Істину глаголиш синуLiuskywalker писав: ↑Вів, 16 жовтня 2018, 15:57там мало бути не рефлектора , а рифлених зон формування світлової плями![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Істину глаголиш синуLiuskywalker писав: ↑Вів, 16 жовтня 2018, 15:57там мало бути не рефлектора , а рифлених зон формування світлової плями![]()
Наскільки я шарю в медицині там як мінімум наявність/відсутність відбиваючого прапорця для підсвітки знаків на правій обочиніJarevych писав: ↑Вів, 16 жовтня 2018, 17:16так, в деяких фарах так і є, при тому що я коли зняв лінзу і порівняв її з галогеновою і новою ксеноновою, то вона була щось середнє між ними. Галогенова коротша, ксенонова довша, та була якась середня))) Маркування під 2 види ламп. Але я все рівно замінив на ксенон лінзу
Певно andreycik новіших машин не бачив
Нісан максіма,там і ковпачок є і напилення.Їздив на лінзах на мазді,тепер на ксеноні,різниці немає,тому що він чітку лінію має як лінза
Та де я таке бачив тут тільки вон петро купив собі новий ВАГен 55 поні в базі в кого ані ЛЕД фар ані ксенону,ані автокорекції,ані датчиків приближення немає .ПРо подушки безпеки мовчу бо напевне тільки дві є і то на задній полці лежать
105 коників )))andreyclk писав: ↑Сер, 17 жовтня 2018, 22:35Та де я таке бачив тут тільки вон петро купив собі новий ВАГен 55 поні в базі в кого ані ЛЕД фар ані ксенону,ані автокорекції,ані датчиків приближення немає .ПРо подушки безпеки мовчу бо напевне тільки дві є і то на задній полці лежать![]()
Доростеш до нормальних авто поспілкуємось на такі теми![]()
105 коней ого ,круто. ЗА скільки проходить 402 метра за 30хв ?Петро писав: ↑Чет, 18 жовтня 2018, 06:51105 коників )))andreyclk писав: ↑Сер, 17 жовтня 2018, 22:35Та де я таке бачив тут тільки вон петро купив собі новий ВАГен 55 поні в базі в кого ані ЛЕД фар ані ксенону,ані автокорекції,ані датчиків приближення немає .ПРо подушки безпеки мовчу бо напевне тільки дві є і то на задній полці лежать![]()
Наразі мені цієї по вуха хватає![]()
Чоловіче,я виріс з того віку вжеandreyclk писав: ↑Чет, 18 жовтня 2018, 07:15105 коней ого ,круто. ЗА скільки проходить 402 метра за 30хв ?Петро писав: ↑Чет, 18 жовтня 2018, 06:51105 коників )))andreyclk писав: ↑Сер, 17 жовтня 2018, 22:35Та де я таке бачив тут тільки вон петро купив собі новий ВАГен 55 поні в базі в кого ані ЛЕД фар ані ксенону,ані автокорекції,ані датчиків приближення немає .ПРо подушки безпеки мовчу бо напевне тільки дві є і то на задній полці лежать![]()
Наразі мені цієї по вуха хватає![]()
![]()
на лінзі є спеціальні тех мітки під то, їх майже не видно, але вони є. Галогену вони теж потрібні
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 10 гостей