Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що краще стара іномарка чи новіший ВАЗ?
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ви всi, рiвняєте ВАЗ корито i iновiдро бiльш менш нормальне, а якщо навпаки? Ясно, якщо є пару штук, то брати, ВАЗ нема смислу, але за тi грошi нi ВАЗ нi iно толкового небуде.
- Mc
- Стать:чоловік
Re: Що краще стара іномарка чи новіший ВАЗ?
жигуляки по замовчуванню корита - ні комфорту, ні безпроблемності там і близько не планувалося і не було. з/ч теж какахи, бо робляться на машину, яка розрахована на постійний ремонт. це вже не говорячи про якісь там стандарти безпеки і тд - про все це на автовазі навіть не задумуються, бо машини дешеві і масові - як китайські товари для широкого вжитку.Bober 2114 писав: ВАЗ корито
biketravel.wordpress.com
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
він дешевший в обслуговуванні тільки тому, хто вміє сам ремонтувати, або тому, хто живе десь в селі далеко від міста і раптом що то буде мати проблеми з запчастинами на іномарку. а для чоловіка, який вміє сам зремонтувати (а ще й якщо любить колупатись в машинах) то буде дешевше в обслуговуванні. запчастини реально дешевші ніж на іномарку, мені особисто йшло багато на ремонт не так через запчастини (але в мене машина 250 тис. пройшла!) а за роботу, бо я сама могла тільки рідини позаливати, це при тому що я по книжці все вчила. вживана і дешева машина то така справа що може пощастити, а можна і наколотись, так що тут нема єдиного рецепту :)Mc писав:з/ч ніби-то й дешевші, і можна на ремонти забити, але коли почав вести детальний облік витрат, то виявилося що ніфіга жигуль не дешевий в обслуговуванні
zubylo.lviv.ua
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
M@sTeR писав: я завжди кажу всім знайомим, як буду мільйонером то все одно буду мати ВАЗ 21083 для тюнінгу в першу чергу буде в мене.....
+100500

Короче скажу і я шось: як на першу машину - 2108, і навіть нема шо думати!!! за 3000 як схочеш, то найдеш нормальну, або розстріляну, але за 2 з копіками, а на здачу підрихтуєш... от я скільки мав 08, ПОСТІЙНО в ній шось крутив, і то заким поміняв останнє, то перше шо міняв тре знову міняти, і так поколу

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
як на мене то AnGeL 100% правий,із вазів за ці грощі 8 або 9 найбільш адекватні.а так то за любою старою машиною потрібно доглядати,залежить від власника, можно і іномарку кожен тиждень ремонтувати. різниці між 7-ю новою і 20-річною особливоі не бачу,помоему ухожена старушка ще дасть новій фору.AnGeL писав:Короче скажу і я шось: як на першу машину - 2108, і навіть нема шо думати!!! за 3000 як схочеш, то найдеш нормальну, або розстріляну, але за 2 з копіками, а на здачу підрихтуєш
- Mc
от тому і не будеш мільйонером - хіба через обвал гривні до рівня купонівM@sTeR писав: я завжди кажу всім знайомим, як буду мільйонером то все одно буду мати ВАЗ 21083 для тюнінгу в першу чергу буде в мене.....

цікавий рецептAnGeL писав:для того тре какашки їсти шоб вканало

biketravel.wordpress.com
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
десь читав порівняльни тест-драйв: 2110, "амулєта", "джилі якогось там" "нексії" і "ланоса". То по всіх характеристиках виграв "ланос", а останнє місце заняла 10-ка (навіть від амулєта менше балів набрала, правда не набагато). Але вкінці дописали, щось типу, завдяки доступності запчастин і великій кідькості прихильників на теренах колишнього "союзу" даний автомобіль також є досить популярним 

-
- Ім'я:Назар
машина на машину не приходиться можна взяти нормального ваза і кататись а можна взяти ваза і біля нього бавитись. Так само іномарка як на яку попадеш
Треба їздити дивитись або брати в когось зі знайомих що ти ту машину знаєш.

Треба їздити дивитись або брати в когось зі знайомих що ти ту машину знаєш.
-
класний жарт але так вони існують, є тип людей які педанти до машин, і дивляться за своїми конями. в мене знайомий мав три вази і продавав їх в класному стані що аж шкода продавати, але він за ними дивився.Doktor писав:тату а нормальні вази існують?
ні синку це фантастика
другий знайомий в Коломиї взяв собі вісімку дав три штуки, рік їздить крім масла і регуліровки клапанів нічого не робив. правда фантастика

- tiko
- Sally
Пробег: 475 тыс.км
от тут дійсно питання що краще чи бмв з півмільйонним пробігом чи ваз на якому тільки в село їздили інколи?!
zubylo.lviv.ua
-
- Ім'я:Ігор
ну справа в тому шо ваз сипеться після 100тисяч зразу і весь, а на бмв раз поміняв і забувSally писав:от тут дійсно питання що краще чи бмв з півмільйонним пробігом чи ваз на якому тільки в село їздили інколи?!
Пі по новому
- Sally
ой ну прям всяв і розвалився на дрібні частини.. мій он досі їздить і відпрацьовє свій бензин і запчастини як має бути! ти собі уявляєш що за ті півмільйона км було?! потім не треба дивуватись що розірвало щось типу сівіка, цей екземпляр 100% потенійний кандидат на таку ж участьDoktor писав:ну справа в тому шо ваз сипеться після 100тисяч зразу і весь, а на бмв раз поміняв і забув

zubylo.lviv.ua
-
старі вази трохи кращий метал мали.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ага.. раз поміняв карбюратор.. потім зчеплення.. потім раз мотор.. кпп.. і так всю бмв по черзі.Doktor писав:а на бмв раз поміняв і забув
- sergey
- Контактна інформація:
vovka писав:ага.. раз поміняв карбюратор.. потім зчеплення.. потім раз мотор.. кпп.. і так всю бмв по черзі.

Це власники іномарок такі легенди придумали

Вот майстер один казав що він на 2109 500тис.км проїхав.І нічього, витримала.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Ім'я:Василь
Повністю підтримую.NIK писав: а по теме, за такое бабло Славута самое оно и состояние будет гуд и вложений не надо, ну а если надо они минимальные !!!
В 2007 році за 3 тис купив собі Славуту з пробігом 58 тис.
За три роки наїздив 60 тисяч.
Якби зараз знову стояв перед таким самим вибором
то за 3 тис знову купив би Славуту.
ВАЗ(класику взагалі не розглядаю) за 3 тис буде потребувати вкладень.
Іномарка буде вбита і потребуватиме ще більших вкладень.
Але тут є ще один нюанс.
Якщо машина купується не для повсякденної експлуатації а тільки для того щоб
інколи кудись прокататися 3-4 рази на місяць, то можна купити і стареньку іномарку. При такому режимі вона не буде багато грошей тянути.
О і ще стосовно безпеки.
За таку суму, на мою думку, знайти автомобіль з нормальним рівнем пасивної безпеки не реально. Іномарки гнилі, а ВАЗ і ЗАЗ з заводу випускаються без пасивної безпеки.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей