Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Парад автоклубів Львова
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Стать:чоловік
- Номер:58
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
На день міста заз-козак організовує дійство!
jdm" as [цензура]!!!
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Re: Парад автоклубів Львова
Яке? Де? Ти про що? Про парад автоклубів? Чи у вас також якесь своє, як у "копійок"?tuningist писав:На день міста заз-козак організовує дійство!
- Igor_Lviv
"Умная мысля приходит опосля" (с)
Слухайте, а мета "автопараду"??? Що він дасть нам? Для чого він нам зараз потрібен? Кому що показувати? Кого?
Може я вже когось дістав...
пропоную заз-козак, вазоводам, фордам, шкодам і т.д., і т.п. долучитись до облаштування власного міста.
І, свого роду, автопарад зробимо і користі в добру сотню раз більше зробимо. І всім автомобілістам і пішоходам добро зробимо. Користь і місту, і нам.
В цю суботу ми замалюємо кілька лежачих поліцейських жовтою (якщо вдасться розвести барвник) фарбою.
Далі можна:
- заліпити ями на дорогах. Нехай не по "македонськи", як Київ - Чоп, але на кілька ям менше буде на якийсь час.
- намалювати пішохідні переходи у небезпечних місцях, де є знаки, але нема розмітки.
І т.д., і т.п.
Думаю, це вагоміше ніж незрозумілий автопарад заради автопараду.
Слухайте, а мета "автопараду"??? Що він дасть нам? Для чого він нам зараз потрібен? Кому що показувати? Кого?
Може я вже когось дістав...

І, свого роду, автопарад зробимо і користі в добру сотню раз більше зробимо. І всім автомобілістам і пішоходам добро зробимо. Користь і місту, і нам.
В цю суботу ми замалюємо кілька лежачих поліцейських жовтою (якщо вдасться розвести барвник) фарбою.
Далі можна:
- заліпити ями на дорогах. Нехай не по "македонськи", як Київ - Чоп, але на кілька ям менше буде на якийсь час.
- намалювати пішохідні переходи у небезпечних місцях, де є знаки, але нема розмітки.
І т.д., і т.п.
Думаю, це вагоміше ніж незрозумілий автопарад заради автопараду.
- Solaris
головна мета показати що такі клуби існують..Igor_Lviv писав:Слухайте, а мета "автопараду"??? Що він дасть нам? Для чого він нам зараз потрібен? Кому що показувати? Кого?
- Antares
Igor_Lviv, таваіщ Ленін пайад пайадом а суботнік суботніком :)
а по темі то:
Комусь подобається "блеснуть" на машинці в великому параді жиби усі виділи і потім хвалитися - "Ая-ая я теж там був в тому параді! Сема машина з заду ви шо не виділи??"
А когось пре робити чужу роботу для загального та й власного блага.
Так ось думаю що бажаючих перейти з однієї групи людей до іншої буде дуже мало якщо взагалі будуть! (скільки ти б не переконував
)
p.s.: Чи може хтось переконає мене в протилежному?
p.p.s.:для тих кого дусить жаба що в мене тралейбус! ТАК Він буде виділятись з колони і мені не треба буде розказувати жи я був пядесєтьшетвертим в колоні)
а по темі то:
Комусь подобається "блеснуть" на машинці в великому параді жиби усі виділи і потім хвалитися - "Ая-ая я теж там був в тому параді! Сема машина з заду ви шо не виділи??"
А когось пре робити чужу роботу для загального та й власного блага.
Так ось думаю що бажаючих перейти з однієї групи людей до іншої буде дуже мало якщо взагалі будуть! (скільки ти б не переконував

p.s.: Чи може хтось переконає мене в протилежному?
p.p.s.:для тих кого дусить жаба що в мене тралейбус! ТАК Він буде виділятись з колони і мені не треба буде розказувати жи я був пядесєтьшетвертим в колоні)
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Igor_Lviv, Antares, у вас какоето неправильное и изварещенное понятие о автопарадах
Начали с варианта проведения автопарада, а закончили войной, Германией и асфальтированием дорог.... эх....

Начали с варианта проведения автопарада, а закончили войной, Германией и асфальтированием дорог.... эх....

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Igor_Lviv
Ти ж в курсі, я не проти автопараду. Але не міфічних машин, чи простого збіговиська машин.antik писав:Igor_Lviv, Antares, у вас какоето неправильное и изварещенное понятие о автопарадах![]()
Я і в організованому автопараді з задоволенням участь прийму, і поліцейських помалюю.
Просто, особисто для себе, в даний момент, потрачу свою енергію та час краще "для загального та й власного блага", ніж в беззмістовний, на разі, парад.
Якщо хтось візьметься його організувати - радо прийму участь.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Ігор, але ж ми всі платимо податки, за які нам би мали малювати лежачих поліцейських, розмітку, робити дороги і т.д. Може краще добиватись, щоб вони гроші не розкрадали, а вкладали їх за призначенням? Бо виходить, що ти заплатив податки, а тепер знову свої гроші вкладаєш+робочу силу. Абсурд! Це шлях в нікуди.Igor_Lviv писав:Ми в суботу лежачих поліцейських малюємо.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Igor_Lviv
Згоден повністю. Робота іде паралельно в цих двох напрямках.Yelik писав:Ігор, але ж ми всі платимо податки, за які нам би мали малювати лежачих поліцейських, розмітку, робити дороги і т.д. Може краще добиватись, щоб вони гроші не розкрадали, а вкладали їх за призначенням? Бо виходить, що ти заплатив податки, а тепер знову свої гроші вкладаєш+робочу силу. Абсурд! Це шлях в нікуди.Igor_Lviv писав:Ми в суботу лежачих поліцейських малюємо.
Просто поки в цій країні доб'єшся чогось, то не одна машина залишиться без ходової чи пішохід без життя.
А структура облавтодору, підрядників, СМЕУ... Це просто триндєц! Не один місяць треба стратити, лише для того, щоб зрозуміти хто за що відповідає, хто що робить. Я такого не уявляв навіть!

Варіант А. З'ясовувати, писати, перевіряти... Це якраз і є шлях на кілька місяців з невідомим закінченням. Врахуй, що всі члени УРА мають основну роботу, сім'ї, діти. Тобто брак часу займатись переписками і т.п. Саме тому і вибраний
Варіант Б. Який включає в себе варіант А та більш активну діяльність. Спрямовану, як на локальну допомогу всім водіям, так і власним прикладом показати, що робити щось можна.
-
- Ім'я:Саша
- Контактна інформація:
я - за
думаю одноклубники з автоклубу ВАЗ 2101 приєднаються також
думаю одноклубники з автоклубу ВАЗ 2101 приєднаються також
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей