так то і означає "світитись". якщо сидіти вдома в інтернеті і ніде не ходити то діла небуде.CONFIG писав:Ніфіга не треба ніде світитись.. треба познайомитись з людьми які тим принаймні займаються.. це можна зробити на будь-якому змаганні (після нього звичайно), потім піти на пиво, щоб дізнатись певні нюанси..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Автоспорт для початківців
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Автоспорт для початківців
головне що від автора ні слуху ні духу :) певно передумав :)
zubylo.lviv.ua
- Delfin
- Ім'я:Sasha
- Контактна інформація:
любий спорт вимагає капіталовкладень в себе і в інвентар
автоспорт один з найдорожчих а результат тут залежить 50% від підготовки пілота і 50% від підготовки авто
щоб показати результат спортсмен повинен тренуватися а не зразу йти на змагання і в результаті позоритися. Гонщиків від природи не буває в когось є мінімальний талант а комусь до цього треба йти наполегливими тренуваннями тому що це спорт і перестрибнути через голову неможливо.
В автоспорті треба мати команду без неї результату не буде тому треба шукати однодумців. Саме цей сайт повинен гуртувати таких людей і виховувати молоді таланти
автоспорт один з найдорожчих а результат тут залежить 50% від підготовки пілота і 50% від підготовки авто
щоб показати результат спортсмен повинен тренуватися а не зразу йти на змагання і в результаті позоритися. Гонщиків від природи не буває в когось є мінімальний талант а комусь до цього треба йти наполегливими тренуваннями тому що це спорт і перестрибнути через голову неможливо.
В автоспорті треба мати команду без неї результату не буде тому треба шукати однодумців. Саме цей сайт повинен гуртувати таких людей і виховувати молоді таланти

http://delfin.lviv.ua/
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
а багато гонщиків дають в оренду свої машини?CONFIG писав:Хороша порада.. але оскільки в нашому регіоні такого практично немає, то варто подивитись в сторону "підйом в гору" (про то писав вище). Нема сенсу купувати зразу все (ІМХО), в нас не так багато учасників щоб тебе не допускали до гонки бо в тебе каска з просроченою омолоцією на 2 дні.FanateG писав:Ну і дійсно, якшо зразу пару сот тисяч нема, то починати варто з любительских гонок.

- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
[/quote]
а багато гонщиків дають в оренду свої машини?
[/quote]
дають в оренду багато, є різні пропозиціїнавітьвід 700-1000 за гонку ,
але є багато підпунктів
1. або тебе знають
2. або за тебе поручаться
3. або ти внесеш готівкою заклад хоча б 30% вартості машини
4. або ти застрахуєш спортивну машину на етап на каско під її реальну вартість (страховий платіж - 20-25 % ).
Автоспорт - це такий звір який харчується баблом , їсть дуже багато і завжди голодний
а багато гонщиків дають в оренду свої машини?

дають в оренду багато, є різні пропозиціїнавітьвід 700-1000 за гонку ,
але є багато підпунктів
1. або тебе знають
2. або за тебе поручаться
3. або ти внесеш готівкою заклад хоча б 30% вартості машини
4. або ти застрахуєш спортивну машину на етап на каско під її реальну вартість (страховий платіж - 20-25 % ).
Автоспорт - це такий звір який харчується баблом , їсть дуже багато і завжди голодний

- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
ну стандартна ситуація.
- RomaAE
- Ім'я:Roman
- Номер:АААЕЕЕ)
ну але якщо маєш величезне баження і хоч якесь авто то не сидіти тут і соплі ковтати (нікому не в обіду)а брати шукати площадки різні і пробувати.не раллі звичайно а слалом.Треба тренуватися, і на Північній можна поганяти і на площадкад кола покрутити і т.д. і в результаті цього отрамаєш і задоволення і навики, і зрозумієш шо треба доробляти в авто і шо дальше робити..корочеТРЕНУВАТИСЯ!! 

Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- 4ybik
- Ім'я:Саша
- Номер:Львівський
Я не пропав, просто робота така ). Дякую за вичерпну інформацію з якої я зрозумів :
1. і саме основне - БАЖАННЯ
2. Знайомства, зв"язки.
3. Гроші- без них нажаль нікуда. ((
Хочу дізнатися, коли відбудуться якісь гонки чи то драг, чи то слалом. ? Хотілось би прийти подивитись як люди їздять і поговорити розізнати за бокалом
.
Машина є, бажання є. Але нажаль нема таких грошей (( Навики їзди також є але любительські. Машину роблю сам (автослюсар) хоча з дечим звертався до форумчан (Ziro-cool коробку робив).
1. і саме основне - БАЖАННЯ
2. Знайомства, зв"язки.
3. Гроші- без них нажаль нікуда. ((
Хочу дізнатися, коли відбудуться якісь гонки чи то драг, чи то слалом. ? Хотілось би прийти подивитись як люди їздять і поговорити розізнати за бокалом

Машина є, бажання є. Але нажаль нема таких грошей (( Навики їзди також є але любительські. Машину роблю сам (автослюсар) хоча з дечим звертався до форумчан (Ziro-cool коробку робив).
- 4ybik
Я читавvovka писав:vovka
в нього прям як в казці вийшло ))vovka писав:інтерв'ю Кузьмінова
- 4ybik
Я так бачу тема актуальна ) 

- hrdrive
- Контактна інформація:
слідкуй за цією гілкою, там все має бути4ybik писав:Хочу дізнатися, коли відбудуться якісь гонки чи то драг, чи то слалом. ?

viewforum.php?f=25
INTE®©ULLE®™
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
4ybik, маєш бажання потренеруватися, пиши тут. завжди найдеться якийсь народ, пару чоловік шоб разом поїздити. бо самому приїжати в брюхи це стрьомно. останніх два рази їздив на площадку, купа новачків і самому їх розганяти галімо получається
а якшо находиться пару таких, новачки всі по кутках зразу самі біжать 

- Vomont
- Ім'я:Володя
так от хто не дає мені можливості потренуватисяslim_painter писав:а якшо находиться пару таких, новачки всі по кутках зразу самі біжать

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Основне - матеральна можливість. Хто б шо не казав, а без бабла тобі абсолютно нічого несвітить. Просто покататись - будь-ласка, але після заміни по колу розхідників після тренувань (навіть тут сума місцями набігає досить суттєва), на другому заході будеш вже давити менше. Якшо всетаки цей етап пройшов, то з часом машина перетворюється на компроміс між повсякденною їздою і спортом. З часом шось одне переважує і появляється або каркас, або знімається більшість ніштяків і вони або продаються (як в мене
), або купляється під то інша машина. Те ж ралі (пофіг на якому рівні, навіть галімий СОК) без бабла ніхто не їде. І якшо всетаки комусь напросишся штурманом, то готуй долю на всі витрати.
Короче бабло перемагає зло, навіть в образі Йожика
За його відсутності їзди просто в своє задоволення і ненамагайся претендувати на шось. Хоча винятки місцями бувають.

Короче бабло перемагає зло, навіть в образі Йожика

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- CONFIG
Люди.. якщо ви хочете хоча б трішки серйозно займатись автоспортом машину треба мати іншу для цього діла.. Бо настане момент коли треба їхати заробляти гроші, а машина не їде або розібрана після вчорашніх "покатушок" :)
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
4ybik, якщо щось ще цікавить по автоспорту то задавай питання сюда , обіцяють відповісти :)
viewtopic.php?f=33&t=19472
viewtopic.php?f=33&t=19472
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей