Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Aveo vs Ваз 2109 ?
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Народ, хто може щось сказати про авео з АКПП ???
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Aveo vs Ваз 2109 ?
Розвели тут смороду, по перше авео і фієста різного класу машини, але повір, авео ніразу не краще, як по ходових якостях, комфорту і надійності. В авео підвіска співає ще з салону, тобто ті стукоти то нормальне явище, а про управління я мовчу, то реально ванна на колесах, але як альтернатива вазу піде, просто бо то іномарка, але дороги воно тримається явно гірше ніж зубило навіть зовсім стокове на 13" колесах. Фієста то окрема тема, фаорди завжди славились якістю управління і фієста не виключення. Машина проста і не дуже потужна з 1.3 двигуном але управляється непогано і доставляє задоволення від їзди та і на мою думку має непоганий вигляд і салон приємний. Ціна запчастин міф, окремі деталі звичайно можуть коштувати і дорожче але таке зустрічається в любій марці і моделі, на Вовку нема змісту рівнятись, практично жодна деталь з його STшки не підійде на звичайну машину. Якщо конкретно цікавить, можна звернутись до мене в пп стосовно цін на запчастини до фордів і порівняти з чимось.
Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
та ладно..Fobos писав:на Вовку нема змісту рівнятись, практично жодна деталь з його STшки не підійде на звичайну машину.
от ця трубка до гура яка в мене потіє.. на звичайну фієсту приблизна ця ж ціна.
а рульову от в мене офіціали вже міняли на 47к (хотя там ніби криміналу небуло, хйз чого міняли)! яка ціна на рульову до фієсти 1.25-1.4 ?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
з вівторка скажу.vovka писав: яка ціна на рульову до фієсти 1.25-1.4 ?
Ford?
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
не впевнений на 100%, але кажуть, що двигун фієсти, подібно до двигуна фабії, неремонтопригодний. Тобто якщо щось з циліндрами-поршнями, то міняється все і коштує це біля 20000 грн.Fobos писав:Ціна запчастин міф
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
карочє, почитав ту тєму і поняв, шо мало счас нармальних машин...
па ходу нада брати пасцат канца 80-х касарєй за 5-6 зєлєні, бо альтернатіви тупо нема - всьо решта просто не машини
па ходу нада брати пасцат канца 80-х касарєй за 5-6 зєлєні, бо альтернатіви тупо нема - всьо решта просто не машини

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Про ремонтопригодність вже казали, по-перше, двигун той дуже дуже надійний за умови правильної експлуатації, вчасної заміни фільтрів, масла, свічок і використання якісного пального, тобто в розвинених країнах він майже вічний, от у мене є приклад попереднка дуратеку, зетека, то в машині з 92 року в моторі не робили нічого, тільки свічки з дротами і ремені з роликами. Але зрештою фієстовський двигун капіталити реально але складно, бо по каталогу запчастин нема, хоча впринципі знайти можна.
Felix, чувак, ти ніби нормальний а язвиш зараз в кожній темі зараз, у тебе якісь складності в житті чи шо?
Felix, чувак, ти ніби нормальний а язвиш зараз в кожній темі зараз, у тебе якісь складності в житті чи шо?
Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну то якшо новий блок взборі в офіціалів купляти то така ціна.Igor2011 писав:Тобто якщо щось з циліндрами-поршнями, то міняється все і коштує це біля 20000 грн.
можна тут відразу мотор з пробігом в районі 50-80к купити. як приклад
http://aukro.ua/dvigatel-ford-fusion-fi ... 29518.html
а взагалі якшо втикне десь на 300 тисячі той нещасний 1.25 чи 1.4, то за тих 20000 грн можеш купити мотор від ST зі всім необхідним (з компом, з коробкою, навіть з приводами) і втулити на свою фієсту. то ж однакові кузова :) ше може лишиться на заміну мотора в даі )) і торчиш від 150 сил :)
-
- Ім'я:Александр
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
с девятки пересел на авео - мне понравилась - неплохая машина... потом перекрасил девятку - подремонтировал - хотел оставить.... как вторую машину... но слишком она плоха в сравнении с авео
-
- Дякував (ла): 4 рази
Так как в семье есть 2 машины: девятка и Авео хэтчбек на механике, тоже могу сказать. Салон у Авео поприятнее и потише, хотя не могу сказать, чтобы девяточный меня расстраивал (но у меня 2008 год, европанель очень даже ничего, а у меня была и низкая, и высокая), по сути, мне там не хватает кондиционера и окончания обесшумки (ЭСП у меня даже больше чем в Авео :), и маршрутный компьютер у меня получше :)).
Все что касается движения, то 9ка рулит. При том, что у Авео максималка выше, ее достигать не хочется, а в 9ке я максималку превысил на 2км/ч (с горки, повторять, правда, тоже не хочется :)). Авео очень валкий, и очень низкий, там где 9ка пролетает не чиркая даже защитой, у Авео искры летят. Там где 9ка чиркнет, Авео оставит поддон картера на дороге.
Ну и прожорлив он. Если 9ка у меня в паспортные данные не укладывается только суровой зимой, когда по я 15 минут прогреваю, а потом 7-8 минут еду до офиса. То Авео даже летом жрет дополнительный литр к паспортным данным. По динамике не скажу, так как Авео я не крутил как 9ку, но не факт что дополнительные 6 лошадей потянут лишние 200 кг быстрее.
В общем, если нужно ездить быстро и по не очень хорошим дорогам, то, наверное, менять смысла нет. А если неторопясь кататься по тем дорогам в городе, которые уже отремонтированы, то почему бы и не поменять, если она действительно в хорошем состоянии.
Все что касается движения, то 9ка рулит. При том, что у Авео максималка выше, ее достигать не хочется, а в 9ке я максималку превысил на 2км/ч (с горки, повторять, правда, тоже не хочется :)). Авео очень валкий, и очень низкий, там где 9ка пролетает не чиркая даже защитой, у Авео искры летят. Там где 9ка чиркнет, Авео оставит поддон картера на дороге.
Ну и прожорлив он. Если 9ка у меня в паспортные данные не укладывается только суровой зимой, когда по я 15 минут прогреваю, а потом 7-8 минут еду до офиса. То Авео даже летом жрет дополнительный литр к паспортным данным. По динамике не скажу, так как Авео я не крутил как 9ку, но не факт что дополнительные 6 лошадей потянут лишние 200 кг быстрее.
В общем, если нужно ездить быстро и по не очень хорошим дорогам, то, наверное, менять смысла нет. А если неторопясь кататься по тем дорогам в городе, которые уже отремонтированы, то почему бы и не поменять, если она действительно в хорошем состоянии.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей