Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Техогляд 2011
- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
cat-yellow, 13 числа
^_^
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Re: Техогляд 2011
Тут http://www.epravda.com.ua/publications/ ... 11/294692/ багато цікавого написано
^_^
-
- Ім'я:Igor
T5-R писав:Так страшно передати інспектору документи для перевірки, що дана зміна викликає радість?
гарно підмічено, висновок: часті зловживання працівниками ДПС відомі усім, а наші законодавці (може навіть не розуміючи цього) вносячи такі зміни у законі - прописують що ДПС Довіряти НЕ МОЖНА. Це ж таки свідчить що "закон про міліцію і ДПС", де описано якими ВИСОКИМИ моральними нормами повинні володіти усі працівники правоохоронних органів, як вони мають допомагати НАМ, і т.д., ніщо інше як папірець а в реалії це НЕ ДОВІРЯЙ НІКОМУ у формі

я не те що проти внесених змін, а про те що яка реальність спричинила такі зміни, і чим вони спровоковані.
краще б було внесено Кримінальну відповідальність працівників ДПС за свої грубі, наглі, спеціальні незаконні вчинки, а не просто "звільнення". Без страху вони.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
передати не проблема але ж вони їх забирають і несуть невідомо куда і там собі пишуть невідомо які документи! вони повинні все робити біля машини а біжать бігом куда завгодно подалі від машини 

zubylo.lviv.ua
- weber
Ну що ж... Вітаю всіх з можливістю звільнити вітрове скло від непотрібного талону/картки

weber,
І як той клей, від кишеньки відчистити
І як той клей, від кишеньки відчистити

- weber
Morozov, в мене він досить легко вологою серветкою відтерся 

- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
то виходить я можу взяти зараз в сусіда машину, техпаспорт та свої права і спокійно їхати?Тим, хто перебуває за кермом чужого авто, не потрібно возити з собою довіреність від імені власника
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
можеш якщо він не заявить про викраденняshaman писав:то виходить я можу взяти зараз в сусіда машину, техпаспорт та свої права і спокійно їхати?

zubylo.lviv.ua
-
+ страхорвку і будеж їздити доти доки він не подасть машину в розшук :)
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
А що з тонуванням? Хтось бачив у ДАІ прилади для вимірювання світлопропускності тонованого скла?
-
можливо в спец - газельки окомплектовані тими приладами...
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
повір, при бажанні "нагнути" водія у ДПСника підстав знайдеться достатньо....veresen писав:Акт-протокол вилучення для перевірки і нема ніяких питань, тим більше інспектор не компетентна людина яка може встановити легітивність документів.T5-R писав:якщо інспектор запідозрить підробку ви зобов"язані йому їх передати...
друга річ, при складенні протоколу про адмінправопорушення документи всерівно опиняться у руках дайця....
Не забувайте: у нас тот прав у кого больше прав

Я вважаю не варто лізти на рожон, якщо до Вас нормальне ставлення
Impossible is Nothing
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
T5-R писав:повір, при бажанні "нагнути" водія у ДПСника підстав знайдеться достатньо....друга річ, при складенні протоколу про адмінправопорушення документи всерівно опиняться у руках дайця....Не забувайте: у нас тот прав у кого больше прав Я вважаю не варто лізти на рожон, якщо до Вас нормальне ставлення
Згідний. Але, коли розводять, що в тебе колеса брудні, а номер недокачаний - якось, не дуже приємно!!!
Всі прилади, якими користуються працівники ДАІ (при виконанні с.о.) повинні бути відповідним чином сертифіковані...
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
- Подякували: 2 рази
Я без нього вже другий місяць катаюсяweber писав:Ну що ж... Вітаю всіх з можливістю звільнити вітрове скло від непотрібного талону/картки![]()

Вона є, але не діє (для простих смертних)GaGaRIN писав:Чому в країні де діє презумпція невинності
-
- Ім'я:Андрій ...
- Контактна інформація:
- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Могилев объяснил, какие автомобили подлежат техосмотру
20 августа 2011 | 21:31
В Черновцах вскоре появится памятник погибшим милиционерам. Капсулу в основание будущего монумента сегодня заложил министр внутренних дел Украины Анатолий Могилёв.
Он также открыл новое отделение милиции в Сторожинецком райцентре и пообещал помочь местным стражам порядка с компьютерами. Кроме того, вручил ключи от 28-ми новых служебных автомобилей. А всех водителей страны попросил не волноваться: ГАИ техосмотром заниматься больше не будет - ни в стационарных боксах, ни в передвижных лабораториях. На дорогах для проверки технического состояния сотрудники Госавтоинспекции смогут останавливать только автобусы, маршрутки и такси.
Анатолий Могилев, министр внутренних дел Украины:
- А транспорт, який приватний, легковий і тільки для приватного користування, він зовсім не підлягає техогляду. Виключно для того транспорту, який перевозить людей. До приватного транспорту ніякі пересувні станції контролю відношення мати не будуть.
Подробности-ТВ http://podrobnosti.ua/power/2011/08/20/786900.html
20 августа 2011 | 21:31
В Черновцах вскоре появится памятник погибшим милиционерам. Капсулу в основание будущего монумента сегодня заложил министр внутренних дел Украины Анатолий Могилёв.
Он также открыл новое отделение милиции в Сторожинецком райцентре и пообещал помочь местным стражам порядка с компьютерами. Кроме того, вручил ключи от 28-ми новых служебных автомобилей. А всех водителей страны попросил не волноваться: ГАИ техосмотром заниматься больше не будет - ни в стационарных боксах, ни в передвижных лабораториях. На дорогах для проверки технического состояния сотрудники Госавтоинспекции смогут останавливать только автобусы, маршрутки и такси.
Анатолий Могилев, министр внутренних дел Украины:
- А транспорт, який приватний, легковий і тільки для приватного користування, він зовсім не підлягає техогляду. Виключно для того транспорту, який перевозить людей. До приватного транспорту ніякі пересувні станції контролю відношення мати не будуть.
Подробности-ТВ http://podrobnosti.ua/power/2011/08/20/786900.html
- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Дальше по ТЕМЕ !!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей