Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Захист мережі ПК
Nick_
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Захист мережі ПК

Повідомлення Nick_ » Нед, 05 липня 2009, 18:29

ko3a4ok писав:кіньте провід на батарею вже краще буде,
КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО! Бо завалиш когось - наприклад твій сусід спиратиметься на батарею під час грози, або твій комп чи холодильник "пробиватиме по фазі" - твій сусід дістане хороший заряд по тілу!
А якщо всі почнуть так робити? Що будемо мати? Убивчі батареї! Аналогічно на газові труби також - нізя!
Кидай свій провід через вікно і кутники - трикутником в землю на 1.5 метра глибиною.
weber писав:Зі щитка в коридорі вести заземлення.
В Совдеповських домах землі НЕМАЄ (дуже шкода), можливо хіба що в тих будинках де є електроплити. Є тільки НОЛЬ (який і в квартирі присутній) на щитках - з того толку мало! У нових будинках не знаю, все залежить від забудовника.
Востаннє редагувалось Нед, 05 липня 2009, 18:32 користувачем Nick_, всього редагувалось 1 раз.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 05 липня 2009, 18:31

ko3a4ok писав:а чьому? тоді де заземлення брати?
та дійсно неможна на батарею.
Nick_ писав:В наших домах землі немає (дуже шкода). Є тільки НОЛЬ на щитках - з того толку мало.
в мене вся проводка в хаті 3 жильна. то значить що є земля ?

Nick_

Повідомлення Nick_ » Нед, 05 липня 2009, 18:35

vovka писав:в мене вся проводка в хаті 3 жильна. то значить що є земля ?
У мене також є! Але не задіяна. Чому? Бо треба робити - будинок совдеповський - нема. Є тільки Ноль і три фази, а це не рахується. А з того НОЛЯ деколи так фонить, що нуго нафіг щось кріпити в якості заземлення. А є ще такі кадри що лічильник викручують в другу сторону, а це така хрень получається, що ну нафіг.

Наприклад котли автономного опалення заземляють (думаю всі бачили як воно... рік чи два тому така постанова була - обов`язкова земля, а отже катанка через стінку на двір і в землю кутники).

weber

Повідомлення weber » Нед, 05 липня 2009, 19:40

Nick_ писав:Кидай свій провід через вікно і кутники - трикутником в землю на 1.5 метра глибиною.
А якщо я живу на п'ятому поверсі, то мені що аж в сам низ кидати кабель? :shock Сусіди подумають шо за псіх закопав кабель :boxed Хоча а хулі :confused 8)

Nick_

Повідомлення Nick_ » Нед, 05 липня 2009, 19:45

weber писав:А якщо я живу на п'ятому поверсі, то мені що аж в сам низ кидати кабель? Сусіди подумають шо за псіх закопав кабель Хоча а хулі

А у нас в місті для котлів опалення і з 8-го поверху кидають і нічого. Якщо для діла? То чому б і ні!?
Для мережі Езернет також таке робимо.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей