тут вже говорилося. Береш рахунок там де хочеш брати машину, далі в банк, оплачуєш всі послуги, страховки, додаткові витрати по доробці машини і все.
Я недавно 99 взнавали. коштувало це чудо 37 000, оплата в місяць - 1000 грн. Разовий платіж становив десь біля 5000 грн. + 20% вартість машини.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Порийся в тут пошуку! Я ж десь тут чітко розписував як Авео в кредит брав. Хоча може тої теми вже і нема. По кредиту-найкраще дати чим більший перший внесок. Я дав 25% і тепер в принципі фігню в місяць віддаю. І при високому першому внеску йде менша ставка % в рік. В мене 10% в рік без всякий їпучих комісій. А додаткових витрат-ДОХЄРА!.. Починаючи від доробки авто закінчуючи МРЕВом.
Збирай гроші і бери з кондюком і хоча б однією подушкою!
Збирай гроші і бери з кондюком і хоча б однією подушкою!
+1. ІМХО. Рульний мотор.Dark Wind писав:Бери той шо 16клапанний (DOHC)1,6 мотор там здається 110 к.с.
це тема!!!
Sad, but true.
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
DBF
Мій знайомий хтів брати Ланос в кредит, з тим мотором шо я вишче описав, навіть були 2006 року, шось на 2 чи на 3 штуки дешевше.
Приїхав додому взяв калькулятор! Прифігів, з того проценту!
Кінцевий результат, купив 15 за 7000)))
Мій знайомий хтів брати Ланос в кредит, з тим мотором шо я вишче описав, навіть були 2006 року, шось на 2 чи на 3 штуки дешевше.
Приїхав додому взяв калькулятор! Прифігів, з того проценту!
десь так і в нього вийшло.ghost™ писав:вивалити десь поза 8000 грн
Кінцевий результат, купив 15 за 7000)))
Путін [цензура].
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей