Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
!crashman!, vedmid, хочете європейську зп? подавайте документи на еміграцію. Все як бачите просто:)
Та зарплата нам з неба не впаде... та і взагалі не думаю шо колись ми дотягнем до європейської держави хоча б рівня якоїсь польщі..... Тому наразі тіки еміграція буде дієва
Та зарплата нам з неба не впаде... та і взагалі не думаю шо колись ми дотягнем до європейської держави хоча б рівня якоїсь польщі..... Тому наразі тіки еміграція буде дієва
Re: НІ високим цінам на бензин!!
зачекай, не їдь нікуда, ти нам ще тут потрібенFly писав:Тому наразі тіки еміграція буде дієва

-
- Ім'я:Саша
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Fly, треба бути патріотом в своїй державі, а не переживати за Україну сидячи десь в Кьольні, попиваючи баварське...
в нас не буде кращого майбутнього, поки ми самі цього не захочемо, а в нашій ситуації це майбутнє треба виборювати
в нас не буде кращого майбутнього, поки ми самі цього не захочемо, а в нашій ситуації це майбутнє треба виборювати
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
vedmid, ше раз питаю. Як ти пропонуєш зробити зарплату європейською не підвищуючи цін на товари і послуги до європейського рівня?
- pikach00
Та нашо він тобі?A1 писав:ти нам ще тут потрібен

-
- Контактна інформація:
все повинно бути співрозмірно
наприклад, рік назад моя зарплата на тій же фірмі була в 1,5-2 раза більша, чим на сьогоднішній день - криза [цензура]
причому, минулого року за 1000грн (припустимо) я міг купити набагато більше товарів і послуг, ніж сьогодні - получається що моя платоспроможність зменшилась в кілька раз, а те ж пальне зросло в 2 рази
ось зараз сижу і шукаю роботу
не спорю - можна піти працювати на заправку
, але заправок на всіх не вистачить 
наприклад, рік назад моя зарплата на тій же фірмі була в 1,5-2 раза більша, чим на сьогоднішній день - криза [цензура]
причому, минулого року за 1000грн (припустимо) я міг купити набагато більше товарів і послуг, ніж сьогодні - получається що моя платоспроможність зменшилась в кілька раз, а те ж пальне зросло в 2 рази
ось зараз сижу і шукаю роботу
не спорю - можна піти працювати на заправку

pikach00, дєла-дрова :)
- pikach00
vedmid, хто тобі заважає поміняти роботу? Всі кричать нема роботи. То може перекваліфікуватись варто?
Знайома недавно звільнилась бо їхня канторка розформувалась. Вона завідувала там перевозками вантажів, всяка логістика і тому подібне.
Так от, знайшла як мінімум 3 цікаві вкансії і всюди її хотіли забирати з руками і ногами. Одна вакансія була навіть в Тернополі.
То може варто шукати? А не казати "нема роботи" чи "мало платять"
Знайома недавно звільнилась бо їхня канторка розформувалась. Вона завідувала там перевозками вантажів, всяка логістика і тому подібне.
Так от, знайшла як мінімум 3 цікаві вкансії і всюди її хотіли забирати з руками і ногами. Одна вакансія була навіть в Тернополі.
То може варто шукати? А не казати "нема роботи" чи "мало платять"
- pikach00
A1, [цензура], не хватає пару К щоб ауді а4 взяти цікаву. Може є якісь швидкоприбуткові діла?

на ауді не скажуpikach00 писав:не хватає пару К щоб ауді а4 взяти цікаву

- !crashman!
- Контактна інформація:
Короче як завжди розвели демагогію тут, я ж кажу тут тема про підвищення цін на бензин і як з тим боротись!! а не хто скіки заробляє і де, еміграція і так далі, не можна думати тіки про себе!!
-
- Контактна інформація:
Повністю згідний з pikach00.pikach00 писав:ше раз питаю. Як ти пропонуєш зробити зарплату європейською не підвищуючи цін на товари і послуги до європейського рівня?
Якщо тобі мало платять то в прешу чергу замість того щоб сидіти на форумі - шукай як заробляти.
Не подобаються ціни на бензин - значить не можеш собі позволити - їзди маршруткою. Хочеш їздити машиною - це вже комфорт за що треба платити більше, а отже і заробляти більше.
Якби це стосувалося скажімо хліба - і ціни росли і ти не мав би що їсти і т.д. це одне - бензин це інше, машина - це додаткові витрати, не вистигаєш за ростом цін - продавай машину шукай де заробити гроші щоб їздити.
-
- Контактна інформація:
pikach00, мені ніхто не заважає
просто гідної роботи нема
можливо твоїй знайомій пощастило, можливо мені не щастить натрапити на потрібну вакансію, але номальна робота губиться в оголошеннях про роботу в інтернеті (кидалово чи ні - не маю ні часу ні коштів провіряти), мережевий маркетинг
чому я дуже не спішусь?
на іншій фірмі, згодні взяти наш сервіс до себе, забрати наші бренди і взяти кілька нових, але чекаємо поки в києві виробник + представник тієї фірми домовляться
старим працедавцям ми виявились непотрібними
звільнятись поки не рішиться не збираюсь - хочуть, нехай звільняють у зв"язку з скороченням штату
або я буду вже мати чітке місце працевлаштування - тоді звільнюсь і піду на іншу роботу
а написати бумагу і опинитись на вулиці - це кожен може
роботу треба міняти грамотно, тим більше, що в мене така можливість є
просто гідної роботи нема
можливо твоїй знайомій пощастило, можливо мені не щастить натрапити на потрібну вакансію, але номальна робота губиться в оголошеннях про роботу в інтернеті (кидалово чи ні - не маю ні часу ні коштів провіряти), мережевий маркетинг
чому я дуже не спішусь?
на іншій фірмі, згодні взяти наш сервіс до себе, забрати наші бренди і взяти кілька нових, але чекаємо поки в києві виробник + представник тієї фірми домовляться
старим працедавцям ми виявились непотрібними
звільнятись поки не рішиться не збираюсь - хочуть, нехай звільняють у зв"язку з скороченням штату
або я буду вже мати чітке місце працевлаштування - тоді звільнюсь і піду на іншу роботу
а написати бумагу і опинитись на вулиці - це кожен може
роботу треба міняти грамотно, тим більше, що в мене така можливість є
-
- Контактна інформація:
Demyan, тим що ти написав - ти перекреслив все що сказано в назві теми
тут висловлюються люди яких то вже дістало, яких то не влаштовує
поправте мене, але для цього і створена тема
тут висловлюються люди яких то вже дістало, яких то не влаштовує
поправте мене, але для цього і створена тема
- pikach00
vedmid, все правильно він сказав. Он всі як про Євпропу заговорили. А ви в курсі що у них 90% людей на роботу або на вєліках або на громадському транспорті їздять? І нічого, якось живуть.
То у нас звикли жити по принципу "якось воно буде". Понакупували машин за кредити і тільки зараз задумались що нема за що їх заправляти не кажучи вже про виплату кредиту.
То у нас звикли жити по принципу "якось воно буде". Понакупували машин за кредити і тільки зараз задумались що нема за що їх заправляти не кажучи вже про виплату кредиту.
-
- Контактна інформація:
100%pikach00 писав:Понакупували машин за кредити і тільки зараз задумались що нема за що їх заправляти не кажучи вже про виплату кредиту
Читаєш мої думки
- pikach00
Demyan, ну, я сам за кредит брав. Але блін на машину йшло десь 27% від зарплати.
Мав на увазі унікалів які брали з виплаатами які були на рівні 50-80% зарпалати. Збоченці якісь :)
Мав на увазі унікалів які брали з виплаатами які були на рівні 50-80% зарпалати. Збоченці якісь :)
- Buts
pikach00, я збоченець брав кредит на виплату більше 100% зарпати.
і нічого не шкодую, правда ніяка машина не рівна квартирі :).
просто зарплата мала тенденцію збільшуватись, а про ціни на квартиру я взагалі мовчу.
і нічого не шкодую, правда ніяка машина не рівна квартирі :).
просто зарплата мала тенденцію збільшуватись, а про ціни на квартиру я взагалі мовчу.
- pikach00
Buts, ну, квартира то необхідність, скажи смисл брати машину на останні гроші і потім кричати що бензин дорогий? :)
- Buts
pikach00, цілком згідний... спершу ніж взяти кредит, треба калькулятором вільно володіти і робити 2 прогнози: оптимістичний і песимістичний :)
по темі ціни на паливо, то не бачу критичної ціни.
на більшість товарів, на яку ми тратимо більшу частку коштів, ніж на паливо, ціни є завищені, а якість низькою.
по темі ціни на паливо, то не бачу критичної ціни.
на більшість товарів, на яку ми тратимо більшу частку коштів, ніж на паливо, ціни є завищені, а якість низькою.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей