Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пішоходи люди чи всетаки більше бидло
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Як підсумко на завершення скажу так-
Я теж хоч і водій але перехожу часом і на червоне і перебігаю тому теж відношу себе бидла.
Якщо є люди які того ніколи не роблять - тоді я вибачаюся, вас не відношу до бидла.
Я теж хоч і водій але перехожу часом і на червоне і перебігаю тому теж відношу себе бидла.
Якщо є люди які того ніколи не роблять - тоді я вибачаюся, вас не відношу до бидла.
- 777
- Ім'я:777
Re: Пішоходи люди чи всетаки більше бидло
AndrewK писав:Напревеликий жаль пішоходи таки в переважній більшості бидло
Повністю підтримую +1
Особливо старі бабки, пи....ть через дорогу, так і виникає бажання задавити нахрен.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ой [цензура] всі такі правильні
.. ну хто з нас ніколи не перебігав дорогу в неположеному місці і не був в той час таким самим бидлом ?
просто треба робити висновки ))
село чи не село тут значення немає, має значення виховання. кількість бидла на квадратний метр я думаю однакова що в місті що в селі.
я згоден щодо того що в срср за тим всім було більше нагляду. і права якщо і продавалися то явно не в таких масштабах, і т.п. але тут винуваті не тільки пішоходи чи водії, в першу чергу винувата сама система (влада, даі, вчителі в школі іт.п.), тому що за гроші можна зробити все, і це от викликає почуття вседозволеності

просто треба робити висновки ))
село чи не село тут значення немає, має значення виховання. кількість бидла на квадратний метр я думаю однакова що в місті що в селі.
я згоден щодо того що в срср за тим всім було більше нагляду. і права якщо і продавалися то явно не в таких масштабах, і т.п. але тут винуваті не тільки пішоходи чи водії, в першу чергу винувата сама система (влада, даі, вчителі в школі іт.п.), тому що за гроші можна зробити все, і це от викликає почуття вседозволеності

-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Demyan
Лично я имел в виду то, что некорректен не факт употребления слова "быдло" - его употребляют все, и часто по делу, тут, к сожалению, из песни слов не выкинешь. А некорректно навешивание ярлыка на всех пешеходов не имеющих машины, без разбора. Всего-то и делов.
Лично я имел в виду то, что некорректен не факт употребления слова "быдло" - его употребляют все, и часто по делу, тут, к сожалению, из песни слов не выкинешь. А некорректно навешивание ярлыка на всех пешеходов не имеющих машины, без разбора. Всего-то и делов.
Самокритичность - хорошее качество. Значит не безнадежен и видишь, что тебе есть над чем работать. Забей на весь флуд и... "Начни с себя!" (С) :)Demyan писав:Я теж хоч і водій але перехожу часом і на червоне і перебігаю тому теж відношу себе бидла.
- Buts
Pier, тема не вичерпана, просто занадто широка.
декому стане повчальна, декому відкриє очі, хтось посперечається.
декому стане повчальна, декому відкриє очі, хтось посперечається.
-
- Контактна інформація:
О це правильно.azakharchuk писав:"Начни с себя!" (С)
- Buts
не зовсім згідний.vovka писав:село чи не село тут значення немає, має значення виховання. кількість бидла на квадратний метр я думаю однакова що в місті що в селі
але знову ж таки треба розглядати з ракурсів - не знає, не вміє, не хоче.
наприклад, якщо людина не бачила світлофору, смітника і унітазу - то і в місті не буде знати що з тим робити і як реагувати - через необізнаність.
-
- Дякував (ла): 4 рази
Я имел в виду немного другое. Понятие культуры в селе и в городе различны. Проблема в том, что люди переезжающие из села в город, не могут/хотят (?) принять городскую культуру, а пытаются вести себя так как в селе. Есть пословица "В чужой монастырь со своим уставом не ходят", а они живут по принципу "Не стоит прогибаться под изменчивый мир, пусть лучше он прогнется под нас.".vovka писав:село чи не село тут значення немає, має значення виховання. кількість бидла на квадратний метр я думаю однакова що в місті що в селі.
И, казалось бы, культурный житель села, оставшись по сути таким же, ничего не изменив в своих привычках, превращается в быдло, с точки зрения коренного горожанина. Попробую пояснить на примерах.
1. Село. Вышел из хаты, пошел в сад, сорвал яблоко, идешь, ешь. Доел, выбросил огрызок в огород.
Город. Вышел из дома, купил мороженное, идешь, ешь. Доел, выбросил обертку под ноги.
2. Село. Едешь на телеге, ешь грушу. Доел, выбросил в поле.
Город. Едешь на машине, достаешь последнюю сигарету из пачки. Смял пачку, выбросил в окно (на дорогу).
3. Село. Приспичило. Справил малую нужду где-то в кустах вдоль дороги.
Город. Приспичило. Справил малую нужду в близлежащем подъезде.
Думаю хватит с примерами :)
Вот и казалось бы, что вполне культурные и уважаемые в селе люди (в общем-то никакого криминала в их действиях в селе нет), становятся объектом нашей дискуссии (ничего что я так политкорректно? :)) в городе, всего лишь потому, что они не видят разницы между селом и городом, и не считают нужным менять свои привычки.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Я думаю, тут справа не в пішоходах, як таких ,а з організацією руху в місті в цілому! До мене приїжджали друзі з Харкова, Києва, Варшави, то просто жахалися, коли бачили, як у нас люди "як таракани" вибігають на проїжджу частину щоб перейти хоч де небудь (Проспект Свободи, Городоцька в районі Магнусу,та таких місць сотні)! Важко собі щось схоже уявити на хрещатику чи десь в іншому місці!
А на рахунок село чи місто, от недавно проїхався по вулицях (віддалених від центру) міста Львова, так таке враження - що це в якомусь глухому селі!!! Хоча проїхався, тут м"ягко сказано, пройшов атракціон "не попади в яму - не загуби колесо". Ви можете собі уявити щоб щось схоже у будь-якому Європейському місті???
У нас і в містах - всюди психологія сільська!!!
Яма на ямі!!!
Соррі за офф-топ - просто наболіло!
А на рахунок село чи місто, от недавно проїхався по вулицях (віддалених від центру) міста Львова, так таке враження - що це в якомусь глухому селі!!! Хоча проїхався, тут м"ягко сказано, пройшов атракціон "не попади в яму - не загуби колесо". Ви можете собі уявити щоб щось схоже у будь-якому Європейському місті???
У нас і в містах - всюди психологія сільська!!!
Яма на ямі!!!
Соррі за офф-топ - просто наболіло!
Востаннє редагувалось П'ят, 20 березня 2009, 15:57 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
ПРАВИЛЬНО.vovka писав:село чи не село тут значення немає, має значення виховання. кількість бидла на квадратний метр я думаю однакова що в місті що в селі.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
vovka, Demyan Підтримую....
Знав багато бидла серед "львоффскіх" і "кієффскіх" водночас і дуже культурних і вихованих людей з сіл...
Все залежить від людини!
Знав багато бидла серед "львоффскіх" і "кієффскіх" водночас і дуже культурних і вихованих людей з сіл...
Все залежить від людини!
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Воно то так, але вже не один раз спорили, говорили, і т.п., ну напевно хтось з того робить висновки.Buts писав:Pier, тема не вичерпана, просто занадто широка.
Просто почалося з того, що людина переходила на червоний, тай ще й машину "побила". Знайшлися і інші такі самі люди. А дальще почали гнати один на одного - ну це все нікуда не годиться.
P.S. Особисто я, "ніколи" не ходжу на червоний, а хто інший біжить на червоний, перед машиною - то так і хочеться зупитися і "надавати".
P.S.
Звичайно, коли світиться червоний, а за кілометер, не має машини, то я також перехожду, як і більшість.Pier писав: "ніколи" не ходжу на червоний,
P.P.S.
Один раз, один студент перескакував(в прямому значення того слова) дорогу, добре що вчачно побачив його розріг, а то був би приземлився мені на копоті. Розганявся по тротуару, а вискакував із-зі припаркованого буса - тобто в нього були всі шанси "недолетіти" до мети. Крім мене ще двоє матюкалися, які їхали за мною, і які чуть "не влетіли в зад"
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Думаю тема себе вичерпала.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей