Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Штраф за керування без прав?
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Z@K
Вже подзвонив і сказав. Передасть через знайомого.
Вже подзвонив і сказав. Передасть через знайомого.
-
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Re: Штраф за керування без прав?
Fanat,
а дату того документу дивився коли ті зміни були .....
а дату того документу дивився коли ті зміни були .....

https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
-
Закон старий. Зміни були "вроді" недавно. Зараз пориюсь в неті, щось знайду - одразу ж закину.
- Breaker
а може бути якийсь штраф, якщо я буду наприклад їхати на татовій машині, маючи при собі його техпаспорт і свої водійські права (без довіреності і без батька сбоку)? Це буде рахуватись як угон? 

-
Breaker,
В мене знайомий вже так 1 рік їздить - завджи домовляється.
В мене знайомий вже так 1 рік їздить - завджи домовляється.
-
Breaker,
раджу зробити довіреність (в районі 150-180грн.) І ти спокійний - і "МЕНТАМ" ОБЛОМ.
раджу зробити довіреність (в районі 150-180грн.) І ти спокійний - і "МЕНТАМ" ОБЛОМ.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
КпАП
Стаття 126. Керування транспортними засобами особами, які не мають права керування або водіями, які не мають при собі чи не пред'явили для перевірки відповідних документів
Керування транспортними засобами особами, які не мають права керування цими засобами, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування, -
тягне за собою накладення штрафу від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі порушення, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових та інших споруд чи іншого майна, -
тягнуть за собою накладення штрафу від чотирьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Керування транспортними засобами водіями, які не мають при собі або не пред'явили чи не передали для перевірки посвідчення, реєстраційних та інших документів, що підтверджують право на керування чи розпорядження транспортним засобом, дорожнього (маршрутного) листа та документів на вантаж, що перевозиться (крім власників транспортних засобів, які використовують їх в індивідуальних некомерційних цілях), талона про проходження державного технічного огляду, а у випадках, передбачених законодавством, страхового поліса про укладання договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, -
тягне за собою накладення штрафу від 0,5 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.
Стаття 126. Керування транспортними засобами особами, які не мають права керування або водіями, які не мають при собі чи не пред'явили для перевірки відповідних документів
Керування транспортними засобами особами, які не мають права керування цими засобами, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування, -
тягне за собою накладення штрафу від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі порушення, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових та інших споруд чи іншого майна, -
тягнуть за собою накладення штрафу від чотирьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Керування транспортними засобами водіями, які не мають при собі або не пред'явили чи не передали для перевірки посвідчення, реєстраційних та інших документів, що підтверджують право на керування чи розпорядження транспортним засобом, дорожнього (маршрутного) листа та документів на вантаж, що перевозиться (крім власників транспортних засобів, які використовують їх в індивідуальних некомерційних цілях), талона про проходження державного технічного огляду, а у випадках, передбачених законодавством, страхового поліса про укладання договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, -
тягне за собою накладення штрафу від 0,5 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
-
- Ім'я:Вася
Мене зупинили без прав (в селі). Ціна питання 100грн (загрузив його що більше грошей не маю)))) При тому що мені 17 років, прав немає взагалі (але автошколу я вже закінчив), доручення і страховка тільки на батька, докумкентів які засвідчують мою особу не було
-
- Ім'я:Андрій
mitsek писав:Мене зупинили без прав
mitsek писав:мені 17 років, прав немає взагалі
ну ти крут) є чим гордитись)))mitsek писав:доручення і страховка тільки на батька, докумкентів які засвідчують мою особу не було
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Kost, угу, тільки от жалко, що багато таких крутих буває, в даному випадку ще нічого, а переважно то ще біжать з призивами "Допоможіть оскаржити в суді" "М..нт с..ка" "Я нічого не робив такого і ні в чому не винен"
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Я взагалі не розумію хто тебе зупиняв. :) Чесно признайся кому сотку віддав, а то батькам скажем ! 

- weber
Я також коли був малий їздив на фірі по селі без прав. 2 hp рулитьmitsek писав:Мене зупинили без прав (в селі).

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей