Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо...
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Sally, Liuskywalker, чи не доливають і скільки дуже просто вияснити. Збираємо кілька чоловік у вихідний(наприклад суботу), що заправляються на різних заправках і готуються до заправки, тобто не заправляються напередодні. Беремо металеву каністру і по черзі заливаємо на кожній заправці каністру бензину. Потім переливаємо його в якесь мірне відро(ставимо рівень) з відра в бак тому кому потрібно. Так ви і заправите свої авто, і будете мати конкретну статистику по заправках, яку зможете надати тут на форумі. Думаю така інформація буде всім потрібна! Я готовий витрати на це свій час. Запралятись можу на GFC або ОККО.
А то переливаєте з пустого в порожнє..
А то переливаєте з пустого в порожнє..
volleyball.lviv.ua/blog/
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Заправки, паливо...
Yelik, я проти, бо я потім запаху бензину на руках не позбудусь 

zubylo.lviv.ua
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
звідки знаєш ? у вісімки бак 43 літра. а в реалі я вже від багатьох людей що баки вазівські не всі однакові. буває 38, буває 43, буває 45 і так далі.. і влазить в різні баки по різномуSally писав: у мене бак всього 40 літрів

хоча то шо вони не доливають - то я в тому не сумніваюсь, но пару літрів на 10 літрах то щось нереальне. хоча у вісімку в свій час колись лив по 10 літрів у майже порожній бак - і +- проїжджав одинаково.
- Sally
господи... ТА ЯКА РІЗНИЦЯ!? я що повний бак залила? мене вже ця порожня розмова напрягає. кому хочеться вірити, що він такий крутий що його неможливо обдурити - наздоров"я! живіть собі в солодкому невіданні скільки хочете, хто вам забороняє?! тільки не треба мене переконувати вірити в те, чого нема і я це знаю не з вигадок "одна бабка сказала"!vovka писав:звідки знаєш
zubylo.lviv.ua
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Sally
У меня установлен маршрутный компьютер. Я всегда заправляю полный бак, до отстрела пистолета. После заправки сбрасываю показания маршрутного компьютера. Расхождение показаний МК и бензоколонки, обычно в пределах одного-двух литров (заправляю обычно по показателям колонки 30-33л). И то из-за того, что на МК нет дробной части, т.е. если в баке осталось 5.9, он будет показывать 5. По твоей теории получается, что заправщики перенастроили не только колонки, но еще и МК в моей машине :))
У меня установлен маршрутный компьютер. Я всегда заправляю полный бак, до отстрела пистолета. После заправки сбрасываю показания маршрутного компьютера. Расхождение показаний МК и бензоколонки, обычно в пределах одного-двух литров (заправляю обычно по показателям колонки 30-33л). И то из-за того, что на МК нет дробной части, т.е. если в баке осталось 5.9, он будет показывать 5. По твоей теории получается, что заправщики перенастроили не только колонки, но еще и МК в моей машине :))
- sergey
- Контактна інформація:
Проблема в тому, що карбовий більший, а вприсковий по ідеї менший, бо в вприсковому є такий собі стакан в якому знаходиться електробензонасосvovka писав:звідки знаєш ? у вісімки бак 43 літра. а в реалі я вже від багатьох людей що баки вазівські не всі однакові. буває 38, буває 43, буває 45 і так далі..

Вот вам і весь секрет

В заправщиків штуцери переточені були.Про це давно говорили, як зараз я незнаю.Але намахували вони конкретно

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- sergey
- Контактна інформація:
Де?hrdrive писав:8,95...

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
бльо і чого я вчора не заправивші 

- hrdrive
- Контактна інформація:
BOXER, незнаю, на соляру не дивився....вчора в Вінниці 95 вже був по 9.20 

INTE®©ULLE®™
- Sally
azakharchuk, пояснюю в енний раз: коли ти заправляєш машину, то це те саме, що купуєш на базарі ну скажімо цибулю. от тітонька наважить і твоя справа вірити їй чи ні, вона сказала кілограм, ти платиш за кілограм, вона може тобі і кілограм зважити, і 700 грам, і 800, і 941 грам, але ти не будеш того знати (хіба підеш і переважиш), бо по кількості буде приблизно на кілограм, з"їсться приблизно так само швидко, і вага теж покаже рівно кілограм. Тому твоя справа вірити, що там рівно стільки, скільки тобі показало, або не вірити, від того нічого не міняється. але якщо ти її зловиш на гарячому, то звичайно ти до неї більше не підеш, вона тобі буде 100 разів доводити, що в неї вага справна і електронна і її підкрутити неможливо, але тобі замість 10 цибулин вийшло 7 і до салату вже не вистачило і то факт 

zubylo.lviv.ua
-
- Ім'я:Віталій
- Номер:6847
Я заправляюсь на УкрНафта років так 5-6, лию лише 92-й, там раніше друг працював оператором, сказав що 92 кращий ніж 95 бо його ніхто не мішає. Я задоволений!!!
- Buts
Yelik, колись відразу на АЗС можна було взяти мірник на 20 л.
поділка вроді 5гр, повірений метрологами.
поділка вроді 5гр, повірений метрологами.
-
- Ім'я:Олег
наразі дп ОККО 8,29 , принаймі зранку так булоBOXER писав:hrdrive, ппц, то від сьогодні так? соляра по чому?

- Buts
Ви ще вагаєтесь де купувати пальне ?
через позиції українських компаній торік білоруський завод почав випуск бензину А-95 стандарту Євро-5 і отримав на 2011 р. крупні річні контракти з мережами ОККО і WOG.
Джерело http://www.rbc.ua/ukr/finance/show/vved ... 2011105400
через позиції українських компаній торік білоруський завод почав випуск бензину А-95 стандарту Євро-5 і отримав на 2011 р. крупні річні контракти з мережами ОККО і WOG.
Джерело http://www.rbc.ua/ukr/finance/show/vved ... 2011105400
- Sally
то це погано чи добре?Buts писав:Ви ще вагаєтесь де купувати пальне ?
zubylo.lviv.ua
- Buts
Ідея і тенденція хороша, але держава рубає введенням мит...
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Автовласники, не хвилюйтеся, 9.95 грн - це фінальна ціна на пальне WOG Mustang 100, адже на стеллі немає вже куди цифри чіпляти. (C) Не мой :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 17 гостей