Скажу, що колєга з форуму хоче поїхати, ще й грошенят підзаробити, чи там йому помощніків не треба?

Але з тебе пиво і фотки єлоустовна

-----------------
А якщо серйозно то ще сподобався з його фоток міст "золоті ворота", музей "парк секвой" (ну чи як там він правильно), музей залізничного транспорту, авіації, ну і ще купа музеїв всяких, зоопарків, парків розваг, ну і Манхеттен, канєха (мали цілий день на прогулянку по NY при поверненні додому). Доречі у всіх тих музеях адміністраторами (чи екскурсоводами) працюють пенсіонери, які свого часу попрацювали у відповідній галузі (якої стосується даний музеум), в "авіаційному" - колишній пілот, залізничному - машиніст. І це дуже правильно. Багато чого людям (особливо дітям) можуть розповісти і відчувають себе потрібними і затребуваними у старшому віці

Доречі, десь по "діскавері" є відос як вони ті гігантські підвісні мости будують (зокрема і ці "золоті ворота") вже хочу подивитись!!!

AVP_6
не знаю точно яка, але наскільки я зрозумів, віза дає право перебувати в США щось вроді 180 днів на рік.

Вроді НЕ робоча, але БІЗНЕС віза, чи якось так... Він зі своєю "маятниковою спецтфікою" якраз, каже, що вкладається...