Дякую

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Peoplenet,це вже ні для кого не секрет...Vusiko писав:А Ви где, батенька працюєте?
ну а які податки ти за них будеш платити?)....Demyan писав:здається в нас 6 машин можна мати
ти за неї вже заплатив податок коли переписував на себе вот і все ... + що два роки проходиш ТО і тоже платиш його ... все пучком пиши на себе....Vitalik-first писав:ну а які податки ти за них будеш платити?)....
Питання можуть виникнути пізніше коли продасиш ці машини і не сплатиш податок.Vitalik-first писав:Всім привіт,якщо в мене є дві машини,ну чи буде,в смислі на мене ті авто зареєстровані,чи можуть виникати якісь питання в податкової,ну мол дві машини там,декларації,податкові оплати і теде...?
Дякую
Є такий актор, називається Бред Піт. Так ось це повідомлення це і є повний Бред. Він що десьофіційно вказував ціну по якій продав машини??? Ще не бачив щоб податкова цікавилася машинами на вторинному ринку. Якщо продає салон то там всьо офіційно, а якщо я тобі то вже нікого не цікавить матеріальна сторона справи. Тому знайомому може світити що він щось не доплатив під час експлуатації авто. То чи ще якась фігня. Хоча якщо він був як ПП то машини могли бути зареєсторвані на фірму.rusmaks писав:Питання можуть виникнути пізніше коли продасиш ці машини і не сплатиш податок.
У мене знайомий у Києві мав на протязі 10 років 3-4 машини і продав, так податкова не хотіла видавати патент(він підприємець) поки не сплатиш податок, що саме цікаво у минулому році все було гаразд, а в цьому вже в базі висіло що машини продані.
Відтепер до прийняття рішення про призначення субсидії державні інспектори вибірково проводитимуть обстеження матеріально-побутових умов проживання заявників. Тому, звертаючись по субсидії, мусите погодитися і на можливу перевірку умов проживання. Тож не варто приховувати доходів сім’ї – якщо виявлять незадекларовані, субсидії не отримаєте. Відмовлять у наданні субсидії також у разі, якщо хтось із членів сім’ї протягом року перед зверненням по субсидію здійснив покупку чи оплатив послугу, яка на час звернення перевищує 10-кратну величину прожиткового мінімуму для сім’ї. Однак оплата житлово-комунальних послуг та медичних послуг, пов’язаних із забезпеченням життєдіяльності, не враховується. взято з http://news.lvivport.com/content/view/5432/26/Vitalik-first писав:
Мене просто налякали що мол на квартиру бабкину субсидію знімуть бо дві машини маєш ну і так далі....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей